KATANTIA! Βάλτε και μπούργκα για να μη τους προσβάλλετε…

Κοινοποίηση:
bb

Όταν πριν μερικούς μήνες κάποιος «Σύλλογος Αθέων» είχε οργανώνει δημόσια συμπόσιο κρεατοφαγίας τη Μεγάλη Παρασκευή από τους δρόμους όπου θα πέρναγε η περιφορά του Επιταφίου, κανένας από όλους αυτούς που «ενοχλήθηκαν» και “ευαισθητοποιήθηκαν” τώρα, υπέρ των μουσουλμάνων λάθρο, δεν είχε εκφράσει τότε την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ «ενόχληση»!…

Ποτέ δεν «έλαμψε» τόσο η υποκρισία της πολιτικής ορθότητας και των εγχωρίων «θεραπαινίδων» της. Βγήκε ένας ΣΥΡΙΖΑιος Βουλευτής – ο Γιαννούλης – και διαμαρτυρήθηκε γιατί κάποιοι πρότειναν, λέει, να οργανωθεί υπαίθριο μπάρμπεκιου με χοιρινά κοψίδια κοντά σε καταυλισμό λαθρομεταναστών.

Μέχρις εδώ άποψή του. Ύστερα ζήτησε αυτό να θεωρηθεί παράνομο- και υπαινίχθηκε ότι πρέπει να διωχθεί ποινικά.
Ώπα, το πράγμα άρχισε να χοντραίνει. Ύστερα κάποιοι άλλοι, ακόμα χειρότεροι (Τατσόπουλος), ζήτησαν να απαγορευθεί με επίκληση του… «αντιρατσιστικού» νόμου, λέει!

Διότι αποτελεί «πρόκληση» κατά των θρησκευτικών πεποιθήσεων των λαθρομεταναστών λέει, που είναι «ταλαιπωρημένοι άνθρωποι», λέει… Ώπα, το πράγμα χόντρυνε πολύ! Κι ύστερα βουλευτές της ΝΔ χλεύασαν τον παροξυσμό του Γιαννούλη και κάποιων άλλων ΣΥΡΙΖΑίων (ούτε καν όλων). Κι ύστερα βγήκαν κάτι άλλοι «δικοί μας» και… μάλωσαν τους βουλευτές μας, που απάντησαν στις βλακείες των ΣΥΡΙΖΑίων. Ώπα, το πράγμα ξέφυγε…

Ναι, ανάμεσα στους τελευταίους που ανέλαβαν να επιβάλλουν την… «ευταξία της πολιτικής ορθότητας» στους «διαφωνούντες» (νεοδημοκράτες και μη) ήταν – ξανά – η Ντόρα. Πρέπει να το συνηθίσουμε μάλλον στο εξής. Γιατί όχι; Έχει και την «πλάκα» του.

Όμως είναι σοβαρό, γιατί αποκαλύπτει πια, πολύ περισσότερα απ’ όσα φαίνονται δια γυμνού οφθαλμού… Πρώτον δείχνει ανυπόφορη υποκρισία:

Όταν πριν μερικούς μήνες κάποιος «Σύλλογος Αθέων» είχε οργανώνει δημόσια συμπόσιο κρεατοφαγίας τη Μεγάλη Παρασκευή από τους δρόμους όπου θα πέρναγε η περιφορά του Επιταφίου, κανένας από όλους αυτούς που «ενοχλήθηκαν» και “ευαισθητοποιήθηκαν” τώρα, υπέρ των μουσουλμάνων λάθρο, δεν είχε εκφράσει τότε την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ «ενόχληση»! Κανείς…

Δεν είχαν μιλήσει για… «σαδιστική κτηνωδία», δεν είχαν ζητήσει να διωχθεί ποινικά, δεν είχαν ζητήσει να ποινικοποιηθεί στο εξής, δεν είχαν ασχοληθεί καν! Κάποιοι το είχαν βρει και «χαριτωμένο, αν και κάπως extreme»! Και κάποιοι άλλοι είχαν υπερασπιστεί το δικαίωμα των άθεων να προκαλούν τους Ορθόδοξους που πάνε στον Επιτάφιο Μεγάλη Παρασκευή, τρώγοντας μπροστά τους κρεατικά, τη μεγαλύτερη μέρη νηστείας του Ορθόδοξου εορτολογίου. Οι ίδιοι άνθρωποι υιοθέτησαν τώρα την ακριβώς αντίθετη στάση:

Τη μεγάλη πλειονότητα του Ελληνικού λαού, προσβάλετέ την ελεύθερα. Τη μειονότητα των λαθρο-επισκεπτών μας, μη διανοηθείτε να κάνετε κάτι που μπορεί να τους προσβάλει! Είστε κτήνη και φασίστες… Μααααλιστα!

Άλλο τίποτε; Αν υπήρχε όργανο μέτρησης της υποκρισίας, θα είχε σπάσει!

Δεύτερον, μέχρι πού είναι διατεθειμένοι (και διατεθειμένες) να φτάσουν, «για να μη προσβάλλουν» τους λαθρο-μουσαφιραίους μας»;
(Οι οποίοι ήλθαν εδώ χωρίς να μας ρωτήσουν, δεν ξέρουμε καν ποιοι είναι, από πού έρχονται, πού πάνε και τι ακριβώς επιδιώκουν; Το μόνο που ξέρουμε πια – όλοι πλην Ντόρας, προφανώς – είναι πως όπως λέει και η κυβέρνηση, ΔΕΝ είναι «πρόσφυγες» πια, στη μεγάλη πλειοψηφία τους) Αλήθεια ως που θα φτάσει αυτή η φάμπρικα;

Αύριο μπορεί να θεωρείται «προσβλητικό» να κυκλοφορούν οι δικές μας γυναίκες «ακάλυπτες», χωρίς Μπούρκα, Νικάμπ κλπ. – κοντά στις περιοχές που τους έχουν εγκαταστήσει. Για την ακρίβεια, γι’ αυτούς είναι πολύ πιο «προκλητικό», να βλέπουν ακάλυπτες γυναίκες στο δρόμο, από το να τρώει κάποιος δίπλα τους χοιρινό (που όσοι απ’ αυτούς δεν το τρώνε, είναι γιατί το σιχαίνονται – κι όσοι δεν το σιχαίνονται, το τρώνε, έτσι κι αλλιώς…) Τι θα γίνει, τώρα; Θα βάλουμε μπούρκα στις γυναίκες μας, για να μη τους «προκαλούν»;

Επίσης, οι μουσουλμάνοι θεωρούν απολύτως «προκλητικό» κάποιοι από μας να φοράμε χριστιανικά σύμβολα (σταυρούς στο λαιμό τους). Υπάρχουν ήδη κρούσματα που μουσουλμάνοι από τους καταυλισμούς, που πάνε στα Κέντρα Υγείας να τους φροντίσουν οι δικοί μας, απαιτούν από τους γιατρούς και τις νοσηλεύτριες να βγάλουν τους σταυρούς τους!

Τι θα γίνει, τώρα; Θα βγάλουμε και τους σταυρούς από το λαιμό μας, για να «μη τους προκαλούμε»; Θεωρούν «πρόκληση» και τους σταυρούς που φέρουν οι Εκκλησίες μας στον τρούλο ή στο καμπαναριό! Θα αποκαθηλώσουμε τα Χριστιανικά σύμβολα από το εξωτερικό των ναών μας, για να «μη προκαλούνται» οι λαθρο-εισβολείς; Μπορεί να θεωρούν πρόκληση και τις καμπάνες που χτυπάνε τις Κυριακές! Θα απαγορεύσουμε να βαράνε οι καμπάνες (όπως συνέβαινε επί Τουρκοκρατίας); Έχουμε τρελαθεί, εντελώς; Κάποιος να βρεθεί να κάνει κάτι σοβαρό: Να τους πει το απλό, που το προβλέπει και η Σύμβαση της Γενεύης του 1951 για τους Πρόσφυγες (ήδη από το πρώτο άρθρο):

Ότι όσοι ζητάνε άσυλο από μια χώρα είναι υποχρεωμένοι να σέβονται τους νόμους και τους κανόνες της χώρας που τους φιλοξενεί!
Τελεία και παύλα… Όχι να ζητάνε από τη χώρα αυτή να προσαρμοστεί στους δικούς τους κανόνες! Έλεος πια…

Κάποιος να τους πει δημόσια, να το καταλάβουν κι αυτοί να το ακούσουν κι οι Έλληνες, να ηρεμήσουν (γιατί έχουν αρχίσει να φρικάρουν με αυτά που βλέπουν κι ακούν):

— Εδώ που ήλθατε, όπως τα βρήκατε! Όχι όπως ξέρατε στις χώρες σας. Δεν θα αλλάξουμε εμείς. Θα προσαρμοστείτε εσείς!

Όσοι από σας αποφασίσουμε ότι θα μείνετε εδώ. Αλλιώς, πίσω από εκεί που ήλθατε… Αυτό λένε ΟΛΕΣ οι χώρες που δέχονται μετανάστες! Όλες χωρίς καμία εξαίρεση. Αυτό πρέπει κάποιος να το ξεκαθαρίσει, επιτέλους. Και στους Έλληνες που αγωνιούν και στους λαθρο-μουσαφιραίους. Και κάποιος να μαζέψει, παρακαλώ, την κυρία Ντόρα, που ΔΕΝ είχε κανένα πρόβλημα με τη χοντρή πρόκληση που έκαναν ΣΥΡΙΖΑίες με το βλακώδες silly walk στη μαθητική παρέλαση της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ήταν πρόκληση, ο δήμαρχος της περιοχής το κατήγγειλε ως πρόκληση, η Ντόρα «κάλυψε» τις ΣΥΡΙΖΑίες που έκαναν την πρόκληση και… «ανακάλεσε στης τάξη» το δήμαρχο (ο οποίος είχε υποστεί την πρόκληση). Την ίδια στιγμή η κα Ντόρα κατήγγειλε μετά βδελυγμιας το μπάρμπεκιου με χοιρινό έξω από καταυλισμούς λαθρομεταναστών. Αλλά δεν είχε εκφράσει καμία «ενόχληση» για την δημόσια κρεατοφαγία ανήμερα Μεγάλη Παρασκευή μπροστά στην περιφορά του Επιταφίου. Κάποιος να τη μαζέψει, παρακαλώ…

Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τις «παρεμβάσεις» της (με κάποιο υφάκι βέβαια, αλλά ποιος δίνει σημασία;) Απλώς επισημαίνω ότι, αν θέλει να είναι συνεπής με τις ευαισθησίες που διαλαλεί, να πάρει τις φιλενάδες από το «δρώμενο» του ΣΥΡΙΖΑ και να πάει να επαναλάβει το ίδιο silly walk στις εκδηλώσεις των Αριστερών, όταν τιμάνε τα δικά τους θύματα.

Εκεί να δει… «διάλογο» που θα κάνουν μαζί της! Ή να πάνε να κάνουν silly walk για να αποδοκιμάσουν- όλα τα «κορίτσια» μαζί – το απολύτως «μιλιταριστικό πνεύμα» των ομάδων κρούσης του ΚΚΕ που φωνάζουν επιθετικά συνθήματα, κραδαίνουν ρόπαλα και περπατάνε ρυθμικά στις διαδηλώσεις εναντίον των ΜΑΤ! Να δώ την Ντόρα να κάνει silly walk σε τέτοιες συνθήκες, θα είναι όντως εμπειρία ζωής.

Και βέβαια, αν δεν θέλει να «προκαλούμε» τους μουσουλμάνους λάθρο, να το τηρεί και η ίδια: Να πάει να βάλει μπούργκα!
(Να τη δω με μπούργκα, και τι στον κόσμο…)

ΥΓ.1 Και για όσους δεν το γνωρίζουν, όταν πάμε στις μουσουλμανικές χώρες, ιδιαίτερα στη Σαουδαραβία και τα υπόλοιπα Εμιράτα του Κόλπου, εκεί ρητά μας προειδοποιούν από πριν, να ΜΗ φοράμε κανένα χριστιανικό σύμβολο πάνω μας – κυρίως τους ενοχλούν οι σταυροί – και οι γυναίκες μας να είναι «καλυμμένες» όταν βρίσκονται σε δημόσιο χώρο. Εκεί όταν πάμε προσαρμοζόμαστε στα δικά τους, γιατί είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι. Κι εδώ, όταν έρχονται, όσοι έρχονται, υποχρεούνται να προσαρμοστούν στα δικά μας. Για τον ίδιο λόγο.

ΥΓ.2 Και παρεμπιπτόντως, εδώ απαγορεύεται να παντρεύονται τα κορίτσια σε ηλικία 9 ετών, πράγμα όμως που για τους μουσουλμάνους επιτρέπεται. Και δεν θα το αλλάξουμε, για να μη «προσβάλλονται». Όπως εδώ τιμωρείτε σκληρά όποιος χτυπάει τη γυναίκα του. Ο ισλαμικός Νόμος το επιτρέπει! Εδώ θα εξακολουθήσει να απαγορεύεται κι αν το κάνουν θα τους πάρει ο διάολος και δεν πρόκειται να το αλλάξουμε, για να μη «προσβάλλονται». Όπως εδώ δεν υποχρεώνουμε τα κορίτσια μας να κάνουν κλειτοριδοεκτομή, όπως συμβαίνει σε κάποιες (όχι σε όλες τις) μουσουλμανικές κοινωνίες. Ούτε κι αυτό θα το αλλάξουμε. Παιδιά κάποιος να βγει και να τα ξεκαθαρίσει όλα αυτά, πριν μας πάρει και μας σηκώσει;

Θανάσης Κ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

 1. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!!!ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΞΟΥ!!!

 2. Άλλος ντεμέκ θεός, άλλη ντεμέκ θρησκεία (ιουδαϊκές αιρέσεις και οι δύο)
  το ίδιο μίσος για τον αλλονα! Και αυτό επεξεργάζεται και
  συντελείται από το παπαδαριό ένθεν και ένθεν.
  .
  Όσος πόλεμος και μίσος, τόσο δυναμώνεται η πίστη εκατέρωθεν και η ζωή κυλά στην κατηφόρα!
  Βλέποντας αυτές τις φουκαριάρες, είναι σαν να βλέπω την μάνα μου να προσευχεται στην παναγία!
  Τι ήξερε η μάνα μου περί θεού? Τίποτα!
  Τη ξέρουν αυτές οι primitive κυρίες?ΤΊΠΟΤΑ!

 3. ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΩΜΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΟΥΝΤΑΙ .ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠ ΕΔΩ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ .

 4. Αυτα ειναι τα (καλα) της παγκοσμιοποιησης,οχι εθνη,οχι θρησκειες μονο μια πανθρησκεια θα φτιξουν στο τελος,μια παγκοσμια κυβερνηση,μια παγκοσμια τραπεζα κλπ
  Αλλα μεχρι τοτε…..
  Δεν μπορουν Ελληνες και μουσουλμανοπακιστανοαφγανο τετοιοι να συνηπαρξουν μαζι ποτε.Εδω σκοτωνονται μονοι τους ολοι μεταξυ τους στα χοτσποτ καθε τρεις και λιγο.
  Δεν νομιζω να εκανε κανεις πολιτικος το κοπο να ενημερωσει τους λαθρο για τους νομους της Ελλαδας,περιμενουν μαλλον να τα διδαχθουν τα παιδια τους απο τα σχολεια που θα αρχισουν.
  Και γιατι να το κανουν,αυτοι το μηνιατικο να παιρνουν κ δε τους νοιαζει τιποτα αλλο.
  Λοιπον μουσουλμανες εντο ελαντα μπουργκα οχι κεφαλι πανω, μπουτακι εξω και κωλαρακι εξω και βυζακι εξω ,ταλασσα μεσα μπανιο,εντο αμα ριξει ξυλο αντρα σου επιδη εκανες εσυ τετοια αμαρτια ,πας τρεχοντας γρηγορα police και πεις εσυ το και το στο αστυνομο,και police μετα παρει αντρα σου χωσει κελι με καγκελο γυρω γυρω.ορεο νομο α???γκαμιστερο πολυ!!!!
  Και αμα βιασει αλλο ατροπο εσενα η παιντι ντικο σου το νε παει γκαμιωντα το police,αμεεε.ειντε ωραιο νομους που εκει Ελλαδα οκι σα αφγκανισταν πακισταν τουρκμενισταν και αλλου.
  Ντιαβασε νομους καλα ολους.πολυ καλο νομους Ελλαδα εκει!

 5. Το γραφω γιατι ειναι ακρως αληθινο και ελπιζω να δημοσιευτει το σχολιο που παραθετω γιατι
  η εφημεριδα το Πρωτο Θεμα εχει κοψει πολλες φορες αυτο που αναφερω οτι στην Νεα Υορκη
  οι πιο πολλοι που εχουν αδεια καροτσιου να πουλανε σουβλακι χοιρινο ειναι μουσουλμανοι.
  Το αγοραζουν, το κοβουν, το περνανε στο καλαμακι, το ψηνουν, το πουλανε, αυτοι γιατι δεν
  ενοχλουνται και τα κατακαθια της αριστερας ξεκινουν ενα θεμα στην Ελλαδα χωρις να υπαρχει
  λογος απο τους δηθεν που εχουν προσβαλθει. Στο κατω-κατω εαν τα κανονικα ζωα που τα λεμε
  γουρουνια μας φερουν καποιο οφελος απο τους διποδους αριστερους χοιρους, τοτε ΖΗΤΩ
  ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ σε οτι μορφη και αν ειναι.

Leave a Response