ΑΝΕΙΠΩΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;;;;

Κοινοποίηση:
keri1480151554

Δύο νέοι άνθρωποι, φοιτητές στο Πολυτεχνείο Κρήτης, παρασύρθηκαν απο διερχόμενο αυτοκίνητο περίπου στις 6:30 το πρωί στα Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο φοιτητές, αγόρι και κορίτσι, είχαν βγάλει βόλτα τον σκύλο τους, όταν έπεσε πάνω τους αυτοκίνητο που κινείτο στον κεντρικό δρόμο που διέρχεται μπροστά απο το Πολυτεχνείο.

Και οι δύο διεκομίσθησαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο Χανίων, αλλά υπέκυψαν στα βαρύτατα τραύματά τους.

Το αυτοκίνητο μετά την παράσυρση των δύο νέων έπεσε και πάνω σε σταθμευμένο δίκυκλο.

Τις συνθήκες του τροχαίου ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Χανίων.

N5 N1 N2 N3 N4

Πηγή ΦΩΤΟ: zarpanews.gr, haniotika-nea.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Προς όλα τα π@υστακια που οδηγούνε σαν τον “σκατομενο κ@λο τους.
    Δεν ξέρω τι φταίει,βλέπω ότι κάτι φταίει με μεγάλη ταχύτητα!
    επιτέλους οι μαλ@κισμένες σφήνες και οι απότομες αλλαγές λωρίδας που δεν σταματάνε ποτε,τουλάχιστον δεν βλέπουν το αποτέλεσμα:
    Τι σκ@τα τρωτε ρε!!

  2. Στην χιο ή τροχαία κάνη μπλόκο στην πόλη για να γραψη κράνος ζώνη.λεςκαι ο κ.ο.κ είναι μόνο αυτά.δεν βλέπουνε το όριο ταχύτητας ιδιαίτερα μέσα στην πόλη που σχεδόν όλοι τρέχουν σε δρόμους π.χ πλατεία.μεχρι νοσοκομείο.παραλεια μέχρι αεροδρόμιο ακόμη και στα σοκάκια. Ασ το δουν εινε σοβαρό για τους πεζούς.και υπάρχουν πολλά τροχαία με τραυματισμούς.

  3. 20χρονος ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ ο δολοφονος…δν τους ειδε λεει τοσο γρηγορα που ετρεχε…

  4. Τσακίστε τον ψυχοπαθή αρχιφονιά που αφαίρεσε με τέτοιον τρόπο τις ζωές δύο νέων παιδιών και κλείστε τον σ’ ένα μπουντρούμι εφ’ όρου ζωής.

    1. ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ;ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΑΡΧΙΦΟΝΙΑ;ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ;ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΙΣΙΩΜΑ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟΣΟΙ 20 ΧΡΟΝΟΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ Ή ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.ΚΡΙΜΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΡΟΧΟΦΟΡΑ ΕΝΕΧΟΥΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΘΑΝΑΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΟΙ ΘΥΤΕΣ.ΞΕΧΝΑΣ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ ΠΟΥ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ;ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ; Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΥΡΙΩΣ.ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ

  5. Κρεμαστε τον τιποτενιο αληταρα με συρματοσκοινο!

  6. Με δυο λογια γιατι το αποικιακο καθεστως , ειδικα απο την καταραμενη μεταπολιτευση , μας γενοκτονει και με αυτον τον τροπο . .
    Το ευκολοτερο πραγμα να σταματησουν τα τροχαια ειναι ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ .
    Τοσο απλο ειναι και ομως καθε χρονο χανονται εκατονταδες χιλιαδες και αλλοι τοσοι μενουν παραλυτοι .
    Γαμημενοι πολιτικοι και γι αυτο θα λογοδοτησετε συν τοις αλλοις .
    Και φυσικα ολα τα αυτα που λεει ο Βσως Παπαδοπουλος και παλι υπευθυνοι για την σαπιλα ειναι οι κ(Υ)νοβουλευτικοι ελληνοφωνοι αληταραδες . Το ψαρι σαπιζει και βρωμαει απο το κεφαλι οπως ειναι γνωστο .

  7. Γιατί οι μαλάκες με τις σχολές παίρνουν το φακελάκι και δίνουν το δίπλωμα , γιατί οι γιατροί παίρνουν ένα 100άρικο και δίνουν το οκ σε γέρους να οδηγούν , γιατί η τροχαία δεν κάνει τίποτα γι αυτούς το αντίθετο ..αν είναι και συγγενείς ;;;τον αφήνουν γελώντας !!!

Comments are closed.