Αλλάχ Aκμπαρ Αλλάχ Aκμπαρ – Aρον άρον σταύρωσαν αυτόν – Nέα δημόσια σταύρωση στο Χαλέπι από τους ισλαμιστές

Κοινοποίηση:
staurosi4

Η Δύση ως Πόντιος Πιλάτος υποτάσεται τις οργασμικές οιμωγές του Αλλαχ Ακμπάρ και ανέχεται τις αλλεπάλληλες σταυρώσεις νέων ανθρώπων στη Συρία.

Μετά την αναποτελεσματικότητα των μαζικών αποκεφαλισμών, των ακρωτηριασμών και των δημοσίων διαπομπεύσεων των σύριων αντιστεκόμενων πολιτών, οι ισλαμιστές επιστρατεύουν την επώδυνη τιμωρία της σταύρωσης.

Το ISIS(Iσλαμικό Κράτος του Ιράκ και της Ανατολής) εκτέλεσε δημόσια τρεις άνδρες στο Maskanahστην περιοχή του Χαλεπίου, ένας εκ των οποίων τεκμηριωμένα σταυρώθηκε. Το θύμα είναι έφηβος. Τον άφησαν επί ώρες στο ικρίωμα προς παραδειγματισμό.Μικρά παιδιά περιεργάζονται το αποτρόπαιο θέαμα.
Με ανακοίνωσηπου εξέδωσε η οργάνωση σε τζιχαντιστικό siteκαι που τη συνοδεύει με κείμενο και φωτογραφικό υλικό, αναφέρει :
« Το ισλαμικό δικαστήριο της εφαρμογής των ποινών στην περιοχή του Χαλεπίου επέβαλε αυτά που προστάζει ο Αλλάχ για τους αποστάτες.Τιμωρήθηκαν με θάνατο ενώπιον όλων των μουσουλμάνων 3 άπιστοι « σαμπίχα » (shabiha δηλ συνεργάτες του Άσσαντ) διότι κατασκεύαζαν φυλάκια ελέγχου γεγονός που αποδεικνύει ότι ήταν πιστοί στην κυβέρνηση .Δόξα και τιμή στον Αλλάχ που δολοφονήθηκαν και οι 3 αποστάτες. »

Στις αρχές της εβδομάδας η ίδια οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για τη δημόσια εκτέλεση εφτά προσώπων στη Ράκκα , ενώ δημοσιοποίησε φωτογραφίες από τη σταύρωση των δυο εξ αυτών. Στις 16 Απριλίου αναρτήθηκε βίντεο με την πρώτη σταύρωση νεαρού άνδρα που συγκλόνισε τη διεθνή κοινή γνώμη. Η επίσημη κατηγορία ήταν η κλοπή τροφίμων. Στις 18 του ίδιου μήνα η μοναχή Rakhidaκατήγγειλε στο radiovaticanότι « οι τζιχαντιστές σταυρώνουν χριστιανούς που αρνούνται να προφέρουν την ισλαμική ομολογία πίστης sahada » (rtl).

Και ενώ το χρονικό των Σταυρώσεων παγιώνεται ως η νέα τιμωρητική πρακτική της συγκεκριμένης οργάνωσης που αποτελεί παρακλάδι της Αλ Κάιντα, οι αποκεφαλισμοί και οι ακρωτηριασμοι κορυφώνονται. Μέλη της ISISακρωτηρίασαν τα χέρια 4 ανδρών με την κατηγορία της κλοπής στο Μanbijτης περιοχής Χαλεπίου. Δημοσιεύθηκε φωτογραφία στην οποία οι ισλαμιστές έχουν ετοιμάσει υπαίθριο χειρουργικό τραπέζι με γάζες, γάντια και εργαλεία προκειμένου να πραγματοποιήσουν με κάθε « ιατρική δεοντολογία » τον επικείμενο δημόσιο ακρωτηριασμό.

staurosi2 staurosi3 staurosi4 staurosi5 staurosi6 staurosi7

Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

 1. Ωραία, με τόσους που φέρνουν τα πασοκοκουμμούνια στην Ελλάδα, θα έχουμε θέαμα για πολλά χρόνια. Πως και πως περιμένω την σταύρωση των συριζαίων.

 2. το πουσ….κι κοιταχτε πως γελαει τελικα οι αραβες ειναι μεγαλα καθαρματα οπως και οι εβραιοι υπανθρωποι σιμητες ειναι ολοι τους

 3. Και τι κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ; Μα φυσικά είναι υπέρ των ισλαμοφασίστων, αφού αυτούς υποστηρίζουν οι Αμερικανοεβραίοι.
  Και τι κάνει η ΝΔ; Μα φυσικά είναι υπέρ των ισλαμοφασίστων, αφού αυτούς υποστηρίζουν οι Αμερικανοεβραίοι.
  Και τι κάνουν ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ, Πράσινοι, ΑνταρCIA , αναρχικοί ; Μα φυσικά είναι υπέρ των ισλαμοφασίστων, αφού αυτούς υποστηρίζουν οι Αμερικανοεβραίοι.
  Ο Αρχιεπίσκοπος; Ακόμα προβληματίζεται(κοινός κάνει την πάπια; Ευτυχώς που ο Ασαντ καθαρίζει τους φασίστες γιατί αν συνέχίζαν σε 1,2 χρόνια δεν θα έμενε χριστιανός ζωντανός, Ενω αυτός θα προβληματιζότανε. Άλλωστε έχει τόσους λαθρομετανάστες να θρέψει για να μας περιποιηθούν μετά. Πού’σε Χριστόδουλε. Σε φάγανε για να φέρουν τον δικό τους άνθρωπο.
  Ο Πατριάρχης; Στο τέλος θα μας ζητάει να προσευχηθούμε για τους ισλαμοφασίστες. Εδώ το έκανε για τον Κεμάλ!
  Θα πρέπει δε να ετοιμαστούν όλοι να υποδεχθούν τους ισλαμοφασίστες τώρα που την κοπανάνε από την Συρία και ψάχνουν για φιλόξενο μέρος να τους υποδεχθεί.

 4. ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΘΑΥΜΑΣΕ ΤΗΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΩΝ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΟΣ ΕΝΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ

 5. ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕΣΑ Η ΕΥΤΕΡΠΗ,ΛΟΓΩ «ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ».

 6. αυτή η φωτό με το μπασταρδάκι είναι ακριβώς το ρητό μια εικόνα χίλιες λέξεις! πρέπει να μοιραστεί παντού να βλέπουν όλοι ότι οι σουνίτες μουσουλμάνοι είναι ένοχοι μικροί και μεγάλοι.. είναι όλοι τους μολυσμένοι ψυχικά

 7. για δέστε το μπασταρδάκι πως γελάει διπλα στο κρεμασμένο πτώμα.. όλοι τους είναι ένοχοι και πρέπει να καταδικαστούν.. για αυτούς η ζωή δεν έχει καμια αξια κανένα σεβασμό! έτσι και κανένας δεν χρειάζεται να σεβαστεί τις δικες τους ζωές στις επόμενες μέρες!!

 8. τι φοβουνται οι κουκουλοφοροι και δε βγαζουν τις κουκούλες αφου θεωρούν ότι επιτελούν θεάριστο για τα πιστεύω τους έργο?

  μήπως φοβούντε οτι θα τους εκτελέσουν ως εγκληματίες πολέμου με συνοπτικές διαδικασίες?

  ειναι εγκληματίες πολέμου και το γνωρίζουν, ποιος Αλαχ τους είπε να δολοφονούν αθώους πολίτες? αυτός που δεν υπάρχει?

  η λυση ειναι μία, 2 πυρηνικά να εξαφανιστούν απο προσώπου γης

  αλλα αφήνω την τιμωρία σε άλλους, φυσικά όχι στην τυφλή δύση που ποιεί την νήσαν!!!!

  οι νεκροί γίνονται μάρτυρες ακόμη και να μη το επιδίωκαν!!

  ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει!

Leave a Response