Γιατί ο Σοβιετικός ηγέτης Νικήτα Χρουστσόφ είχε πει: «Τα Ελληνικά τελωνεία του διαστήματος» «περιπολούν» γύρω από την Γη μέχρι να έρθει η κατάλληλη ώρα ;

  Κοινοποίηση:
  diastimoploia

  «Τα Ελληνικά τελωνεία του διαστήματος περιπολούν γύρω από την Γη μέχρι να έρθει η κατάλληλη ώρα;» Άραγε τι εννοούσε;…

  Τσαλατζερ και Κολούμπια καταστράφηκαν . Με το όνομα Απόλλων πήγαν οι Αμερικανοί στο φεγγάρι και με το όνομα κόσμος οι ρώσοι έκαναν περιστροφές στην γη.
   Στην Μυθοδια Έλληνα βαλαν να τραγουδήσει (παπαθανασιου) από τις στήλες του Ολυμπίου Διός. Στείλαν το τραγουδι στον Άρη. Ποιος θα το ακούσει; Και γιατί δεν το κάνανε στην Αμερική και ξόδεψαν τόσα λεφτά;
  Γιατί η ΝΑΣΑ διαβάζει αρχαία ελληνικά και γιατί στο κατεστραμμένο ufo του Ροσγουελ βρέθηκε πινακίδα με ελληνικά γράμματα; Γιατί πολλά ufo έχουν το σύμβολο του κηρύκειου και το διπλό Ε ;
   Γιατί αγρογλυφικα έχουν το Δ που είναι μόνο ελληνικό και τους μαιάνδρους; Γιατί στην σελήνη και στον Άρη βρέθηκαν ελληνικά γράμματα; Μήπως είναι αλήθεια αυτά που λένε ότι στο φεγγάρι βρήκαν καταστραμμένο διαστημόπλοια με ελληνικά γράμματα; Έχουμε σχέση εμείς με τους εξωγήινους;
  Η ιστορική φράση του ηγέτη της σοβιετικής ένωσης Νικήτα Χρουτσώφ, ενώπιων της γενικής συνελεύσεως των ηνωμένων εθνών, τον Σεπτέμβριο του 1960(εποχη ψυχρού πολέμου), όταν εντος της συνελεύσεως λογομάχησε σε υψηλούς τόνους με τον πρόεδρο τον ΗΠΑ Ντουάϊτ Αινζεχάουερ, λόγω της καταρρίψεως του κατασκοπευτικού αεροσκάφους u-2 των ΗΠΑ που ιπτατο άνωθεν της Ρωσίας.
  τα ελληνικά τελωνεία του διαστήματος περιπολούν γύρω από την γη, μέχρι να έρθει η ώρα της αποκάλυψης

  Γιατί το είχε πει αυτό; Τι ήξερε;

  Μία, τουλάχιστον, απάντηση είναι η εξής:
  «Αλήθεια, τριάντα χιλιάδες υπάρχουν από τον Δία φύλακες αθάνατοι των θνητών ανθρώπων απάνω στην πολύκαρπη γη. Και τούτοι παρακολουθούν τις δίκες και τα εγκλήματα γυρίζοντας αχνοντυμένοι παντού στην Γη».
  Ησίοδος, Έργα και Ημέραι στίχοι 252-255
  Οι αθάνατοι αυτοί φύλακες είναι αποσταλμένοι από τον Δία και προερχόμενοι από το πρώτο γένος, το λεγόμενο Χρυσό Γένος, σύμφωνα με τους στίχους 123-125.
  Τα λόγια του Χρουτσώφ δεν ήταν τυχαία. Παράφρασε τους παραπάνω στίχους του Ησίοδου, αλλά δεν τους άλλαξε το νόημα. Τους μετέφερε στην ορολογία του σήμερα. Και σίγουρα δεν το έκανε τυχαία.
  Οι συνομιλητές του Χρουτσώφ, σίγουρα, καταλάβαιναν σε τι αναφερόταν…
  Εσείς;

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  5 Σχόλια

  1. Κανείς δεν μπορεί να αποκλεισει τίποτα. Η καταγεγραμμένη ιστορία καλύπτει το πολύ τα τελευταία 5,000 χρόνια. Πριν από εκεί δεν ξέρουμε τί θα μπορούσε να είχε συμβεί.

  2. πως δεν εχουμε σχεση με τους εξωγηινους ? απολυτη …

   παντως φανταζεστε να υπηρχε διαστημικο τελωνειο ελληνικο ?

   αχαχαχαχα …

  3. Δεν έχει πει τίποτα απ’ όλα αυτά ο Νικίτα Χρουτσώφ το 1960 στην σύνοδο του ΟΗΕ !!!
   Το μόνο που είχε γίνει τότε στην σύνοδο ήταν ένας εκνευρισμός του Χρουτσώφ απέναντι στους Αμερικάνους και η δυσφορία των Αμερικάνων απέναντι του.
   Ο Χρουτσώφ δικαιολογημένα είχε εκνευριστεί γιατί ενώ διαμαρτυρόταν στην διεθνή κοινότητα των Ηνωμένων Εθνών για την ύπουλη στάση των Αμερικανών να επιτεθούν στο Βελγικό Κογκό και να πάρουν ουσιαστικά τον έλεγχο του, τον ίδιο καιρό κατασκόπευαν την Σοβιετική Ένωση με U-2 αεροσκάφη (της CIA κατασκευασμένα από την Lockheed). Το πρώτο το κατέρριψαν οι Σοβιετικοί το 1960 με πύραυλο εδάφους-αέρος καθώς είχε μπει ήδη στο έδαφος των Σοβιετικών και ένα άλλο το κατέρριψαν το 1961 πάνω από την Κούβα που ήταν σύμμαχη τους χώρα, σκοτώνοντας και στις δύο περιπτώσεις και τους 2 πιλότους Αμερικανούς. (λεπτομέρειες για τα κατασκοπευτικά Lockheed U-2 εδώ: http://goo.gl/b0ZE).
   Οι ψεύτικες δηλώσεις περί Ελληνικών τελωνείων και γενικά ΟΥΦΟ που βάζουν στο στόμα του Χρουτσώφ τώρα τελευταία, είναι μυθοπλασίες !!!
   Ανόητοι Ουφολάτρες και ψευδολόγοι αρθρογράφοι με σκοπιμότητα διακινούσαν κατά καιρούς από το 90 και μετά, στα περιοδικά έντυπά τους (σκούπιδο-περιοδικά), για να πουλήσουν κάποια τεύχη παραπάνω και να βοηθήσουν άλλους συναδέλφους τους ΟΥΦΟ-απατεώνες από τους ίδιους εκδοτικούς οίκους να γράψουν βιβλία-σκουπίδια !!!
   Τέτοια περιοδικά σκουπίδια ήταν, το Τρίτο Μάτι, το Ανεξήγητο, το Άβατον, το Mystery… Ευτυχώς σήμερα δεν υπάρχουν! Μέχρι το 2012 προφήτευαν και κινδυνολογούσαν για το τέλος του κόσμου και επικείμενες τεράστιες παγκόσμιες καταστροφές. Ήρθε το 2012, δεν έγινε τίποτα και όσοι τα αγόραζαν, απογοητεύτηκαν, είδαν τις απάτες και τις ανοησίες που έγραφαν και τα εγκατέλειψαν!!!
   Αλλά, και πολλά βιβλία-σκουπίδια γράφτηκαν που είχαν το ίδιο τέλος. Πετάχτηκαν στα σκουπίδια, από εκεί που γεννήθηκαν, εκεί που ανήκουν!!!
   Σήμερα υπάρχει το Hellenic Nexus, μια πολύ κακή απομίμηση και άθλια αντιγραφή από το Ρωσσικό Nexus. Το «φαινόμενα», ένα ένθετο Σαββατιάτικο του Ελεύθερου Τύπου ευτυχώς σταμάτησε και ένα άλλο το Strange επανακυκλοφορεί αλλά όχι και για πολύ ακόμα.
   Από εκδοτικές εταιρείες που γραφανε τόνους βιβλία-σκουπίδια με άπειρες ουφολογικές ανοησίες και «ανεξήτες» μπαρούφες είναι, το Αρχέτυπον και το Έσοπτρον. Υπάρχουν ακόμα και σήμερα, αλλά ευτυχώς πάνε για κλείσιμο όπως και ο Τηλεαπατεώνας Λιακόπουλος και οι ύποπτες εκδόσεις του.
   Από τηλεοπτικές εκπομπές υπάρχει μόνο μία, ο «Κώδικας Μυστηρίων» κάποιου Μπαντίδη σε ένα τοπικό κανάλι του Βόλου ονόματι AstraTV που εκπέμπει και στο ίντερνετ και έχει δικό του γκρουπάκι στο φέισμπουκ. Στην εκπομπή κάθε Σάββατο, δίνεται βήμα στον κάθε τρελλαμένο μυθομανή αυτόκλητο ερευνητή να πει ότι του κατέβει στο κεφάλι, χωρίς φυσικά απόδειξη και πανεπιστημιακή ανάλυση. Εκεί, έχουν βρει καταφύγιο όλοι αυτοί οι απίθανοι τύποι: ουφολόγοι, θεραπευετές, προφήτες, μέντιουμ, εξερευνητές, φυσιοδίφες, συγγραφείς μυθιστορημάτων, φαντασματο-βλακοθήρες οπαδοί των ΕΛ, μανιακοί συνωμοσιολόγοι…
   Χαρακτηριστικοί τύποι ειναι δύο που βρίσκονται και σε μεγάλη κόντρα μεταξύ τους. Ένας Γεώργιος Πάλμος, ο θεματοφύλακας του Γκιόλβα και ο αρχηγός των Έψιλον (!!!) και ο άλλος, ένας απλός κάτοχος πτυχίου πληροφορικής που ταυτόγχρονα το παίζει ιστορικός, φυσικομαθηματικός, αρχαιολόγος, αστρονόμος και ετοιμοπόλεμος εκπαιδευμένος Ράμπο να αντιμετωπίσει τυχόν εισβολή των Τούρκων !!!
   Όλοι αυτοί οι απίθανοι τύποι με τις οδηγίες του άλλου απίθανου τυπάκου δημοσιογράφου του Μπαντίδη που κάνει σε κάθε εκπομπή, προπαγάνδα τις θεωρίες του Λιακόπουλου και Τουλάτου, απαιτούν, και συνάμα παραπονιούνται, που δεν τους παίρνει γενικά ο κόσμος στα σοβαρά !!!
   Γιατί; Μα γιατί φυσικά πρόκειται περί εκπομπής ΚΩΔΙΚΑΣ «ΗΛΙΘΙΩΝ», τους απαντάμε !!!
   Αυτά…
   ———–
   Πληροφορίες για το τι έγινε τότε το 1960 με το Χρουτσώφ στην συνοδο του ΟΗΕ, εδώ: http://goo.gl/AKeSEq
   Πληροφορίες πιό λεπτομερείς για Χρουτσώφ (ειδικά στην παράγραφο «U-2 and Berlin crisis (1960–1961)»), εδώ: http://goo.gl/o0uPHu

  4. Πως!!! και Βέβαια!! θυμάμαι αμυδρά από το σχολείο που μας δίδασκαν, η Αρχαία Ελληνική Ιστορία γράφει για τους εξωγήινους και η Ανθρωπολογία για το DNA των Ελλήνων!!!!

  Leave a Response