Kαμία ελπίδα. Φορτωμένοι όλοι ,να τα κάνουμε λίμπα. Δικαιοσύνη και Ένοπλες Δυνάμεις, μας πούλησαν. Μπ@@ρδέλο, τα πάντα όλα. Του Στ.Χίου

Κοινοποίηση:
kremales

«…Απ’ την αρχή ήσουν φορτωμένος και έτοιμος να τα κάνεις όλα λίμπα.Ετσι όπως είμαστε όλοι μας στην καθημερινότητα, και ο κοινός μας παρονομαστής είναι το άθλιο πολιτικό σύστημα που μας τα παίρνει από παντού άγρια.Η τελευταία ελπίδα του πολίτη,η δικαιοσύνη και οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας φαίνεται πως λειτουργούν υπό το καθεστώς πολιτικών παρεμβασεων,δεν υπάρχει πλέον αποκουμπι στον απλό Πολίτη και ελπίδα».

Το σχόλιο του φίλου αναγνώστη, είναι ότι πιο σοφό, έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό. Όταν βγαίνεις σε ένα δελτίο, να πεις τη γνώμη σου, χωρίς να μεταφέρεις μόνον προσωπικές απόψεις αλλά και τις απόψεις ενός Λαού που βράζει στα χαρακώματα της αγανάκτησής του, βλέποντας ανώτατους δικαστές να ξεκατινιάζονται και να γελοιοποιούνται ενώπιον πολιτών σκληρά φορολογουμένων, που αναζητούν εναγωνίως δικαιοσύνη, στη Δικαιοσύνη, δεν ανέχεσαι να ακούς το κάθε τσουτσέκι, να λαμβάνει λόγο κομματίλας και να σου απαγορεύει να μιλάς. Τότε, κάνεις αυτό που θα έκανε ο κάθε πολίτης που κατάφωρα αδικείται. Τα βροντάς και τους στέλνεις όλους στο διάολο.

Η κατάσταση πια, δεν είναι ιδανική για εντίμους. Ή θα πάμε να ζήσουμε σε άλλη χώρα (εγώ δεν θα το κανα ποτέ), ή θα τους πάρουμε όλους πολιτικά και αγωνιστικά σβάρνα και δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο.  Μέσες λύσεις, δεν υπάρχουν. Άντε τώρα να πείσεις τον μεσοαστό και τον καθημερινό εργάτη των δρόμων, ότι αυτοί που βγαίνουν στα παραθύρια και κουνάνε το χέρι, δεν τα χουν πιάσει.

Φορτωμένοι όλοι. Γιατί μας πνίγει το δίκιο. Και με το δίκιο, δεν μπορεί και δεν πρέπει να ξαναπαίξει κανένας. 

Τα σέβη μου κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Σ.Χ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

 1. Ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ και αθώωσε τους υπεύθυνους της Μικρασιατικής Καταστροφής. Είναι αυτοί που ενώ η χώρα ήταν σε συνθήκη και θα μπορούσε σε λίγα χρόνια να έχει την Ανατολική Θράκη και την περιοχή γύρω από την Σμύρνη, αυτοί θεώρησαν καλό να σπάσουν την συνθήκη και να επιτεθούν για να φτάσουν μέχρι την Άγκυρα όταν ήξεραν πως δεν θα είχαν ούτε τρόφιμα, ούτε πολεμοφόδια αλλά ούτε και την υποστήριξη των υπόλοιπων συμμάχων και μη. Και όλα αυτά για να υπάρξει η πιθανότητα ένας κομπλεξικός ηλίθιος που έγινε κατά τύχη Βασιλιάς να δοξαστεί ως δήθεν καταστροφέας των τουρκομογγόλων.

 2. Αφου δεν στηριζετε Χρυση Αυγη και δεν την ψηφιζετε, παψτε να μιλατε, κατεβαστε το κεφαλι και βοσκηστε σαν τα γιδια.

 3. Προδότες της Πατρίδας Του Έθνους η ντροπή Γεμάτη με σκουπίδια Των Ελλήνων η Βουλη
  Γεμίσαμε με φλώρους Δειλούς και πονηρούς τρωκτικά του Έθνους Της καρέκλας ποταπούς.

  ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ,ΚΛΕΦΤΕΣ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ!
  ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΤΟΥΣ
  george orwell

  Τί φωνάζεις καὶ τοὺς βρίζεις ἀφοῦ πᾶς καὶ τοὺς ψηφίζεις
  ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

 4. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΑ ΛΕΣ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ…

  1. Η τελευταία ελπίδα της Ελλάδος Στέφανε είναι τα κουμούνια του ΕΠΑΜ….
   χαχαχαχαχαχα!!!!!

 5. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΑΠΙΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΥΦΗΝΑΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΘΕΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΛΙΑΠΗ ΙΕΡΟΝΥΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ…………ΠΑΝΤΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΧΑΛΟ ΠΟΥΝΕ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ

Leave a Response