ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΑΚΕLEIO: NEEΣ ΦΩΤΟ ΤΗΣ “ΝΥΦΟΥΛΑΣ” ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ. ΟΙ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΕΣ ΡΟΜΠΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ…ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!

Κοινοποίηση:
gouna

Σας υποσχεθήκαμε ότι θα ανοίξουμε τις πύλες της κολάσεως και το κάνουμε…Χθες σας παρουσιάσαμε τον πασίγνωστο Αρχιμανδρίτη της Πελοποννήσου με νυφικό! Σήμερα τον βλέπετε με γούνα, στρας και μάσκαρα! 

gouna1

Τον βλέπετε “περιποιημένο” με το ανάλογο μακιγιάζ άλλωστε που αρμόζει σε ένα τέτοιο ντύσιμο. Γιατί πως να το κάνουμε; Η γούνα θέλει και το μέικ – απ και τα στρασάκια στα μάτια και τις ανάλογες σκιές να φωτίζουν το πρόσωπο και τις γωνίες. Μεγάλο ατού όμως για να αναδειχτεί το ντύσιμο είναι και η μάσκαρα με την ψεύτικη βλεφαρίδα! Αμ το βγαλμένο φρύδι με το μολύβι που το πας! Αυτό είναι που αναδεικνύει το σύνολο!  Όλα στην εντέλεια λοιπόν!Καμία ατέλεια…

Χθες τον θαυμάσατε με νυφικό και σήμερα το makeleio.gr σας τον “προσφέρει” με γούνα…

Να σημειώσουμε πως ο συγκεκριμένος/η είναι επίσης και Πνευματικό Παιδί του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου συνεπώς υπάγεται στο Νέο ημερολόγιο και δεν είναι Παλαιοημερολογίτης!

Αφού λοιπόν ο Ιερώνυμος δεν αποφασίζει να ξεκινήσει την κάθαρση θα το κάνουμε ΕΜΕΙΣ! Και να σημειωθεί πως δεν κρύβουμε τα χαρακτηριστικά του προσώπου γιατί φοβόμαστε ή γιατί τους λυπόμαστε, αλλά γιατί δεν θέλουμε να σκανδαλίσουμε τους πιστούς πιο πολύ και επειδή αν μη τι άλλο σεβόμαστε την πίστη μας!

Αυτές είναι οι ξεκούμπωτες ρόμπες της εκκλησίας. Θαυμάστε τους! Το makeleio.gr έχει στα συρτάρια του ακόμη πάρα πολύ υλικό από τέτοιες ρόμπες…Και θα σας το δείξουμε όλο!

Είναι άξιοι της μοίρας τους. Την κουνάνε κανονικά την αχλαδιά και τον ξεσκονίζουν για τα καλά τον κουραμπιέ!

Να επισημάνουμε ότι  οι περισσότεροι άνθρωποι του Ιερώνυμου, το 70-80% των άγαμων κληρικών είναι όπως βλέπετε…Το σηκώνουν το ράσο!

Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι τραβηγμένη από τα γνωστά πάρτυ με στριπτιζ που κάνουν οι “άγιοι” αυτοί πατέρες της εκκλησίας μας! Ξέρετε ποια λέμε. Εκείνα με τα στριγκάκια και τους αισθησιακούς καλλιτεχνικούς χορούς!

Μετά λοιπόν από την υπόθεση του Ποιμένα που πήρε τεράστιες διαστάσεις το makeleio.gr ανοίγει τις πύλες  της κολάσεως…

Διαβάστε επίσης

Πρόβα «νυφικού» για πασίγνωστο Αρχιμανδρίτη της Πελοποννήσου – Δείτε πως κατάντησαν την εκκλησία οι αθεόφοβοι! (φωτο ντοκουμέντο)

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Απλά τα πράγματα. Το πλάσμα αυτό το ανώμαλο θα πάψει ΑΜΕΣΑ να φοράει το ράσο. Η Εκκλησία θα πρέπει να του αφαιρέσει το δικαίωμα να ξεφτιλίζει το ράσο της Ορθοδοξίας μας. Αφού απομακρυνθεί από τους κόλπους της Εκκλησίας τότε μπορεί στον ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ του χώρο και μόνο εκεί και ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΗΛΙΚΑ άτομα να κάνει ότι μα ότι θέλει. Δημοκρατία έχουμε, και ο καθένας μπορεί να κάνει στο σώμα του ότι θέλει. Δεν έχει όμως δικαίωμα να ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ την δημόσια αιδώ όπως επίσης και την ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ. Σπίτι του στον προσωπικό του χώρο και ας τον καβαλικεύει και άλογο.

  2. ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΠΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ, ΟΛΟΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ

  3. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ “ΝΥΦΟΥΛΕΣ” ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ? ΕΧΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ “ΚΟΥΚΛΕΣ”. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

    ” Ο ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ

    Ο Πρόεδρος Μπιλ Κλιντον έγινε διάσημος με την υπόθεση της Μόνικα Λεβινσκι. Στην πραγματικότητα, όμως, ο Μπιλ Κλιντον, ποτέ δεν είχε κανονικές σεξουαλικές σχέσεις με αυτή τη γυναίκα. Ο Κλιντον προτίμα τη διαστροφή στο σεξ και ακόμη, είναι γνωστό σε κάποιους κύκλους, ότι είναι ομοφυλόφιλος. Πράγματι, ο Κλίντον είναι γνωστός μισογύνης και επίσης είναι γνωστό ότι εχει βιάσει τουλάχιστον δυο γυναίκες.

    Λέγεται ότι κι ένας παλιός του φίλος, ο Κυβερνήτης του Αρκάνσας Γουινθροπ Ροκφέλερ της γνωστής οικογενείας, είχαν μια σύντομη ερωτική περιπέτεια. Είναι γνωστό ότι ο Ροκφέλερ είναι ομοφυλόφιλος, αλλά είναι πολύ πιθανό και ο Κλιντον να κακοποιήθηκε και να βιάστηκε την εποχή, κατά την όποια ήταν μέλος της Μασονικής νεολαιίστικης οργάνωσης Ντεμολε.
    Ο Αλμπερτ Παικ, ο αποκρυφιστης του 19ου αιώνα, ο οποίος υπήρξε Μέγα Μαγιστρος της Μασονίας και ο οποίος εισήγαγε τις τελετές των 33 της Αδελφότητας, ήταν γνωστός σοδομιστής.”

    http://hellenik.blogspot.gr/2011/07/blog-post_31.html

  4. Από πού προκύπτει ότι η “κοπέλα” της φωτό είναι αρχιμανδρίτης; Ούτε καν μούσι δεν έχει.
    Μήπως, λέω μήπως, κάποιος τα παραλέει;;; Μην τα βάζουμε όλα σε ένα τσουβάλι και μην πληγώνουμε την ορθοδοξία μας.

  5. Καλά είναι να μην βάζουμε όλους τους ιερείς σε ένα τσουβάλι, γιατί πολύ απλά δεν είναι όλοι ίδιοι!!! Υπάρχουν πολύ αξιόλογοι Πατέρες και καλά θα κάνουμε να παραδειγματιζόμαστε από αυτούς! Όσο για τους άλλους,ας τους κρίνει ο Θεός! Γιαυτό κε Χίε μην τρελαινεστε τόσο πολύ και ξερνάτε τόσο πολύ μίσος! Και να ξεσκεπάσετε κάποιους όπως λέτε, θα έχετε κάποιο κέρδος??

  6. Που μπορώ να δω και άλλες φωτό με τον ίδιο ή με άλλους τέτοιους.
    Προσπαθώ από τα tags αλλά δεν ….
    ξεσκεπάστε τους ΟΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
    Αυτή που έχτισαν την Εκκλησια δεν είναι άξιοι
    Απλά εκμεταλλεύονται τους πιστούς

  7. Άστε τα πολλά λόγια !

    Και να βρούμε ένα γαμπρό για την νυφούλα του Μοριά !!!

    Μα τι είναι αυτά που λέω θεέ μου …Θεέ μου !(Βοσκόπουλος )

    Τελικα !

    Έχω μια καλύτερη …λύση !

    Τι θα λέγατε να παντρέψουμε καλύτερα ..δυο ευλαβικές νυφούλες !

    Να !

    Την νυφούλα του Μοριά …. με την νυφούλα κοκκινοτρίχη ποιμένα Μυρελαίου από τα Σπάτα !!!

    Να μάγκες πως θα φτιάξουμε τον γάμο του …αιώνα !

    Είδατε λεβέντες …ιδέα που σας έριξα !

    Άι σιχτίρ πια με τους ” ευλαβείς ” καραγκιόζηδες !

    Που να πάνε στο διάολο …βραδιάτικα !
    Στράτος Δ

  8. Ολα αυτά τα πουστοπαιδα είναι βαλτα απτους προσκύνημενους στη νέα τάξη ανώτερους τους για να βεβηλωσουν τα ιερά κ τα όσια να ξεφτυλυσουν τον κλήρο κ τη εκκλησία κ να δημιουργήσουν ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ αποστροφή του κόσμου αυτήν πίστη.Οσο υπάρχουν Ιερονυμοι κ σια που στέκονται σουζα ενώπιον δοσιλογων κουραδοαυνανοπουστων τύπου ….τουρκογλοβενιζελου ,σαμαροφλορετασ -οι οποιοι ειναι εξπερ στην παλινδρομικη κίνηση επι καθετου αξονος- τόσο έκτρωματα σαν το παραπάνω τησ φωτο θα καλυπτουν με ράσο τισ ζαρτιερες κ τον εκφυλη ανωμαλία τους.

  9. Η εκκλησία είναι ένας χώρος ο οποίος πάμε για να γίνουμε καλύτεροι το ίδιο και οι παπάδες… δεν μου λέει τίποτα αυτή η περίπτωση βούτυρο στο ψωμί των αριστερών που οι ίδιοι προωθούν το αναφαίρετο δικαίωμα στην σεξουαλική διαφορετικότητα προσοχή όχι μόνο στην διαφορετικότητα της ομοφυλοφιλίας αλλά γενικά στην διαφορετικότητα προωθούν και την παιδεραστία ως αναφαίρετο δικαίωμα στην διαφορετικότητα… θέλουν προσοχή παιδιά τι υποστηρίζετε στην Ελλάδα μην τους δίνετε δικαίωμα… βρήκατε έναν παπά και σφάζετε πέντε έξι… γεννηθήκαμε Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι & έτσι θα πεθάνουμε… δεν είμαστε μαιμούδια.

  10. Να χαρώ εγώ νάζι….
    Όσο και αν θέλει να κρυφτεί, η χαρά δεν την αφήνει….

  11. τι λες τωρα ρε στεφανε.αχαχχαχαχαχαχααχ που παμε ρε καραμητροοοοοο.απο τον παπαφλεσσα στους τραβεστι παπαδες

  12. ΡΕ ΧΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΤΟ LIVE STREAM ΑΠΟ ΤΟ ΖΟΥΜ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΙΣΕ?ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

  13. ΡΕ ΧΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ..ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..ΤΟ ΖΟΥΜ LIVE STREMING ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΙΣΕ?

  14. >>>> ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ…ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!>>>>

    Στέφανε Χίο ….. Τα πάρα λες !!!

    Διότι αποδεικνύετε ότι ….

    Αυτές οι νυφούλες
    Αυτές οι σιγανό παπαδιές
    ……………………….ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ !!!

    Για κοιτάξτε ρε έναν κοπρίτη του διαόλου
    Για κοιτάξτε ρε που σας λέω έναν….χαμούρη ασύδοτο

    Που το παίζει ….Αρχιμανδρίτης !!!

    Ανάθεμα σε γύφτο !
    Είχες ποτέ το θάρρος να κοιταχτείς στον καθρέφτη …να δεις τι ρόλο βαράς ?

    Άι στο διάολο απογευματιάτικα !

    Στράτος Δ

    ΥΓ

    Πριν μερικά χρόνια γνωστός Μητροπολίτης είχε καταγγείλει ότι…
    Οταν μαζεύονται ΌΛΟΙ ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ για …συνεδρίαση !
    Και ο γραμματέας φωνάζει ένα ένα τα ονόματα για να δηλώσουν …παρών !

    ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ …….παρούσα !

    Ρε Άι στο διάολο και συγχύστηκα !

  15. ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥΝΟΥΧΙΣΜΑ, ΜΕΤΑ ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΨΗΛΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ . . . . . . .

    ΕΜΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ . . . . . . !

    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ! ! !

Comments are closed.