Τα αμερικάνικα γεράκια πιέζουν για να «λύσουν» το Κυπριακό!

Κοινοποίηση:
Joe-Biden

Με θερμά λόγια για την Κύπρο ως εταίρο των ΗΠΑ εκφράστηκε ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε σήμερα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.
Επί του θέματος αναμένεται αργότερα ανακοίνωση από το Λευκό Οίκο.
Σύμφωνα με πηγή στην Ουάσιγκτον, ο Αντιπρόεδρος Μπάιντεν εξέφρασε προς τον Πρόεδρο Αναστασιάδη την ικανοποίησή του για την Κυπριακή Δημοκρατία ως εταίρο κλειδί σε μία ζωτική περιοχή.
Ο Αμερικανός Αντιπρόεδρος επαναβεβαίωσε τη δέσμευση των ΗΠΑ στην εμβάθυνση της συνεργασίας με την Κύπρο στην προώθηση των αμοιβαίων συμφερόντων και προσβλέπει στη διερεύνηση νέων ευκαιριών για την προώθηση της οικονομικής ανάκαμψης της Κύπρου και της ανάπτυξης και να φέρει ειρήνη, σταθερότητα και ευημερία στο νησί και στην περιοχή.
Τέλος ο Αντιπροέδρος Μπάιντεν υπογράμμισε την αταλάντευτη αμερικανική υποστήριξη σε μία δίκαιη και διαρκή διευθέτηση για την επίτευξη της επανένωσης της Κύπρου ως μία διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία και προσβλέπει σε επιτυχή έναρξη των υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Εθνών συνομιλιών στις προσεχείς ημέρες και ενθάρρυνε δημιουργικές σκέψεις σε τρόπους για τη βελτίωση των προοπτικών για την επιτυχία.
Η τελευταία αναφορά, σύμφωνα με την ίδια πηγή του politis-news.com, παραπέμπει στις συνομιλίες που είχαν το Σεπτέμβριο οι κ.κ. Μπάιντεν και Αναστασιάδης, όπου συζητήθηκε σε έκταση η πρόταση του Προέδρου της Δημοκρατίας για τα ΜΟΕ και το Βαρώσι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

loading...

2 Σχόλια

 1. ΚΑΤΩ ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ !!!
  ΚΑΙ OΞΩΩΩ «ΛΥΚΟΣΥΜΜΑΧΟΙ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΝΝΗΣΟ !!!………

  ΕΙΣΘΕ……. ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ……… «…ΔΙΚΑΙΟΙ…»………. ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΙΑΤΗ Γ.Γ. κο ΜΟΥΝ(Ι):
  -ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΖΥΓΑΡΙΑ, ΤΙΣ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΠΑΝόΠΛΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΒΑΡΒΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΛΙΓΟΣΤΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ,
  – ΜΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΥΡΟΒΟΛΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΥΨΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ,
  – ΜΕ Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Μ Ε Ν Ε Σ Β Ο Μ Β Ε Σ – Ν Α Π Α Λ Μ Τ Ο Υ Ν Α Τ Ο, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ
  – ΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΥΨΩΜΑΤΑ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ,
  – ΚΑΙ ΜΕ……. ΕΝΕΡΓό, ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ…….. ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ……….
  (ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ «ΕΔΩ ΣΦΟΥΓΚΟΚΩΛΑΡΙΟΥΣ ΣΑΣ» ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟΝ «ΦΑΚΕΛΛΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ», ΠΟΥ ΘΑΨΑΝΕ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ………

  Α Ν Ι Σ Τ Ο Ρ Η Τ Ο Ι ΚΑΙ Α Φ Ι Λ Ο Τ Ι Μ Ο Ι ΓΙΑΝΚΗΔΕΣ……..
  ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ Κ Α Μ Μ Ι Α Σ Χ Ε Σ Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ «ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ», ΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ «ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ»…………

  ΟΜΩΣ, Ο ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΝΗ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ, ΜΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΞΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ «ΛΑΚΕΔΕΣ» ΣΑΣ «ΒΡΩΜΟΜΑΣΟΝΟΙ», ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ !!!!……….

  ΟΥΟΥΟΥΣΤ…………

 2. Το 74 ο Καραμανλης φορτωσε την προδοσια της Κυπρου στους Χουντικους. Ειμαι περιεργος ετουτοι οι σημερινοι σε ποιους θα φορτωσουν την τωρινη προδοσια.

Leave a Response