ΤΟΥΣ ΕIΧΑΝ ΠΡΟΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. “ΣΥΣΤΗΜΕΝΟΣ” Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΜΑΚΕΛΕΨΕ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ- ΚΑΠΕΛΩΝΗ. ΤΟΥΣ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ Χ.Α.(ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Κοινοποίηση:
foto-thimata-xa

 

Πολύ περίεργα εξελίσσονται τα πράγματα όσον αφορά τις έρευνες και τις αναζητήσεις για τον δολοφόνο των μελών της Χ.Α, αδικοχαμένων Φουντούλη και Καπελώνη. Κατά την γνωστή συνήθεια, άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου υπάρχει ενδεχόμενο να είχαν βρει φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο και να τους είχαν σταμπάρει. Εαν συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε η ΕΛΑΣ πρέπει να αναζητά τους συνεργούς και τους συνενόχους στις περιοχές των βορειοανατολικών προαστίων, εκεί που είναι γνωστό ότι υπάρχουν “θύλακες” και ομάδες.

Κάποιες φωτογραφίες του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη, των δυο νεαρών που εκτελέστηκαν εν ψυχρώ την περασμένη Παρασκευή στο Ηράκλειο, σε εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής κάνουν τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου.

Σε μια από αυτές φαίνονται τα θύματα να είναι μαζί.

Στη μια πλευρά ο Γιώργος Φουντούλης, με τη χαρακτηριστική μαύρη μπλούζα της Χρυσής Αυγής κρατά μια σημαία του κόμματος και στην άλλη πλευρά φαίνεται να είναι ο Μάνος Καπελώνης, φορώντας κι αυτός μαύρη μπλούζα, μαύρο παντελόνι και αρβύλες.

Βρίσκονται και οι δυο σε εκδήλωση της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στα βόρεια προάστια.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η αστυνομία ψάχνει στοιχεία και στις γύρω περιοχές. Νέα Φιλαδέλφεια, Ηράκλειο, Πεύκη. Πάντως στην περιοχή της Φιλαδέλφειας, όπως καλά θα θυμούνται όσοι έχουν καλή μνήμη, ήταν η φωλιά του “Επαναστατικού Αγώνα”. Το τελευταίο στοιχείο έχει μόνον ιστορική σημασία και αξία.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: