ΕΚΤΑΚΤΟ – ΜΑΖΕΥΕΙ “ΠΡΑΓΜΑ” Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΝΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.! ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ – ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ!

Κοινοποίηση:
soultn

Μέγας κίνδυνος για την ελληνική πολεμική αεροπορία από την σχεδόν «έτοιμη» παραλαβή από την Τουρκία (είναι ήδη διαθέσιμοι οι πύραυλοι)  τεσσάρων συστοιχιών  

S-400 έναντι 500 εκατομμυρίων δολαρίων σύμφωνα με δημοσίευμα του pentapostagma.gr.

Ο Ρώσος δημοσιογράφος Vicktor  Murakhovski δήλωσε μάλιστα ότι  τουλάχιστον δύο συγκροτήματα πυραύλων S-400 θα τοποθετηθούν ΣΙΓΟΥΡΑ  στα σύνορα με την Ελλάδα, και τα άλλα δύο στην περιοχή των συνόρων με το Ιράκ.

Τα ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη τύπου F-16, Mirage-2000,  PHANTOM, θα βρεθούν αντιμέτωπα με τους υπερσύγχρονους τουρκικούς πλέον αντιαεροπορικούς πυραύλους  S- 400, οι οποίοι θα τα στοχεύουν .

Πρόκειται για μια σοβαρή και τεράστια απειλή από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις οι οποίες στην ουσία θα «κλειδώσουν όλο το Αιγαίο πέλαγος» καθιστώντας το περιοχή αυτή A2AD ( περιοχή απαγόρευσης πρόσβασης) με την δημιουργία ενός διαστρωματικού εναέριου αντιαεροπορικού θόλου, ο οποίος καλύπτει τους πάντες και τα πάντα σε συνδυασμό με όλα τα υπόλοιπα αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα που διαθέτουν .

Πρόκειται για μια νέα φάση ενδυνάμωσης των αντιαεροπορικών δυνατοτήτων της Τουρκίας ενώ ακολουθεί και η ναυτική ενδυνάμωση με την κατασκευή νέων σύγχρονων ναυτικών μονάδων επιφανείας όπως οι Φρεγάτες TF -2000, οι Κορβέτες TF 1000, το αεροπλανοφόρο TCG Anadolou,  μαζί με την παραλαβή της πρώτης παρτίδας από 24 μαχητικά αεροσκάφη 5ης γενιάς  F-35.

Σύμφωνα με τον Ερντογάν ήδη επίσης υλοποιείται και σχέδιο απόκτησης πυρηνικών όπλων που θα εξοπλίσουν τις κεφαλές των πυραύλων εδάφους –εδάφους J-1000T Yildirim .

Όλα αυτά αποτελούν σχέδιο δεκαετιών που έχει σαφή στόχο την αναβίωση της νέο-οθωμανικής αυτοκρατορίας στην Ανατολική Μεσόγειο.

Παράλληλα ο Τούρκος πρόεδρος μεθοδεύει ενδεχομένως την «ήρεμη» απόσυρση της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ και την είσοδο της στο αποκαλούμενο «Αραβικό ΝΑΤΟ» , με επικεφαλής την Σ.Αραβία και τις χώρες του Κόλπου.

Η Ρωσία από την δική της πλευρά θέλει να «βοηθήσει» στην αποχώρηση της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ διότι αυτό βολεύει τα σχέδια της για κάθοδο στο Αιγαίο και την Μεσόγειο μετά και τα σχέδια της δημιουργίας  νέας νατοϊκής βάσης  στην Κάρπαθο μαζί με την σοβαρή  αναβάθμιση της Σούδας.

Ο στόχος του Ερντογάν είναι ο παντουρκισμός και η τουρκική επιρροή σε Βαλκάνια Αιγαίο, Μέση Ανατολή…μέχρι την Αίγυπτο του προέδρου Αλ Σίσι, περιοχές δηλαδή της πρώην Οθωμανικής αυτοκρατορίας.

Η ουσία είναι ότι όσο ο Σουλτάνος εξοπλίζεται ενώ συγχρόνως ασκεί επεκτατική πολιτική, τόσο πιο πιθανό είναι το ενδεχόμενο ατυχήματος σε μια άκρως σαθρή χώρα σαν την Τουρκία.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Με τους καροτακηδες αριστερους και τις ψοφονουδουλες δεν κανουμε δουλεια χρειαζεται μια αληθινη πατριωτικη κυβερνηση για να σωθει η πατριδα.

  2. Που τις διαβάζετε αυτές τις παπαριες! Στείλτε μας την πηγή να δούμε περί τίνος προκειτε! Ρε μακελειό εδώ στη συνάντησή τους είπε ο πουτιν ότι είναι σχεδον ακατόρθωτο ειδικά τη δεδομένη στιγμή να πουλήσει η Ρωσία s400! Εδώ η Αμερική ακύρωσε τις παραγγελίες των f 35 λόγω της συμπεριφοράς της Τουρκίας που δεν αρμόζει στα συμφέροντα της Αμερικής! Αν βγει η Τουρκία από το ΝΑΤΟ θα έχει μεγάλο πρόβλημα και θα είναι πολύ πιο αδύναμη απ’οτι τώρα… Μας έχετε ζαλίσει τα παπαρια με την Τουρκία! Εάν κάνουμε ντου τη δεδομένη στιγμή και δεν ανακατευτει καμία εξωτερική δύναμη η Τουρκία δε θα υπάρχει αύριο. Βέβαια κι εμείς θα χρεοκοπήσουμε αλλά αυτό είναι άλλο καπέλο.

  3. Του αγιου φουφουτου τανημερα,σιγα μην του δωσει ο μπουτινγκας ρωσικη τεχνολογια για να την δει το Πουτανατο.

    1. Μην πιστεύεις Βε ρύκιο θα σε τρελλάνει. Το ξανθό γένος τελικα ΔΕΝ θα μας σώσει.

    2. Xίο πουν το σχολιο μου; το έφαγε ο ινστρούχτορας;

  4. Βρισκόμαστε στο μέσον ενός λυσσαλέου πολέμου στις νέες παγκοσμιοποιημένες συνθήκες και μορφές.  ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ TOYΣ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ..
    ΤΑ ΟΠΛΑ TOYΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΑΧΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΊΩΣΗ
     Η ΙΔΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΥΔΑΤΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ .
    Στην Ελλάδα μας πλέον υπάρχει Εθνική προδοσία κατά εξακολούθηση, Eλλειψη προστασίας των εθνικών μας συμφερόντων, Eλλειψη εθνικής ομοψυχίας των πολιτικών και των κομματων τους που βρίσκονται τόσα χρονια στην εξουσία.Ένα ατέλειωτο ξεπούλημα της πατρίδας σε ημετερους και στους διαφορους λακέδες της εξουσίας, Eφαρμογή κατά γράμμα των εντολών των ξένων κέντρων εξουσίας εναντια στο κοινό αίσθημα ενός Λαου που βλέπει τους κυβερνώντες να τον γραφουν στα παλιά τους τα παπούτσια, Kαθημερινό ψυχολογικό βιασμό από τα διαφορα ΜΜΕ με μια καθημερινή υπερπληροφόρηση-παραπληροφόρηση , Tην παντελή έλλειψη ευθιξίας και αποδοχή των ευθυνών αυτών που ζήτησαν την ψήφο του Λαου πουλώντας φύκια για μεταξωτες κορδέλες, Διότι πλέον ο Έλληνας ζει σε ένα κράτος όπου όλα είναι διαβρωμένα μέχρι το μεδούλι . Ειμαστε πλεον ενσς λαος που εχει μεγαλο προβλημα μνημης .Βεβαια να ξεχνας  την Ιστορία σου έχει “πλεονεκτήματα” για ορισμενους.Διοτι οι πολιτικοί παίρνουν αποφάσεις που αλυσοδένουν τον Λαό χωρίς να αισθάνονται προδότες Ο Λαός σκύβει εύκολα το κεφάλι και ακολουθεί τους δήθεν μπροστάρηδες σαν κοπάδι πρόβατα χωρίς να αισθάνεται ένοχος αφού έχει επιλεκτική αμνησίαΤα ξένα αφεντικά λύνουν και δένουν στη χωρα? μας πουλούν και μας αγοράζουν εφόσον ο Λαός που έχει χάσει την μνήμη του δεν αξίζει κανένα σεβασμό Να θυμάσθε όμως ότι eνας Λαός που ξεχνα το παρελθόν του χάνει και το δικαίωμα στο μέλλον Ισως είμαστε η μόνη χώρα όπου η αγάπη προς την πατρίδα σημαίνει “φασισμός” για ορισμένους. Απόδειξη ότι είμαστε ανάμεσα στα μεγαλύτερα θύματα της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης πραγμάτων. ΣΕ ΚΑΜΊΑ ΆΛΛΗ ΧΏΡΑ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΤΆ ΣΥΡΡΟΗ ΤΌΣΕΣ ΠΡΟΔΌΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙΣ. ΠΟΥ Ο ΣΚΟΠΌΣ ΤΗΣ ΎΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΤΩΝ  ΛΑΜΟΓΙΩΝ . ΟΎΤΕ ΌΜΩΣ  ΥΠΆΡΧΕΙ ΆΛΛΟΥ  ΈΝΑΣ  ΛΑΟΣ  ΤΌΣΟ ΒΟΛΕΨΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΨΗΦΊΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΙΩΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΆΤΙΑΚΟΎ ΚΡΆΤΟΥΣ. .ΠΌΤΕ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΆΒΟΥΜΕ ΌΤΙ ΑΛΛΆ ΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΉΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΚΡΆΤΟΥΣ ΚΑΙ ΆΛΛΑ ΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΊΔΑΣ. ΝΑ ΧΕΣΩ  ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΤΟ ΚΡΆΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ..ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ..TΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ..ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΝΕ OI ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΣYPIA ΜΙΑ ΛΙΒΥΗ ΜΙΑ ΑΙΓΥΠΤΟΣ ..ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..ΞΥΠΝΑΤΕ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙΡOΣ

  5. Οι ΗΠΑ και η Ρωσία έχουν μοιράσει εκ νέου τις σφαίρες επιρροής τους. Αφήστε τους τούρκους να νομίζουν ότι θα την σκαπουλάρουν…

  6. Kai na tou pari malon den akousate ti ipe i SERGEY SOIGU IPE OTI KAI NA PARI I TOURKIA TOUS S-400 I XIRISTES TOUS THA INE ROSI.

    I ANTITHETI PLEURA TIS SIMFONIAS TON INOMENON ARAVIKON EMIRATON POU TOUS THELOUN KAI EKINI ALA ME SAOUDARAVES XIRISTES……..

    90% NA PAROUS TA UAE
    40% I TOURKIA

  7. Δεν πρόκειται να πάρει ούτε τα προσπέκτους από τους S400, δεν θα σώσουν για να κάνουν το παραμικρό βήμα εκτός από αυτό που τους έχει δωθει άνωθεν.
    Είναι το τέλος τους…

    1. Έξοχος!Έτσι ακριβώς.Σχεδόν τελειωμένοι είναι.

    2. Μεγαλη σιγουρια βλεπω οτι εχεις φιλεμου ?
      Μακαρι να ειναι ετσι.
      Οι ομοδοξοι τα ιδια μας εκαναν και το 1922 αλλα και το 1974 σφυριζαν αδιαφορα .
      Βλεπεις οι σοβαρες χωρες δεν αλλαζουν την εξωτερικη τους πολιτικη .
      Κριμα γιατι η πατριδαμας ειναι και παλι μονη

Comments are closed.