Ξέμειναν από πετρέλαιο ακόμη και οι εφορίες!!!

Κοινοποίηση:
k5

Στα γνωστά προβλήματα των φορολογικών υπηρεσιών που σχετίζονται με την καθημερινή τους λειτουργία (έλλειψη προσωπικού, υλικοτεχνική υποδομή, μηχανοργάνωση, αναλώσιμα υλικά κλπ) έρχεται να προστεθεί ακόμη ένα: η έλλειψη θέρμανσης.

Οι συνδικαλιστικοί φορείς των  εφοριακών καταγγέλλουν τη  λειτουργία μεγάλου αριθμού υπηρεσιών χωρίς θέρμανση και τη ύπαρξη απαράδεκτων και επικίνδυνων συνθηκών για εργαζομένους και φορολογούμενους.

Όπως αναφέρουν είναι προφανές ότι η  κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί. Οι ίδιοι καταγγέλλουν πως οι μέχρι τώρα διαβεβαιώσεις της πολιτικής και υπηρεσιακής ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών αποδεικνύονται κενές περιεχομένου.

«Επενδύουν για την επίλυση του προβλήματος στην έλευση του καλοκαιριού», καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων στις ΔΟΥ Αττικής Κυκλάδων.

Ως πρώτη αντίδραση στην απαράδεκτη, όπως λένε, αυτή κατάσταση οι εφοριακοί αποφάσισαν να προχωρήσουν σε δίωρο αποκλεισμό υπηρεσιών που για μεγάλο χρονικό διάστημα λειτουργούν χωρίς θέρμανση. Συγκεκριμένα προγραμματίζονται αρχικά κινητοποιήσεις για την προσεχή Δευτέρα  στη Δ.Ο.Υ Αγίων Αναργύρων και για την επόμενη Τρίτη  στη Δ.Ο.Υ Καλλιθέας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

loading...

Leave a Response