Μίνα Αρναούτη: Είτε σας αρέσει είτε δεν σας αρέσει οδηγούσε… και θα με ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΤΕ! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
arnaouti

« Οδηγούσε εκείνος σας αρέσει δεν σας αρέσει και… θα με αποζημιώσετε μέχρι τελευταίας γρατζουνιάς»

Σε μια ακόμη ανάρτηση στο προφίλ της στο Facebook προχώρησε η Μίνα Αρναούτη σχεδόν έντεκα μήνες μετά το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, σε ηλικία 32 ετών. Η νεαρή κοπέλα που επέβαινε στο μοιραίο τζιπ ξεσπά, για ακόμη μια φορά, και αναφέρεται στα δημοσιεύματα τα οποία αναφέρουν ότι ο άτυχος τραγουδιστής δεν ήταν εκείνος που οδηγούσε το μοιραίο εκείνο πρωινό του Φεβρουαρίου.

«Ένα χρόνο ταλαιπωρούμαι και με χτυπάτε. Οδηγούσε εκείνος σας αρέσει δεν σας αρέσει και θα με αποζημιώσετε μέχρι τελευταίας γρατζουνιάς» γράφει μεταξύ άλλων η Μίνα Αρναούτη.

Δείτε το μήνυμα:

arnaouti mina

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

loading...

4 Σχόλια

  1. Όταν θα την αποζημιώσουν να πάει να βάλει και λίγο μυαλό για να μάθει να μην εμπιστεύεται την ζωή της σε ανθρώπους που είναι μεθυσμένοι όπως ήταν και η ίδια. Ήθελα να ξερα γιατί τόσο μίσος; Ακούμε για λεφτά για το ποιος φταίει τόσο καιρό και κανείς δεν έχει το θάρρος να πει ότι όλοι φταίνε και οι τρεις. Δεν φταίει μόνο ο οδηγός και δεν έπρεπε η υπόθεση να φτάσει στα δικαστήρια. Αυτή προφανώς ως επιφανειακό χαζοκούδουνο, όπως η άλλη η Φρόσω, θέλει να εξασφαλίσει με μια γερή αποζημίωση το μέλλον της εκμεταλλεύομενη τον θάνατο του Παντελίδη. Φίλοι ήταν όλοι αυτοί ή εχθροί; Ακόμα και αν βγούνε κερδισμένες και γεμίσουν λεφτά, η πορεία της ζωής τους με αυτά τα μυαλά δεν θα είναι καλή, επίσης η ιστορία επαναλαμβάνεται με διαφορετικά αποτελέσματα. Ξέρω περίπτωση κοπέλας που σώθηκε απο τροχαίο, χαροπάλευε και μετά απο 5 χρόνια πέθανε σε άλλο τροχαίο. Το μίσος δεν θα τους βγει σε καλό και απο την μεριά του τραγουδιστή, το θέμα πρέπει να λήξει, ήταν ατύχημα και ότι έγινε δεν ξεγίνεται.

  2. θα πεσει ακομη πολυ γελιο με την παντελιαδα…ενας δεν βρεθηκε να το κανει σηριαλ να τα βλεπουμε κ σε επαναληψη;

  3. Αλβανικό βίζιτα κι ψάχνει χρήμα να φάει . Ρε άπλυτη σιχαμένη τραβά στο σίριαλ

  4. Ετσι.να τους τα πάρεις όλα κοπελάρα μου.Σου ανήκουν μετά απο τόση λάσπη που έφαγες τόσο καιρό τώρα.

Leave a Response