ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ! ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΙΘΙΟΠΑ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΤΊΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΛΙΣΣΑΡΟΠΟΥΛΟΥ; ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ 19ΧΡΟΝΗΣ! ΈΤΣΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ!

Κοινοποίηση:
AITHIOPAS

Αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό των εγκεφάλων του πολυεθνικού κυκλώματος ναρκωτικών, στο οποίο φέρεται να συμμετείχε είτε ως «βαποράκι» είτε να έπεσε θύμα του, η 19χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου, βρίσκονται σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες, με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. να έχουν ζητήσει ήδη τη συνδρομή της Interpol σχετικά με το ζήτημα.

Η Αστυνομία εξετάζει ενδεχόμενες επαφές της νεαρής Μυτιληνιάς με άτομο ή άτομα που την ενέπλεξαν στο κύκλωμα και την έπεισαν να μεταφέρει τα 2,5 κιλά κοκαϊνης από την Αιθιοπία, όπου βρισκόταν για άγνωστη αιτία, στο Χονγκ Κονγκ, όπου και συνελήφθη στο αεροδρόμιο. Από το αποτέλεσμα των ερευνών εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και η τύχη της νεαρής κοπέλας, όπως δηλώνει ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου, καθώς θα διαφανεί ο βαθμός της εμπλοκής της στο κύκλωμα που εισήγαγε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στην κινέζικη μητρόπολη.

Ο Β. Βer. (πρόκειται για τα αρχικά του), ο οποίος διαμένει στην πρωτεύουσα της Αιθιοπίας, δηλώνει σε πρόσφατη… μυστήρια ανάρτησή του, στην οποία απεικονίζεται με περίεργα λευκά αντικείμενα στα μαλλιά του, ότι είναι μαζί με την Ειρήνη. Η εν λόγω ανάρτηση εμφανιζόταν και στο προφίλ της 19χρονης, μέχρι να την αφαιρέσει ο άνδρας μια ημέρα αργότερα.

Την επόμενη μέρα της σύλληψης, ο 21χρονος Αιθίοπας, πιθανότατα πληροφορημένος (από που;) για τη σύλληψη, αφαιρεί το όνομα της νεαρής Μυτιληνιάς από την εν λόγω ανάρτηση…

image

Η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά τον ρόλο του συγκεκριμένου άνδρα σχετικά με την παραμονή της 19χρονης στην Αντίς Αμπέμπα

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

31 Σχόλια

  1. Ποση καλλονη ειναι που παει με σαβουρογαμη?? Ηταν τηςιδεας της πολυτισμικοτητας κ της αναρχιας,γι αυτο κ την γαμ..σαν κ την εστειλαν στην μπουζου να ζησει εκει την πολυτισμικοτητα
    Ας παρουν σειρα κι αλλες αλληλεγγυες κ πολυπολιτισμικες πορνες

  2. ΩΩΩΩΩΩ ΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΜΟ@ΝΑΡΧ#ΔΟ ΜΑΣ ΔΕΙΞΑΤΕ ΩΩΩΩ ΤΙ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΝΕΑΡΟΣ ΕΥΓΕ ΚΑΛΟΠΑΙΣ ΕΛΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΣΗΜΑΙΑ

  3. Η φαση παει για να την ριξουν θανατικη ποινη

  4. Ρωσία: “Δεν βομβαρδίζουμε εμείς τους αμάχους στη Συρία!”
    Δευτέρα, 27 Νοέμβριος 2017 18:30
    Το Κογκρέσο των Λαών της Συρίας, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στη ρωσική πόλη Σότσι,

    αναβλήθηκε για τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA, το οποίο επικαλείται διπλωματική πηγή.

    Το αποκαλούμενο Συριακό Κογκρέσο για τον Εθνικό Διάλογο, επρόκειτο να πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο αλλά κάποια αντιπολιτευόμενα κόμματα απέρριψαν την ιδέα της συνάντησης, που αποτελούσε πρόταση του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν.

    Στο μεταξύ, το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας αρνήθηκε πως ρωσικά πολεμικά αεροπλάνα πραγματοποίησαν φονικές αεροπορικές επιδρομές σε ένα χωριό στη συριακή επαρχία Ντέιρ αλ-Ζορ με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δεκάδες άμαχοι, μετέδωσε το πρακτορείο Interfax.

    Tο Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που εδρεύει στη Βρετανία, κατηγόρησε χθες τον ρωσικό στρατό ότι στοχοποίησε «κτίρια κατοικιών» στο χωριό Αλ-Σάφαχ, στην ανατολική όχθη του ποταμού Ευφράτη, στην επαρχία Ντέιρ Έζορ. Τα πλήγματα αυτά είχαν αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 53 άμαχοι, από τους οποίους 21 ήταν παιδιά, σύμφωνα με την οργάνωση.

    «Τα ρωσικά αεροπλάνα δεν πραγματοποίησαν πλήγματα στο Αλ-Σάφαχ στην επαρχία Ντέιρ Έζορ», ανέφερε το υπουργείο, κατηγορώντας το Παρατηρητήριο για «πλαστογραφία».

    «Τα πλήγματα του ρωσικού στρατού στη Συρία που πραγματοποιούνται εκτός των πόλεων στοχεύουν μόνο διεθνείς τρομοκρατικές οργανώσεις», ανέφερε το υπουργείο, διαβεβαιώνοντας πως επαληθεύει τους στόχους του στη Συρία «μέσω πολλών διαύλων».

    Εξάλλου, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο, τουλάχιστον 14 άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα σε νέους βομβαρδισμούς του συριακού καθεστώτος στην Ανατολική Γούτα, μια περιοχή κοντά στη Δαμασκό που τελεί υπό τον έλεγχο των ανταρτών και όπου, παρ΄όλ΄αυτά, έχει εγκαθιδρυθεί μία από τις τέσσερις ζώνες «αποκλιμάκωσης»

  5. Προειδοποιούν ανοικτά για πρωτοφανείς καταστάσεις στην Γερμανία
    Δευτέρα, 27 Νοέμβριος 2017 17:36
    Η χώρα ενδέχεται να εισέλθει σε μία μακρόχρονη πολιτική κρίση.

    «Καμία επιλογή δεν αποκλείεται, ενδεχομένως να υπάρξει μια άνευ προηγουμένου κατάσταση για την Ομοσπονδιακή Γερμανία», δήλωσε πριν από λίγο ο αρχηγός των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών (SPD) Μάρτιν Σουλτς, ενόψει της συνάντησης που έχει συγκαλέσει για την Πέμπτη ο Ομοσπονδιακός Πρόεδρος Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ με τους αρχηγούς των κομμάτων τα οποία θα μπορούσαν να σχηματίσουν «μεγάλο» συνασπισμό (CDU/CSU, SPD).

    «Το SPD δεν βρίσκεται σε εύκολη κατάσταση. Κανείς δεν γνωρίζει πού θα οδηγήσει η συζήτηση με τον Πρόεδρο. Εάν η συζήτηση την Πέμπτη συνοδευθεί από τόσο ισχυρές απαιτήσεις, όπως συνέβη με τις συζητήσεις για την “Τζαμάικα”, θα είναι για μας δύσκολο. Βασιζόμαστε στη δύναμη των επιχειρημάτων μας», δήλωσε ο κ. Σουλτς και πρόσθεσε ότι την ερχόμενη Παρασκευή θα συγκληθεί εκ νέου το προεδρείο του κόμματος προκειμένου να αξιολογήσει την συζήτηση υπό τον Πρόεδρο Σταϊνμάιερ. Ο ίδιος πάντως θεωρεί ότι θα ακολουθήσουν και απευθείας συνομιλίες με το CDU.

    Ανεξαρτήτως του αποτελέσματος, τον τελευταίο λόγο θα έχει η βάση του SPD, επανέλαβε ο κ. Σουλτς και τόνισε ότι στην συζήτηση της Πέμπτης θα πρέπει να διακρίνουμε εάν θα έχει καν νόημα να συνεχίσουμε να συζητούμε μεταξύ μας. Επισήμανε πάντως ότι δεν μετάνιωσε που αμέσως μετά την αποτυχία των συνομιλιών για την «Τζαμάικα» έσπευσε να επαναλάβει την κατηγορηματική απόρριψη του ενδεχομένου συμμετοχής σε «μεγάλο» συνασπισμό, καθώς, όπως είπε, «οι εξελίξεις της περασμένης εβδομάδας μας εξέπληξαν όλους και τα πράγματα εξακολουθούν να εξελίσσονται».

    Ο Αρχηγός του SPD δήλωσε ακόμη ότι σκοπεύει να δώσει ύψιστη σημασία στην ευρωπαϊκή πολιτική: «Όλη η Ευρώπη κοιτάζει προς την Γερμανία. Με τη μεταρρύθμιση της Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης βρίσκονται μπροστά μας σημαντικές αποφάσεις», δήλωσε και αναφέρθηκε σε «σωρεία προτροπών ιδιαίτερα από τα ευρωπαϊκά κόμματα – εταίρους», που έλαβε τις τελευταίες ώρες. «Άρα βεβαίως, ανεξαρτήτως του τι θα συζητήσουμε τις επόμενες εβδομάδες, (η ευρωπαϊκή πολιτική) θα αποτελέσει προτεραιότητα σε κάθε περίπτωση στις υποχρεώσεις μας ως Ομοσπονδιακής Γερμανίας», πρόσθεσε.

    Σε ό,τι αφορά το εάν ο ίδιος θα είναι Πρόεδρος του κόμματος ως το τέλος του έτους, καθώς στο Συνέδριο του SPD που θα πραγματοποιηθεί 7-9 Δεκεμβρίου θα γίνει και ψηφοφορία για Αρχηγό, ο κ. Σουλτς δήλωσε ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι θα επανεκλεγεί με ευρεία πλειοψηφία.

  6. ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ από την Λέσβο: Αριστεριστές κουκουλοφόροι απειλούν ανοιχτά καταστηματάρχες
    Δευτέρα, 27 Νοέμβριος 2017 14:35
    Κουκουλοφόροι με κοντάρια και…. αλληλέγγυοι,

    απειλούν καταστηματάρχη, ο οποίος διατηρεί κατάστημα οπτικών στην αγορά της Μυτιλήνης, πως θα του σπάσουν το μαγαζί, όπως δηλώνει ο ίδιος στην κάμερα
    https://youtu.be/UHWf6HKgXx8

  7. Σας ενοχλεί που πήγε με τον αιθίωψ, αν πήγαινε με Έλληνα δεν θα σας ενοχλούσε δηλαδή; Θα λέγατε αφήστε το ελεύθερο το καημένο κοριτσάκι που δεν ήξερε και έμπλεξε;

  8. Αρκετά με το αριστερό αλληλέγγυο βαπορακι….

  9. Αντί να ασχολείται με μια υπόθεση που αφορά ξένη χώρα,ας κοιτάξει η Ελληνική αστυνομία να εξιχνιάσει τις τόσες δολοφονίες,που αυτήν την στιγμή,είναι ανεξιχνίαστες,Φουντούλη Καπελωνη,των δύο ταξιτζήδων,και τόσες αλλες.

  10. Ήθελε την γλυκα της μαύρης ψ@λης και του εύκολου χρήματος….ας προσεχε ενήλικη ειναι!!!

  11. Τον Κεχαγιόγλου ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ και τον πληρώνει;

    1. ειπε ότι ανελαβε δωρεαν (δημοσιοτης γαρ…)

  12. Στα μηνυματα που ανταλαξε με τη φιλη της λεει οτι εχει παει και σε αλλες χωρες. Δηλαδη βαλε με νου σου ποση κοκα εχει κουβαλησει.

  13. Ρε παιδιά εντάξει δε λέω έκανε χοντρό λάθος.αλλα μη κρίνετε τόσο σκληρά ένα κοριτσάκι 19 χρόνων. Είναι φανερό πως ήταν παιδική επιπολαιότητα.κριμα ελπίζω να πάνε όλα καλά και να αποφυλακιστει το συντομότερο.

  14. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΑΝΩ ΤΟΥ 70% ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΗΤΑΝ θηλυκα !!
    .
    Ας αναλαβουν τις ευθυνες τους οι “κυριες”.
    .
    Επειδη μερικες θηλυκιες, ειχαν βλεψεις να μετατρεψουν το προσωπικο τους “εργαλειο”, σε διεθνες αεροδρομιο, σημερα ολη η Ελλαδα δεινοπαθει.
    .
    .
    Σωστη η παροιμια, το ” νι” τραβαει καραβι !

  15. Δεν τη παρεσυρε κανενας! !!!!!!! Εκανε τη σπουδαια κουβαλοντας το θανατο. Το τσοκαρο να μη βγει ποτε απτη φιλακη. Που οπως το παει δεν θα βγει. Νομιζει οτι θα μας ταισει κουτοχορτο.

  16. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΕΓΡΟ? ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΣΥΡΙΖΑΝΤΖΑ.

    1. χαχαχα ναι, οποιος δεν είναι ρατσιστης σας εσας τoυς ναζηδες σημαινει ότι ειναι και συριζαντζα :))))
      Μυαλο κοτας

      1. Μυαλό κότας εχεις εσυ που νομιζεις πως οσοι ειναι ρατσιστες ειναι κ ναζηδες. Δηλ. Σχολιαζεις το σχολιο του αλλου γραφοντας με τον ιδιο τροπο που σκεφτηκε κ αυτος.

  17. Διακρινεται απο τα Ελληνικα μεσα η προσπαθεια να την παρουσιασουν ως θυμα.
    Αυτο θα ειναι καταπελτης , θανατηφορο χτυπημα στην κοινωνια μας
    Πολυ κακο παραδειγμα για τα παιδια μας που θα θελησουν να δοκιμασουν την τυχη τους ως διακινητες , ξεροντας οτι εαν αποτυχει κανεις , θα πει οτι ειναι “θυμα” και θα γλυτωσει.

  18. Θεία δίκη! Την ήθελε μεγάλη και μαύρη, τελικά θα την φάει μικρή και κίτρινη…

  19. Μια σκουπιδω που παει με μαυρους.
    Δις εις θανατον!! αραπολαγνο πορνιδιο του κερατα!!!!!

    1. εισαι πιο κατω απ τους αραπηδες εσυ φασιστα

  20. Ειδε ο γυφτος την γενια του…. και αγαλιασε η καρδια του
    Και αυτη σαν γυφτισσα ειναι , ισως να το εχουν παραδοσιακο στο σπιτι της να τρωνε μαυρη π@@τσα

  21. ηθελε νά φάει… καί τσουτσούνι από αιθίοπα …ας πρόσεχες κοριτσάκι ….

  22. Την παρέσυρε; μυαλό δεν έχει;Αν την έλεγε κάποιος πέσε απο τον Λευκό Πύργο θα το έκανε; τα πάντα για το χρήμα;

  23. προσφυγακι επενδυτης.καλα να παθει τι δουλεια εχει μαυτους

  24. oles theloune to eukolo xrima kai to life stile….f sapise omos mesa tora na deis pti ta xrimata den erxontai etsi.. eukola.

  25. Πολλές παραφράσεις των καταστάσεων από τις αρχές.

  26. Εεεε, τοτε καλα να παθει η ανόητη. Τι δουλει ειχε με τέτοιους ανθρωπους;;; Τωρα ας φάει την ζωή της στην φυλακή να μάθει.

Comments are closed.