Tα κατάπιε.. όλα ο Βελόπουλος για την Σακελλαροπούλου! Η περίεργη σιωπή του αρχηγού της Ελληνικής Λύσης (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
velopoulos-768x458

Μας είπε ότι δεν ψηφίζει την Σακελλαροπούλου ο Κυριάκος Βελόπουλος αλλά παρέλειψε να μας πει τους πιο σημαντικούς λόγους.

Γιατί κύριε πρόεδρε;

Πατήστε το [Μου αρέσει η σελίδα!] και ακολουθήστε την σελίδα makeleio.gr στο Facebook για να ενημερώνεστε αυτόματα για όλα τα τελευταία νέα!

Για δείτε εδώ τα ερωτήματα:

83013249_2497287453876255_8521860507114668032_o

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

 1. Η ιστορία στην αρχή ξεκίνησε από τo κυβερνητικό επιτελείο προπαγάνδας ότι ο ΠτΔ πρέπει να είναι ΟΠΩΣΔΗ-ΠΟΤΕ να είναι πολιτικό πρόσωπο, παρών στην κρίση, κοινής αποδοχής & άλλους βερμπαλισμούς. Τελικά η κυρία Σακελλαροπούλου:
  1) ΟΥΤΕ πολιτικό πρόσωπο είναι & πέραν του ότι είναι κολλητή του Βενιζέλου & αθώωσε τον Π”κωνσταντίνου & δεν έκανε δεκτή για δικαστική εξέταση την αίτηση για ακύρωση των Πρεσπών, δεν έχει άλλη σχέση εκτός & αν την πρότεινε ο Πάιατ (ΝΤΠ) λόγω της διατεταγμένης υπηρεσίας της για τον Αλεξάντερ Βίννικ, οπότε πάσο.
  2) ΟΥΤΕ παρούσα στην κρίση ήτανε (γιατί οι μισθοί των δικαστικών μπορεί να μειώθηκαν ανεπαίσθητα αλλά οι συνολικές απολαβές & τα αναδρομικά τους μόνο κρίση δεν κατάλαβαν (οι απολαβές ακόμα παραμένουν βασιλικοί αλλά …βολεύει τους βολευτές του κυνοβουλίου μας)
  3) Δεν είναι κοινής αποδοχής στο λαό, εδώ γελάμε γιατί θα έλεγα ότι είναι ΑΡΕΣΤΗ από το βολευτικό σύ-στημα αλλά ΜΙΣΗΤΗ από τον λαό, δεδομένου ότι οι εισηγήσεις της ακολουθούν την ίδια συνταγή Πι-κραμένου. Εκείνος, ως Πρόεδρος του ΣτΕ, νομιμοποιώντας το μνημόνιο έγινε αντιπρόεδρος της ΝΔ, αυτή, ως Πρόεδρος της Ολομέλειας του ΣτΕ, νομιμοποίησε την κατάργηση του 13ου & 14ου μισθού (& των αναδρομικών ) των δημοσίων υπαλλήλων & δεν έκανε ΚΑΝ ΔΕΚΤΟ το αίτημα για δικαστική εξέτα-ση των Πρεσπών.

 2. αυτοs δεν ειναι η περιβοητη ΡΟΜΠΑ του βετζετεριαν καταδικασμενου ΜΙΖΑ-ΝΟΝΟΥ;απο την διασημη σχολη KLANOLAγΟS MPOYRDES SCHOOL OF TRIXES KOYRADOPOTAMIAS;;;

 3. Εμφανώς διαπιστώνεται μία ΑΓΩΝΙΩΔΗΣ προσπάθεια, όλων των ΜΜΕ, εξιδανίκευσης-αγιοποίησης της υποψήφιας με «χαρακτηριστικά» οικολογικές ανησυχίες, αγάπη για τα ζώα & άλλα φαιδρά, λες & αυτά αποτελούν κριτήρια για πρόταση ΠτΔ, αντί να πουν ευθαρσώς ότι δηλαδή αποτέλεσε ΔΕΚΑΝΗΚΙ της ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ η οποία αμείβεται για την συμπαιγνία της εκ μέρους της ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ εις βάρος του λαού!!!!!

 4. Τι περίεργη σιωπή ωρε……….? Υπέγραψε το 1ο.μνημονιο ναι η όχι? Είναι ΟΛΕΣ του οι εταιρίες στη ΓΕΡΜΑΝΊΑ-ΝΑΙ Η ΌΧΙ? Σαν ευρωβουλευτής, παίρνει μισό μυριο σχεδόν αφορολόγητα, ΝΑΙ Η Όχι? Λοιπόν, πόσοι δε θα ήταν επαγγελματίες (μ)πατριώτες με κάνα 2 μύρια ευρό το χρόνο, τουλάχιστον, αφορολόγητα???? ΚΑΛΆ ΣΑΣΚΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ. ΜΝΗΜΌΝΙΑ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΡΙ Ο ΗΛΙΟΣ

 5. Για τον δεύτερο λόγο που σιώπησε εκεί που γράφει «έβγαλε συνταγματικό το μνημόνιο του ΓΑΠ». Φυσικό επόμενο αφού και ο Βελόπουλος ήταν από αυτούς που ψήφισαν το πρώτο και επαχθέστερο μνημόνιο του ΠΑΣΟΚ από το οποίο και προέρχεται με τα πλαστά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ…

 6. η λεγάμενη είναι ένα Νεοταξικό σκουλήκι και ο Βελόπουλος έχει δηλώσει ότι είναι Δημοκρατικό Τόξο διότι κόλλαγε αφίσες για το ΠΑΣΟΚ……

Leave a Response