ΕΝ ΨΥΧΡΩ Δολοφονία Τραυματισμένου Παλαιστίνιου (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
εε

Ισραηλινός ελεύθερος σκοπευτής εκτελεί έναν νεαρό τραυματισμένο Παλαιστίνιο στα ερείπια της Σετζάγια. Την εν ψυχρώ δολοφονία κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός.

Όπως αναφέρει το Διεθνές Κίνημα Αλληλεγγύης (ISM), οργάνωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό, στο βίντεο εμφανίζονται διεθνείς και Παλαιστίνιοι εθελοντές να συνοδεύουν διασώστες και συγγενείς των θυμάτων στη συνοικία της Σετζάγια, σε μια απόπειρα να εντοπίσουν επιζώντες του ολονύχτιου και συνεχιζόμενου βομβαρδισμού από τον ισραηλινό στρατό.

Ένας νεαρός Παλαιστίνιος, με ένα πράσινο μπλουζάκι, που έψαχνε να βρει το σπίτι της οικογένειάς του, δέχεται τα πυρά ισραηλινού στρατιώτη καθώς διασχίζει τον ακάλυπτο χώρο ανάμεσα σε δύο κτίρια. Δυο επιπλέον σφαίρες τον πετυχαίνουν καθώς κείτεται τραυματισμένος στο έδαφος. Το νεκρό του σώμα δεν έγινε εφικτό να ανασυρθεί.


Η σχετική αναφορά για την εν ψυχρώ εκτέλεση του νεαρού Παλαιστίνιου από τα πυρά ισραηλινού ελεύθερου σκοπευτή ανέβηκε στον ιστότοπο του ISM την Δευτέρα 21/7/2014 ενώ το περιστατικό συνέβη την Κυριακή 20/7/2014.

το ποντίκι

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Leave a Response