Δένδιας: «Θα ήταν πιο αντρίκειο να ζητούσε συγνώμη ο Πολάκης»

Κοινοποίηση:
Νίκος Δένδιας

Ξέσπασε κατά του Παύλου Πολάκη ο Νίκος Δένδιας.

Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κατακεραύνωσε τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κάνοντας λόγο για «φιλότιμη προσπάθεια να ανακαλέσει την προσβολή» προς τον
υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιο Κυμπουρόπουλο, ενώ δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι θα ήταν πιο αντρίκειο για τον ίδιο να έμπαινε στη διαδικασία να ζητούσε ξεκάθαρα μία συγνώμη για την όλη του συμπεριφορά

«Ο κ. Πολάκης έκανε φιλότιμη προσπάθεια, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του να ανακαλέσει την προσβολή που έκανε έναντι του υποψηφίου ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιου Κυμπουρόπολου και έναντι των ανθρώπων με αναπηρία. Θα ήταν όμως ευθύτερο και πιο αντρίκειο, να διατυπώσει μια ευθεία, καθαρή συγγνώμη”, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Δένδιας σχολιάζοντας την ομιλία του αναπληρωτή υπουργού Υγείας από το βήμα της Βουλής, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Δεν μπόρεσε ο κ.Πολάκης να φθάσει σε αυτό το σημείο και να αποφύγει και τις αναφορές στο πρόσωπο του προέδρου της ΝΔ, που βάρβαρα έχει προκληθεί, τόσο σε επίπεδο προσωπικό όσο και της οικογένειας του και ζώντων και πεθαμένων. Η σύζυγος του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έγινε πολλάκις αντικείμενο εξωθεσμικής δίωξης”, υπογράμμισε ο κ. Δένδιας και κατέληξε:

«Η ΝΔ είναι κάθετα αντίθετη στην επιδίωξη να μετατραπεί ο δημόσιος βίος σε μια απέραντη λασπομαχία ύβρεων και κατηγοριών. Πάρα πολλές φορές ο κ. Πολάκης μετέρχεται σε αυτά τα μέσα. Εύχομαι να επανέλθει, και πρώτα απ΄όλα ο πρωθυπουργός που τον καλύπτει, στη θεσμική ευπρέπεια. Είναι χρέος απέναντι στην κοινωνία που τραυματισμένη από την οικονομική κρίση δεν αντέχει στα ψήγματα της διχόνοιας, του διχαστικού λόγου που μετέρχεται η κυβέρνηση και προσπαθεί να βάλει και την αντιπολίτευση, η οποία όμως δεν θα τέρψει».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: