Εφιάλτης για την Μελίνα Ασλανίδου: Στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος!

Κοινοποίηση:
melina-aslanidou-people-161-890x395_c

Η γνωστή τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου βρέθηκε σε μπελάδες καθώς δημοσιεύτηκε φωτογραφία της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία απεικονίζεται γυμνή από την μέση και πάνω!

Η γνωστή ερμηνεύτρια κατέφυγε στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος υποστηρίζοντας πως πρόκειται για “παραποιημένο υλικό που προσβάλλει την προσωπικότητά της και τα προσωπικά της δεδομένα”, ενώ η εν λόγω σελίδα είναι και πολύ δημοφιλής, αφού την ακολουθούν περίπου 40.000 άτομα.

Ήδη η Μελίνα Ασλανίδου ανέθεσε στον συνήγορό της κ. Νίκο Αγαπηνό την κατάθεση καταγγελίας – αναφοράς ενώπιον της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος. «Δια της παρούσης ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ενώπιόν Σας την κατάφωρη προσβολή της προσωπικότητάς μου μέσω αναρτήσεων σε ιστοσελίδες και λογαριασμούς διαφόρων μέσων κοινωνικής δικτύωσης που σχετίζονται με την προβολή εικόνας μου εμφανώς κατασκευασμένης και εις τρόπον που θίγει την τιμή και υπόληψή μου και γενικότερα την εικόνα μου, αλλά και την προσωπικότητά μου ως γυναίκα και επαγγελματία καλλιτέχνιδα. Πρόκειται για ενέργεια που στόχο έχει να με πλήξει και σε κάθε περίπτωση εξυπηρετεί σκοπιμότητες τρίτων» αναφέρει η καταγγελία της ερμηνεύτριας, η οποία ζητά την άμεση παρέμβαση της Δίωξης προκειμένου να εντοπισθούν οι δράστες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: