Kυβερνάει με 7 αντικαταθλιπτικά την ημέρα. Είναι επικίνδυνος για τον τόπο. Ρίξτε τον…

Κοινοποίηση:
Antonis-Samaras-5701

Απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός της χώρας, ο οποίος πάντα είχε την «μπανταβομάρα» στο αίμα του, πιθανόν και λόγω κληρονομικής διαδοχής, κουράρεται από γνωστό νευροψυχίατρο του οποίου τα στοιχεία του μας είναι γνωστά εδώ και καιρό(εκτός εαν τους αλλάζει σαν τα πουκάμισα). Κάποιοι πιθανόν να μας ψέξουν ότι στην δημοσιογραφική απόπειρα να αντιπολιτευτούμε αλλά και να κριτικάρουμε τον ανώτατο πολιτικό άρχοντα της χώρας, χρησιμοποιούμε αθέμιτες μεθόδους για να τον …μολύνουμε και να τον σπιλώσουμε. Όχι. Κατηγορηματικά όχι. Και το λέμε με όλη την απόλυτη βεβαιότητα των κρίσιμων στιγμών που διάγει αυτός ο έρημος ο λαός που τον πάνε για σφαγή. Για την τελική σφαγή, για τον τελευταίο του θάνατο, για την έσχατη θυσία.

Η υγεία ενός πρωθυπουργού-κάτι που γινόταν και επι πρωθυπουργίας Ανδρέα Παπανδρέου- δεν ήταν και δεν μπορεί να είναι μυστικό ή προσωπικό δεδομένο. Η υγεία του πρωθυπουργού του ΛΑΟΥ, δεν ήταν ποτέ απόρρητη πληροφορία. Η ψυχική αλλά και σωματική ευεξία ενός ηγέτη, δεν μπορεί να είναι κρυφό ή μυστικό. Τον μακαρίτη τον Παπανδρέου, τον είχαν τρελάνει στα δημοσιεύματα όταν δεν ήταν καλά. Δεν μπορούσε ένας «γυάλινος»΄άνθρωπος να κρατάει περιβλημένος από φουσκωμένο μπαλόνι το τιμόνι της χώρας.

Πως μπορεί λοιπόν ένας πρωθυπουργός της κρίσης να λαμβάνει-όπως λένε κακεντρεχείς ή εμπαθείς φίλοι του( μια κουβέντα είναι αυτή για έναν άνθρωπο που δεν είχε ποτέ φίλους) πάνω από 7 αντικαταθλιπτικά τη μέρα και να έχει μυαλό καθαρότητας για να λαμβάνει αποφάσεις; Και μάλιστα τόσο σοβαρές αποφάσεις;

Λυπούμαστε αλλά όσοι το ξέρουν και τον αφήνουν να κυβερνάει είναι συνυπεύθυνοι και λωποδύτες. Κάποιοι αλήτες που κοιτάζουν να επωφεληθούν για να κονομήσουν και να κάνουν περιουσία πάνω από πτώματα. Και τα ονοματεπώνυμα είναι πολλά. Και ξέρετε ότι δεν θα διστάσουμε να τους ξεβρακώσουμε όπως ξεβρακώσαμε κατά καιρούς κι άλλους…

andreas3

@@@Για επίλογο διαλέξαμε κάτι για να το διαβάσει ο ΣΑΜΑΡΑΣ. Έχει σχέση με την αρρώστια του Α.Παπανδρέου. Δεν ξέρουμε εαν έχει τα ίδια συμπτώματα με τον Ανδρέα, ο Αντώνης.

Εαν όμως στον καθρέφτη βλέπει μέσα από το παρακάτω κείμενο τον εαυτό του, καλό είναι να σηκωθεί να φύγει. Πρώτον για να ζήσει καλά τα εναπομείναντα χρόνια του και δεύτερον για να μην έχει το οδυνηρό τέλος ενός πολιτικού που ξέρουμε ότι πιθανόν να ζήλεψε.

 

«…Στις 3 Σεπτέμβρη του 1974 ο Αντρέας Παπανδρέου ανακοινώνει την ίδρυση του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος (ΠΑΣΟΚ). Σήμερα συμπληρώνονται 40 χρόνια από εκείνη την ημέρα, που σφράγισε και συνεχίζει να επηρεάζει την πορεία της χώρας. Καθοριστικό ρόλο στην πορεία του ΠΑΣΟΚ έπαιξε η ισχυρή αλλά αντιφατική προσωπικότητα του Παπανδρέου. Στο αποκαλυπτικό του βιβλίο «Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΝΩΡΙΣ» (Εκδόσεις ΕΣΤΙΑ) ο στενός συνεργάτης του Παρασκευάς Αυγερινός περιγράφει την ανασφάλεια και μια από τις σοβαρότερες καταθλιπτικές κρίσεις του, που εκδηλώθηκε το 1979.

«Για πολλές βδομάδες δεν κατέβαινε στις συνεδριάσεις γιατί ήταν, όπως μας διαμήνυαν, αδιάθετος. Ένας κλειστός κύκλος του στενού του περιβάλλοντος τον συντρόφευε και τον κρατούσε απόλυτα περιορισμένο στο σπίτι να μην τον συναντήσει κανείς. Με το φόβο να γίνει γνωστή η κατάστασή του και η αδυναμία του να ασκήσει τα καθήκοντά του απέφευγαν και τους γιατρούς. Είχαν επιλέξει εναλλακτικές θεραπείες ανύπαρκτης αποτελεσματικότητας και αξιοπιστίας, καλούσαν ομοιοθεραπευτές, όπως τον Βυθούλκα, γι’ αυτούς ο Αντρέας δεν ήταν άρρωστος απλά δεν είχε διάθεση, όπως έλεγαν, ήταν στενοχωρημένος. Γύρω του όλη αυτή η αυλή καμιά ψυχολογική βοήθεια δεν του προσέφερε, αντίθετα η συνεχής παρουσία της λειτουργούσε αρνητικά και τον επιβάρυνε.

Ασκούσαν ασφυκτικό έλεγχο προστασίας επάνω του και εκμεταλλευόμενοι την αδυναμία του, περισσότερο την αδιαφορία, χαρακτηριστικό σύμπτωμα της νόσου, του περνούσαν ό,τι ήθελαν. Ο Δημήτρης Μαρούδας κόμιζε τις απόψεις και τα αιτήματα Λαμπράκη – Καψή, «πάρτε τον Μαγκάκη και θα σας στηρίξουμε», η Αγγέλα Κοκόλα επανήλθε στο Καστρί, ενώ άρχισε και η επαφή με τον Αντώνη Λιβάνη, τον οποίο προόριζαν για τη Βουλή στη θέση του Πέτρου Μώραλη, διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Επειδή αναφέρθηκα στον Γεώργιο Μαγκάκη οφείλω να πω ότι ο Γ.Μαγκάκης τίμησε το ΠΑΣΟΚ και υπήρξε από τις αξιολογότερες πολιτικές μορφές της μεταπολίτευσης.

Από το ευρύτερο περιβάλλον του Καστριού μόνον ο Απόστολος Λάζαρης ήταν ειλικρινής και ευτυχώς συμβούλευε και ενεργούσε σωστά. Πρέπει να γνώριζε την κατάσταση του Προέδρου και όπως μου έλεγε ήταν πολύ ανήσυχος. Όλη αυτή η αυλή του Καστριού προσπαθούσε να τον διασκεδάσει, και πολλές φορές κατάφευγε σε τρόπους μειωτικούς για τον Αντρέα, τον έβαζαν να παίζει μαζί τους χαρτιά για να τον απαλλάξουν από τη … στενοχώρια του!!

Μαζεμένοι και εγκατεστημένοι εκεί όλοι οι γνωστοί και πιστοί… φίλοι και ο ιατρικός σύμβουλος γυναικολόγος Θέμης Λαμπρινόπουλος. Ο χαρακτήρας του Αντρέα είχε μεταβληθεί, δεν ασχολείτο με σοβαρά θέματα, ήταν εσωτερικά εκμηδενισμένος, παραπονιόταν για βασανιστική αϋπνία και κατάφευγε στα φάρμακα. Είχε όλη τη συμπτωματολογική εικόνα της κατάθλιψης. Τελικά το περιβάλλον, αφού πέρασαν πολλές βδομάδες, πείστηκε ότι ο Αντρέας δεν είναι στενοχωρημένος, ότι είναι πολύ άρρωστος και ότι έπρεπε να ασχοληθούν σοβαρά μαζί του και έτσι έγινε.

Με πήρε στο τηλέφωνο η Μαργαρίτα και μου ζήτησε να ανέβω στο Καστρί γιατί ο Αντρέας δεν είναι καλά. Τον βρήκα καθισμένο σε μια πολυθρόνα, φορούσε τη ρόμπα του, δε σηκώθηκε, δε με ρώτησε γιατί πήγα. Τον συνόδεψα στον ψυχίατρο και, όπως περίμενα, η διάγνωση ήταν «βαριάς μορφής κατάθλιψη». Δε θυμάμαι αν μου το είπε ακριβώς έτσι, αλλά εγώ έτσι το εξέλαβα. Ιατρικά αυτή η καταθλιπτική κρίση αναφέρεται ως «διπολική διαταραχή». Ακολούθησε πολύμηνη θεραπεία φαρμακευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης. Άργησε να συνέλθει. Πρέπει να πω ότι τότε, στις παραμονές της με βεβαιότητα αναμενόμενης Πρωθυπουργίας, του επέβαλαν τη διακοπή μιας μακράς ερωτικής σχέσης που διατηρούσε και δεν αποκλείω ότι αυτή η απογοήτευση αποτέλεσε και την κύρια αφορμή της καταθλιπτικής κρίσης

Μετά από μήνες, ένα βράδυ στις αρχές του ’80 καλεσμένοι στο σπίτι της Μελίνας, τον θυμάμαι να μην έχει ακόμα αποκατασταθεί, να μην τον ικανοποιεί η συντροφιά και η συζήτηση, να μη συμμετέχει. Τον κοιτάζαμε και αναρωτιόμασταν αν το όνειρο τέλειωσε. Καταφέραμε βέβαια να μην περάσει στη δημοσιότητα το θέμα και μόνον ο βουλευτής της Ν.Δ. Θανάσης Κανελλόπουλος είχε γράψει κάποια μέρα στον τύπο ότι ο Αντρέας είναι πολύ άρρωστος και αναχωρεί για την Αμερική. Δεν είχε συνέχεια. Απ’ ό,τι γνωρίζω δεν παρουσίασε άλλη καταθλιπτική κρίση, τον παρακολουθούσε βέβαια τακτικά ψυχίατρος. Δεν ξέρω αν άλλοτε είχε υποστεί τέτοιες κρίσεις, όταν όμως του ανακοινώσαμε αυτό που του συνέβαινε έδειξε να το γνώριζε. Δεν ξέρω τι είπε στον ψυχίατρο».

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

 1. ΟιΣιωνισται,οι Αμερικανογερμανοι,οι τοκογλυφοι,τα λαμογια και οι ανθελληνες πολιτικαντηδες τεςτοιους Πρωθυπουργου θελουν για να εξυπηρετονται τα σχεδια τους.
  Αυτος ειναι και ο λογος που πρωθυπουργος ειναι το Αρχοντογουρουνο.

  Φοβος και τρομος τους μονο η ΧΑ

 2. Στην ΦΥΛΑΚΗ ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΠΡΟΙΚΟΘΗΡΑΣ. Και η επομενη κυβερνηση να χαρακτηρισει ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ την Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ αφου κατεστρεψαν την ΕΛΛΑΔΑ και οδηγησαν σε «ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ» 4.000 Ελληνες.

  1. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΕΤΕ ΑΦΙΣΗ ΤΟΝ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ
   ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΗΣΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ

  2. Άσε μας ρε μεγάλε κι εσύ. Έχεις πουθενά επίσημα στατιστικά που να δείχνουν ότι οι αυτοκτονίες είναι τόσες πολλές; Βγαίνει ο κάθε έξυπνος και γράφει ότι του κατέβει στο Internet. Όσο για το άρθρο, είναι τελείως γραφικό και λαϊκίστικο.

 3. Στέφανε, τα αντικαταθλιπτικά δεν είναι τίποτα και τα παίρνεις χωρίς συνταγή γιατρού. Ένας άνθρωπος που παίρνει αντικαταθλιπτικά μπορεί να κάνει τα πάντα χωρίς κανένα πρόβλημα, εκτός ίσως απο τον πρώτο μήνα που τα ξεκίνησε και του φέρνουν ελαφρά υπερδιέγερση (ταχυκαρδία κλπ). Ανίκανος θα ήταν αν έπαιρνε αντιψυχωσικά. Δεν έχουν σχέση με «τρέλα» τα αντικαταθλιπτικά. Υπάρχουν χιλιάδες τρόποι να κάνεις αντιπολίτευση στο Σαμαρά και εσύ βρήκες τον πιο λαικίστικο. Άσε που απο την άλλη μας κλείνεις το μάτι για Τσίπρα που είναι χίλιες φορές χειρότερος.

  1. Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ! Βλέπω με λύπη ότι το site παραμένει προσηλωμένο στην γραμμή στήριξης Τσίπρα, που έχει εγκαινιάσει εδώ και λίγο καιρό. Σε πρόσφατο «editorial» κάνατε λόγο για 7 ασπιρίνες, τώρα για αντικαταθλιπτικά.

  2. Τα αντικαταθλιπτικα δεν ειναι τιποτα??Και γιατι τοτε οποιος παιρνει αντικαταθλιπτικα ΔΕΝ δυναται να φερει οπλο??Τα θελετε και τα λετε ή σας ξεφευγουν ρε παιδια??

 4. Τι γίνεται βρε παιδιά… περίεργες ειδήσεις ακούμε … μοιάζει σαν το ανέκδοτο με τη γιαγιά ενός που πέθανε κι ο φίλος του το έλεγε σιγά σιγά.. ξέρεις η γιαγιά σου ανέβηκε στα κεραμμίδια …κλπ..
  Έπεσε το γκόλουμ και μας το λένε σιγά σιγά ότι πάμε σε εκλογές άμεσα?
  Κι εσύ makeleio…δεν γράφεις τίποτα…

 5. Α, γιαυτό βλέπει αγγέλους και αγγελάκια και μιλάει για το σαξές στόρι…
  Είναι απ τις παρενέργειες…
  Αλλά σοβαρά τώρα… σε τέτοια κατάσταση εκπροσωπεί την Ελλάδα στις συνομιλίες με την τρόικα…όταν θα έπρεπε να του έχει αφαιρεθεί κάθε δικαιοδοσία και να έχει τεθεί υπό επιμέλεια?
  Θα μου πεις …είναι υπό την επιμέλεια του βενιζέλου…που του έκανε τη χάρη να τον κάνει πρωθυπουργό…
  Πρωθυπουργός σε ομηρεία….
  Και τον ρίχνουν με το χειρότερο τρόπο…όχι ότι δεν του αξίζει..
  ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ‘ ΕΛΛΗΝΑΣ’ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ… ΜΗ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ …ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ και ειδικά τα τελευταία 5?
  Ούτε ένας?

 6. ΧΙΟ ΕΣΥ ΡΕ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΝΘΑΝΕΙΣ ΟΥΛΑ ΕΤΟΥΤΑ ?
  ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΑΤΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΙΝΕ ?

  Τι μίσος για τα αντικαταθλιφτικά έχεις ?
  Μπάσκε τα παίρνετε κει στο Μακελειό και σείς ?
  Πολλαί αι γνώσεις σας επί τούτου !

  Όχι τίποτα άλλονε αλλά μην κακολογείτε έτσι και τους ανθρώπους τους άλλους που πάσχουν με τα σκάγια που ρίχνετε στον Αντώνιο τον Μέγαν.

 7. Από πότε η μακακία αντιμετοπίζετε με αντικαταθλιπτικά χάπια δεν το καταλαβαίνω…

  1. Αν δεν σε εξετάσει ο γιατρός σου (σύμφωνα με πόσο τον παιζεις) να σου γράψει προσωπική συνταγή, όχι μόνο θα ξοδεύεσαι τζάμπα αλλά θα τον παιζεις άδικα και θα εξακολουθείς να μην καταλαβαίνεις.

 8. 7 χάπια την ημέρα, επί 7 ημέρες=49 χάπια
  49 χάπια την εβδομαδα επί 4εβδομαδες που έχει ο μήνας=196 χάπια
  196 χάπια τον μήνα επί 12 μήνες που έχει ο χρόνος=2.352 χάπια
  2.352 χάπια τον χρόνο επί 4 χρόνια πρωθυπουργίας= 9408 χάπια
  ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ; Ε ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΒΑΛΤΟΙ ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ

 9. ένας πίνακας για πρόλογο!!!

  http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%CE%AC%CF%81%CF%85%CE%B2%CE%B4%CE%B7#mediaviewer/File:Johann_Heinrich_F%C3%BCssli_054.jpg

  Καλησπέρα σας!

  …και θα έρθει το νεο-ΘΑ-ΣΟΚ!!!

  ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑ!!!

  ΟΛΟΙ ΑΝΔΡΕΑ ΤΣΙΠΡΑ ΔΑΓΚΩΤΟ!!

  ΟΛΟΙ ΑΛΕΞΗ ΘΑ-ΘΑ-ΝΔΡΕΟΥ!

  ΨΗΦΙΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

  Θάναι και ΔΕΗτζής ο συνδικάλας οπλαχηργός???

  άντε και το λαλιώτη παιδιά ν’άψουμε και καπνογόνα!!!!!

  Ευχαριστώ!!!

 10. Σιγά εδώ 10.000.000 Ελληνες περνουν αντικαταθλιπτικά έτσι όπως γίναμε, τον Σαμαρά θα κοιτάμε τώρα;

 11. Ναι αλλά με τα αντικαταθλιπτικά είναι μέσα στην τρελλή χαρά και πέρνει μέτρα με όρεξη, που είναι το κακό σε αυτό ;;;

Leave a Response