Έβγαιναν στον αέρα με ματωμένα ρουθούνια. Η κόκα τους έχει κάψει τα μυαλά. Στα είδωλα του χάους. Η ηθοποιός Χριστίνα Παππά και ο γιος της που τους μπλέκουν: “Μας έριξαν στην αρένα με τα θηρία για να μας κατασπαράξουν”. Και τα 27 ονόματα που τους καθίζουν στο σκαμνί. Ποιος φοβάται την αλήθεια;

Κοινοποίηση:
1.indd

ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

 ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟΪΝΤ ΦΥΛΛΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 0.80 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ 19-1-2015…

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

-ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ

-ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

-ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΟΝΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ.

ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

@@@υποσημείωση ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν SMS (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους- δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ και τις επαγγελματικές αλητείες.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  θερμώς για την υποστήριξη και τη θυσία να δίνετε κάθε μέρα 80 λεπτά από το υστέρημα σας για την δημοσιογραφική ενίσχυση της πατριωτικής και άδολης προσπάθειας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΩΣΕ ΟΝΟΜΑΤΑ!Οχι περιγραφες κλπ,αυτα τα ξερουμε.

  2. Το κράτος δηλαδή όχι αυτοί αλλά δεξιά ξένοι πήγαν ζωή κατέστρεψαν βουνά εγώ ήρθα πάνω πήγε φίλος της δεν κατάλαβε αναιβενοντας κάτω θάλασσα ξέφυγε ΠΑΣΟΚ αλήτης οι φοιτητές φώναξαν όχι τον Κώστα κυβέρνηση έπεσε το ηλιοβασίλεμα όλοι μαζί ενωμένοι ελευθερια

  3. Ο πιο πάνω φίλος με κάλυψε απόλυτα! Όλοι ξέρουμε ότι οι καλλιτέχνες, και δη οι τραγουδιστές, κάνουν ‘μυτιές’, γιατί πολύ απλά ΔΕΝ βγαίνει η νύχτα! Αυτό δεν το λέω σαν δικαιολογία, ίσα-ίσα που το καταδικάζω, απλά θέλω να πω ότι, εδώ ξενυχτάς ένα βράδυ και μετά είσαι σαν πεθαμένος, ούτε να δουλέψεις μπορείς, ούτε τίποτα! Πόσο μάλλον αυτοί που το έχουν κάνει επάγγελμα. Μόνο ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Στέλιος Καζαντζίδης είχε το σθένος και τα βρόντηξε όλα και έφυγε από το βρώμικο κόσμο της νύχτας (γιατί εκτός από τα κυκλώματα είδε και τη διακίνηση των ναρκωτικών). Επίσης, θέλω να πω ότι αυτά είναι λίγο-πολύ γνωστά και να θυμίσω μόνο ότι: Τον μακαρίτη Σεργιανόπουλο τον δολοφόνησε το κύκλωμα της κόκας, τον Μαζωνάκη τον είχε συλλάβει (και αυτόν) η αστυνομία για διακίνηση κόκας, και επίσης, το γνωστό περιστατικό με το κότερο Λυμπέρη, όπου το 2001 το καλοκαίρι, οι ‘κύριοι’ Ψινάκης, Ρουβάς, Χαριτοδιπλωμένος και ο Συριζο-Λαζόπουλος είχαν πάρει κόκα και έκαναν ‘τρενάκι’ μεταξύ τους πηγαίνοντας για τη Μύκονο…Τα ξεχάσαμε? Δυστυχώς, αυτή είναι η σόου βίζ, και αυτά τα άθλια άτομα τα έχει ως πρότυπο η νεολαία…περαστικά ελληνική κοινωνία (εάν ποτέ αποκτήσεις ΠΑΙΔΕΙΑ και συνέλθεις)!!!

  4. μπραβο στεφανε αν δεν ησουν εσυ ουτε σε 10 χρονια θα μαθαιναμε τα ονοματα και θα τα κουκουλωνανε ως συνηθως

  5. Οι εν λόγω “κύριοι” και “κυρίες” δεν είναι μόνο ..χρήστες που θα το παρουσιάσουν τελικά! Για να μπορούν να επιβιώνουν με τέτοιο χλιδάτο τρόπο έπρεπε οπωσδήποτε να ήταν και …ναρκέμποροι! Μην μας το “παίζουν” άβγαλτοι τώρα και μια ολόκληρη κοινωνία να τους “σκεπάζει” προστατευτικά!

  6. Στέφανε ολους τους ναρκέμπορους-επώνυμα πρεζονια βγαλτους στον τακο….παρουσιάζονται στην νεολαία ως πρότυπα τα μπασταρδα!!!
    Μονο εσυ προστατεύεις την νεολαία την οικογένεια την πατρίδα την θρησκεία μας!!!
    Σκισε τους στεφανάρα μονο εσυ μπορεις και μονο εσενα εχουμε να μας προστατεύεις μεσα σε αυτην την βρωμια και δυσοσμία !!!!!!
    Εύχομαι ολόψυχα ο ΘΕΟΣ να σε εχει γερό και δυνατό!!!

    1. Δυστυχώς μερικοί νεολαίοι δεν το βλέπουν έτσι, όπως έχει μπασταρδευτεί η κοινωνία. Όταν οι νεολαίοι παρακολουθούν στην τιβί, τα γνωστά ελληνικά μουσικά κανάλια και από ποιους επιχορηγούνται και τι περνάνε στην νεολαία, νομίζω πως δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάπτυξη στο θέμα.
      Στην κοσμάρα τους είναι η νεολαία, να έχουν καφέ, τσιγάρο, κινητό και να βλέπουν τον άλλο να σπαρταράει από την μαστούρα πάνω στην σκηνή. Το 90% των καλλιτεχνών τραβάει αβέρτα, ειδάλλως εξαφανίζεσαι.
      Χώρια πως παρουσιάζουν διάφορους συμβολισμούς με τα χέρια, είτε από την ενδυμασία τους, για να καλέσουν τον Δαίμονα των Μουσικών……. ?

  7. Συγχαρητηρια Στεφανε…για το ηθος, την αντικειμενικοτητα και τον επαγγελματισμο σου.

  8. Μπράβο Στέφανε μπράβο είσαι ο μοναδικός δημοσιογράφος που τα βγάζει όλα στην φορά!!!!!

  9. Ας ρωτήσουν τους πλαστικούς χειρούργους που έχουμε γεμίσει τα τελευταία χρόνια, πόσους επώνυμους έχουν χειρουργήσει στην περιοχή της μύτης, επειδή κάηκε από το ρούφα ρούφα…….
    Περισσότερους πλαστικούς έχουμε απ’ότι καρδιολόγους στην Ελλάδα!
    Το ρούφα ρούφα πάει σύννεφο στη Σόου Μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζ! Σόου του ρούφα ρούφα και είναι παγκόσμιο φαινόμενο. Χωρίς ρούφα ρούφα δεν κάνεις καριέρα ούτε ως μακιγιέζ!
    Εννοείται πως δεν πέφτω από τα σύννεφα με όλα αυτά……πως γίνεται ένας καλλιτέχνης να τραγουδάει όλη την νύχτα στο κέντρο ή να είναι όρθιος μέχρι να έρθει η σειρά του και αργότερα να τον βλέπεις παράλληλα σε πρωινή εκπομπή να τραγουδάει κι εκεί……θυμόμαστε πολύ καλά οι περισσότεροι.
    Εδώ μια μέρα ξενυχτάς και την επόμενη μέρα είσαι κομμάτια στη δουλειά.
    Αυτοί που ξενυχτάνε καθημερινά, διασκεδάζοντας τον κόσμο, το κάνουν με φυσιολογικό τρόπο;

    1. Εγώ που δουλεύω νύχτα σε εργοστάσιο τόσα χρόνια γιατί αντέχω?Δεν είναι ότι δεν αντέχουν είναι ότι το έχουν κάνει μόδα,

  10. Μ’ αρέσει που η Παππά πριν λίγο καιρό έβγαινε σε όλα τα κανάλια και πουλούσε μαγκιές και έλεγε πόσο περήφανη είναι για τον γιο της. Από τότε κάτι δεν μου πήγαινε καλά. Αλλά αυτά είναι τα σάπια πρότυπα των νεοελλήνων. Οι κοκάκηδες και οι σάπιοι.

Comments are closed.