«Kάθαρμα, θα σε τσιμεντώσω» και στη μέση ο «βρωμιάρης» Ζούγκλας. Το πέλαγος βάφτηκε άσπρο από τα γιαούρτια που «πέταξαν άνθρωποι του Μαρινάκη, στον Πάνο Καμμένο». Βεντέτα, μίσος, θάνατος, φοβερός γδικιωμός που δεν θα έχει καλή κατάληξη

Κοινοποίηση:
1.indd

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό  ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό του Σαββατοκύριακου  του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της τελευταίας εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», δεν ανήκει σε κανέναν κομματικό μηχανισμό και έσπασε το καρτέλ της ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού κατεστημένου.

  -Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους «καινούργιους». Πάντα απέναντι στην εξουσία και σε κάθε κατασταλτική κρατική αρχή, διαφθοράς και ψέματος εις βάρος του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος.

-Στο μοναδικά ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με την ίδια τιμή των 0.80 ευρώ αλλά και με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015 και με μια αποφασισμένη ομάδα δημοσιογράφων που υπηρετούν την αλήθεια του Λαού.

 Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα

-εθνικό είναι ότι είναι αληθινό

–αλήθεια είναι η αλήθεια του λαού

-Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια, είναι εχθροί του λαού και οφείλουμε να τους ξεμπροστιάζουμε με το ρεπορτάζ και την δημοσιογραφική αποκάλυψη ως θεματοφύλακες-μαζί με την κοινή γνώμη- του λαϊκού συμφέροντος

Κανένας δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού.

Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται.

Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες πατριώτες. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες

@@@υποσημείωση

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ και τις επαγγελματικές αλητείες.

Ευχαριστούμε θερμώς για την υποστήριξη να δίνετε 0.80 λεπτά- καθημερινά- ως ενίσχυση της δημοσιογραφικής πατριωτικής προσπάθειας για την ανάδειξη της μοναδικής λαϊκής αλήθειας σε μια εφημερίδα προσηλωμένη στο εθνικό συμφέρον.

 

24_DVD_Ta_Agria_Pathi_&_Oi_Axioi_Tou_70-80.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Και τι μας νοιάζει; Αν υπήρχε δικαιοσύνη θα ήταν φυλακή αμφότεροι. Τώρα θυμήθηκαν τη δικαιοσύνη;

  2. Χρήμα εχουν πολύ και οι δύο, θα τα βρουν. Ως τότε η λαϊκή πλεμπα μπορεί ν απολαύσει το ξεμάλλιασμα των χοντρων λεφταδων.

  3. Όλα καλά αλλά αυτό με τους λιμενικούς δεν μου κάθεται καλά. Οι λιμενικοί ήταν ανέκαθεν Φιλιππινέζες των εφοπλιστών. Θυμάμαι δεκαετία 80 με υπουργό Κατσιφάρα, λιμενικούς με στολή να εκκενώνουν ολόκληρη καφετέρια σε νησί για να κάτσει γνωστός ψευτοεφοπλιστής, μπροστινός των Αράβων και τότε ιδιοκτήτης πράσινης ομάδας. Τρολλάρω μια Φιλιππινέζα, ‘καλά ρε φίλε τι είναι αυτά, γι αυτό βγάλαμε τον Ανδρέα;’ και μου απαντά ‘εντολή υπουργού, σβέλτα μη σε συλλάβω’. Αν τώρα γίνουν ταξιτζήδες, αναβάθμιση είναι που, επί σύριζα, σκουπίζαν τους κώλους των λαθροεισβολέων αντί να τους συλλαμβάνουν!

    1. Έλα έλα αυτός που είχε ομάδα λαθρο πετρέλαιο έφερνε όχι 3 τόνους ασβέστη μπετοβλακα.

Leave a Response