ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ! Ο Κασιδιάρης ξεβράκωσε τον «αρχιερέα της διαπλοκής» Θα πεθάνει στη…

Κοινοποίηση:
kasidiaris-600x276

Επιβεβαίωση Μαρτίνη για τεράστια «έκπτωση» στα νοσήλια Σημίτη

Όταν ρωτήθηκε από τον εισηγητή της ΧΑ Ηλία Κασιδιάρη στην Εξεταστική της Βουλής για τα σκάνδαλα στην Υγεία ποιοι ήταν αυτοί που δέχτηκαν δωρεάν νοσηλεία ο πρώην πρόεδρος του «Ερρίκος
Ντυνάν», δήλωσε πως δεν μπορεί να πει ονόματα «λόγω του ιατρικού απορρήτου».

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΗΜΙΤΗΣ MAKELEIOG.R

Ο Κασιδιάρης επέμενε

Ο πρώην διοικητής του Ερρίκος Ντυνάν απαντώντας χθες σε ερώτηση του βουλευτή της Χ.Α. Ηλία Κασιδιάρη, επιβεβαίωσε στην κατάθεσή του τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης νοσηλεύτηκε με σημαντική έκπτωση. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, (βασίζονται σε έκθεση της ελεγκτικής εταιρείας Grant Thornton που αποτελεί ερευνητικό υλικό της Επιτροπής) στον κ. Σημίτη χορηγήθηκε έκπτωση 17.900 ευρώ για νοσηλεία ύψους 18.470 ευρώ ενώ στη σύζυγό του έγινε έκπτωση 29.045 ευρώ επί συνόλου 29.750 ευρώ περίπου.
Ο κ. Μαρτίνης υποστήριξε ότι συνολικά 17.000 πολίτες νοσηλεύτηκαν δωρεάν στο Ερρίκος Ντυνάν εκ των οποίων μόνον οι 1.700 είχαν δικαίωμα δωρεάν νοσηλείας ως αναξιοπαθούντες. Πολλοί από τους υπόλοιπους, όπως είπε, νοσηλεύτηκαν με «ρουσφέτια» πολιτικών.

ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ που άργησε να βγει….αλλά βγήκε

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

45 Σχόλια

 1. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να σωσουμε την Πατριδα απο το διεφθαρμενο κομμουνιστικο καθεστως που την κατεστρεψε.

 2. Ο ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ

  Όταν συλληφθεί ένας οποιοσδήποτε παιδόφιλος η Δικαιοσύνη και ο Τύπος είναι αμείλικτοι απέναντί του. Αν ο παιδόφιλος είναι σιωνιστής …η Δικαιοσύνη παθαίνει συνεχείς «κράμπες» και δεν προχωράει τίποτα. (βλέπε Epstein, Polanski).

  O σκηνοθέτης Polanski …βίασε μία 13χρονη κοπελίτσα , έμεινε μόνο 42 μέρες στη φυλακή και μετά όχι μόνο δεν μπήκε στο περιθώριο αλλά αναδείχτηκε και προωθήθηκε από τις κινηματογραφικές εταιρίες που ελέγχει ο Σιωνισμός στην Ευρώπη. 40 χρόνια πάλευε το θύμα να δικαιωθεί και έφτασε πλέον να παρακαλάει τη Δικαιοσύνη να σταματήσει … γιατί τελικά περισσότερο ταλαιπώρησαν το θύμα παρά τον ανώμαλο Polanski. Ο Polanski φυσικά βρέθηκε στην Χώρα των Τοκογλύφων την Ελβετία …η οποία εννοείται ότι αρνήθηκε να τον εκδώσει στις ΗΠΑ για να δικαστεί όπως όλοι οι κοινοί θνητοί.

  Και παρόλο που δεν του κόστισε το παραμικρό το έγκλημα που διέπραξε, παρόλο που συνέχισε να δουλεύει ανενόχλητος υπό την προστασία του Σιωνιστικού Λόμπι … βρίζει την Αμερικάνικη Δικαιοσύνη και την αποκαλεί απόλυτα διεφθαρμένη!
  Πάγια τακτική του «Φωνάζει ο κλέφτης να φύγει ο νοικοκύρης» …Την είδαμε να εφαρμόζεται κι από έναν Ισραηλινό έμπορο όπλων με 500.000.000 στη Λίστα Λαγκάρντ … που αντί να συλληφθεί … κατηγόρησε όσους τον στοχοποίησαν ως … ρατσιστές…παρόλο που δεν τόλμησε κανείς να τον ακουμπήσει.

  Ε.

  ———————–

  ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

  Ρωτά η κόρη :

  -Άγιε πατέρα, ποιoς ο λόγος να έρθουμε εδώ στη γη, μέσα σε αυτό τον πόνο και αυτή την δυστυχία;

  -Ο Θεός παιδάκι μου, ποιo είναι το πρώτο πράγμα που δημιούργησε;
  -Πατέρα μου, οι γραφές το λένε,»εν αρχή εποίησε τον ουρανό και τη γη »
  -Όχι κόρη μου, τα πάντα δια του Λόγου γίνονται και χωρίς τον Λόγο δεν γίνεται τίποτα.
  Όπως τότε μίλησε ο Θεός και γέννησε το φως, και χώρισε το φως από το σκοτάδι, έτσι κι εσύ σήμερα ρωτάς μέσα από το σκοτάδι σου να μάθεις το φως.

  Και ιδού σε ρωτάω, αν δεν ερχόσουν εδώ στη γη μέσα στην αμαρτία, θα γνώριζες τι σημαίνει η λέξη αναμάρτητος;
  Αν δεν γεννιόσουν σε αυτή τη θνητή ζωή, θα εκτιμούσες ποτέ τη λέξη αθανασία;
  Αν δεν ερχόσουν από τον ουρανό εδώ στη γη να διδαχθείς τους 24 πρεσβύτερους της αλφαβήτας μας, τους φθόγγους και τα φωνήεντα, θα μπορούσες να γνωρίζεις τις λέξεις και τις ουσίες τους, ώστε εμείς στο τώρα μας να μπορούμε να μιλάμε και να επικοινωνούμε;

  Για αυτό παιδί μου, εν αρχή ην ο Λόγος και ο Λόγος ην προς τον Θεόν και Θεός ην ο Λόγος.
  -Ναι γέροντά μου, πραγματικά, είμαστε σταγόνες της βροχής και ο Θεός είναι το νερό.
  -Ναι παιδί μου έτσι είναι, μα όπως το νερό που μένει στάσιμο και γεμίζει βατράχια και νερόφιδα, έτσι και το πνεύμα των ανθρώπων στο σήμερα είναι γεμάτο από τον φθόνο, το ψεύδος και την κακία.

  Μα δεν φταίνε οι θνητοί, αλλά του κόσμου τούτου οι ποιμένες που απέκρυψαν το άλας της ζωής από την γνώση των ανθρώπων, κι έτσι κρατούν τους ανθρώπους στην άγνοια = Άδης.

  Μπορεί παιδί μου να συμφωνούν και οι ποιμένες πως είμαστε σταγόνες της βροχής, αλλά οι αποστάτες δεν τολμούν να σας πουν πώς όλες αυτές οι σταγόνες είμαστε απλωμένες στο λιβάδι του Θεού, από ποιμένες του ναού του Σολομώντα σταυρωμένες, και τρέμουν του Ιησού Χριστού των Ελλήνων την Ορθοδοξία μας.
  Το Άγιο βάπτισμά μας και τα Θεία Μυστήριά μας, είναι ο ήλιος που φέγγει σε όλες τις σταγόνες την Ανάστασή τους, γι’αυτό μας λέει και ο Κύριος γνώσθε την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει ημάς.

  Την αλήθεια κόρη μου οι ουρανοί και όλα τα σύμπαντα την ονομάζουν ΕΛΛΑΣ.

  -Μα πατέρα μου οι Έλληνες ήταν είδωλο λάτρες, πίστευαν στους 12 θεούς.
  -Μην ακούς ψυχή μου την ψεύτικη διδασκαλία των σολομώντειων μασόνων, οι πατέρες μας είδαν το όλον και το λάτρεψαν γι’αυτό τους ονόμασαν είδωλο λάτρες.
  Σκέψου κόρη μου, ότι οι 12 θεοί είναι τα 12 πάθη της ψυχής του ανθρώπου, και όποιον πατέρα και να μελετήσεις ο Θεός είναι ένας και Τριαδικός, πάρε για παράδειγμα την Αγία Αικατερίνη την μεγαλομάρτυρα, που όταν οι 150 ρήτορες-θεολόγοι πήγαν να την δικάσουν, συμφώνησαν μαζί της πως δεν κηρύσσει αίρεση, αλλά τον αληθινό Θεό, τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό.
  Άλλωστε μην ξεχνάμε τον όσιο Σόλωνα, την προφήτιδα και ιέρεια Σίβυλλα, τον όσιο Πλάτωνα, τον όσιο Θουκυδίδη, τον Αριστοτέλη μας και άλλους τόσους πολλούς πατέρες-φωστήρες της ανθρωπότητας.

  Ένα το Άγιο Πνεύμα και όλοι μας αυτό ποθούμε, μα τι είναι αυτό που από το Ένα μας χωρίζει;
  Αυτό που φταίει είναι το μητρικό γάλα της παιδείας που γαλούχησαν οι διδάσκαλοι του ναού του Σολομώντα, στων ανθρώπων τα μυαλά.
  Έχτισαν με δαιμόνια την γνώση του θανάτου και της αμαρτίας.
  -Και πώς το κάνανε αυτό;
  -Αυτός που είδε ότι η γη γυρίζει το γνωρίζει.
  Αυτός που άκουσε ότι η γη γυρίζει το ξέρει.
  Ό,τι γνωρίζεις είναι ο φύλακας άγγελός σου. Ό,τι ξέρεις ο δαίμονάς σου.
  Για δες… ποια είναι αυτά που γνωρίζεις και ποια αυτά που ξέρεις;
  Αναρωτήθηκες ποτέ;
  Γι αυτό, το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνει ο άνθρωπος είναι η ταπείνωση, και να δεχθεί την ήττα του από την Σοφία του Ιησού Χριστού.
  Όπως σε ένα ποτήρι που είναι βρώμικο δεν βάζεις νερό να πιεις, έτσι δεν γίνεται να αγαπήσει ο άνθρωπος τον Λόγο που αγαπά την ψυχή του, όταν ο άνθρωπος στο μυαλό του μέσα αγαπά τους 12 θεούς του.
  Για αυτό πρέπει να γίνει η νίψη του μυαλού, μελετώντας τα Ορθόδοξά μας τα γεροντικά και η νίψη της ψυχής με την ιερή εξομολόγηση.

  Μελέτη του Αγίου Ευαγγελίου μόνο στο αρχαίο κείμενο, στη μητρική σας γλώσσα, και ποτέ την μετάφραση η οποία είναι η άποψη του μεταφραστή και όχι η ουσία του Λόγου.
  Να εκκλησιάζεστε τακτικά και να έχετε πάντα στην καρδιά σας την ευχούλα: Ιησού Χριστέ μου Σ’αγαπώ.
  Υπεραγία Θεοτόκε φώτισέ με τα Χριστούγεννα του Υιού Σου στην καρδιά μου, και άγγελο να μου έχεις στην ματιά μου, για να μπορώ να γίνω και εγώ στην αγκαλιά σου παιδί σου αγαπητό.

  Με τις ευλογίες του γέροντα Ιωάννη να έχουμε καλή Ανάσταση

 3. ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ Κ….ΛΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΡΙΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΤΕ ΣΑΣ ΚΟΛΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ. Ο ΜΟΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΤΕ , ΠΟΥΛΟΥΣΑΤΕ ΦΟΥΜΑΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΤΗΝ ΜΑΣΑ .ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΥΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ.ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ ΠΑΠΑΡΙΕΣ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ , ,ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΜΕΣΩ ΔΕΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ 384Ε ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ .ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΤΕ ΑΠΟ 1000Ε ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΒΡΙΖΑΤΕ ΓΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΔΕΗ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ.Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΤΕΡΑΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ

 4. ΠΟΙΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ
  Η Χ.Α. ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ.
  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΝΗ ΤΟΝ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ.

 5. Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΠΟΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ ΑΠΟ ΨΙΛΙΚΑΤΖΙΔΙΚΟ….ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ….ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΕΚΑΡΙΚΟ…..ΜΕΓΑΣ ΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΣ……..ΡΩΤΗΣΤΕ
  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ!!!!

 6. Ευτυχώς με ακούσατε και αναρτήσατε το επίμαχο βίντεο(άσχετα εάν κόψατε κατ επανάληψη τα σχόλια μου για το θέμα).Από το επίμαχο λοιπόν βίντεο και ο πλέον αδαής βλέπει και ακούει ότι ο Κασιδιάρης με τις καίριες ερωτήσεις που θέτει στον Μαρτίνη,αλλά και από τις αφοπλιστικά ξεκάθαρες απαντήσεις που δίνει ο δεύτερος,βγαίνουν «λαυράκια» για όλο το βρώμικο «ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΚΟ» σύστημα.Πέραν του σημίτη ακούγονται ουκ ολίγα ονόματα πολιτικών(σαμαράς,βορίδης,γεωργιάδης,αβραμόπουλος,μητσοτάκης και λοιποί δεξιούληδες),ακούγονται ονόματα κομματόσκυλων της νδ,ακούγονται ονόματα δικαστικών,ακούγεται το όνομα το τραπεζίτη σάλλα και της γυναικός του,όπως επίσης και το σκάνδαλο της αγοράς του χρέους του «Ερρίκος Ντυνάν» από την τράπεζα Πειραιώς(τότε ιδιοκτησίας σάλλα)σχεδόν στο 1/5 της αξίας του!Άρα λοιπόν αυτό που βγαίνει από τις ερωτήσεις του Κασιδιάρη είναι,αφενός ότι ο Κασιδιάρης δεν έμεινε μόνο στον σημίτη αλλά ξεσκέπασε ολόκληρη την «ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΚΗ» σπείρα,όπως άλλωστε έχει πράξει τόσο ο Κασιδιάρης όσο και η Χρυσή Αυγή εν γένει,για κάθε μεγάλο σκάνδαλο που έχει λάβει χώρα στην Ελλάδα.Αφετέρου ότι εναντίον της Ελλάδος δουλεύει από κοινού και σε αγαστή συνεργασία σύσσωμο το «ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ».
  Υ.Γ.1) Για όποιον ενδιαφέρεται αξίζει να παρακολουθήσει ολόκληρη την κατάθεση Μαρτίνη στην επιτροπή.Οι αποκαλύψεις Μαρτίνη δεν αφήνουν απέξω κανέναν!Ακούγεται μέχρι και το όνομα «μιας κυρίας Κρητικού»,όπως αναφέρει ο Μαρτίνης…
  Υ.Γ.2) ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!!

  1. Ο Μαρτίνης τα έχει καταθέσει ενόρκως,ποιος Κασιδιάρης τα ανακάλυψε με τις καίριες ερωτήσεις, αδαής είσαι παντελώς.

   1. Ο Κασιδιάρης ρωτάει όσο και να σας πονάει οπαδοί των αμαρτωλών και κλεφτων εν ταυτώ

   2. Ο Μαρτίνης,όπως γράφω και στο πρώτο μου σχόλιο και συγκεκριμένα στο πρώτο υστερόγραφο,έχει αποκαλύψει ονόματα και πράγματα.Ο Κασιδιάρης με τις ερωτήσεις του επάνω σε αυτά που έχει καταθέσει ο Μαρτίνης αποκαλύπτει και το πως συνδέονται αυτά τα ονόματα.Παράδειγμα,ο Μαρτίνης έχει αναφέρει κάποιον μπούρα.Με τις καίριες ερωτήσεις που έκανε ο Κασιδιάρης αποκάλυψε ότι αυτό ο μπούρας είναι κολλητός του αβραμόπουλου και παράλληλα είναι και διευθυντής του πολιτικού γραφείου του σαμαρά.Παρόμοια περίπτωση και η περίπτωση κάποιου αυγερινού,ο οποίος αποκαλύφτηκε ότι είναι του στενού περιβάλλοντος γεωργιάδη.Τρίτη περίπτωση.Αναφέρει ο Μαρτίνης χωρίς να πει όνομα,για κάποιον πρώην αρεοπαγίτη,εγκάθετο του σαμαρά,ο οποίος κανονίζει να παίρνει παρατάσεις η διοίκηση.Μετά από ερώτηση του Κασιδιάρης ο Μαρτίνης ανέφερε,χωρίς μεν να είναι σίγουρος,τον καϋμενάκη,τον αντικαταστάτη του μπαλτάκου στην κυβέρνηση σαμαρά,ο οποίος καϋμενάκης,όπως ανέφερε ο Μαρτίνης μετά από ερώτηση του Κασιδιάρη,διορίστηκε στην διοίκηση του «Ερρίκος Ντυνάν» και παραμένει φανατικά!
    Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να γράψω κάτι παραπάνω για να αποδείξω ότι η μακακία που έγραψες δεν κάνει ούτε εντύπωση.
    Υ.Γ. Την άλλη φορά που θα θελήσεις να γράψεις κάποια άλλη μακακία και για να αποφύγεις να γίνεις ρεζίλι,καλό θα είναι να μάθεις να διαβάζεις τι γράφει ο άλλος,να μάθεις να ακούς τι λέγεται στο εκάστοτε βίντεο(εφόσον υπάρχει) και κυρίως να μην λειτουργείς υπό την πίεση της πίκρας…εντάξη πικραμένε δεξιούλη;

 7. Ἰσλαμικός (διαρκής) πόλεμος ἐν ἐξελίξει

  Κι ἐπάνω ποὺ εἶπαν… «ῥέ, δὲν πάει στόν διάολο»…
  …τοὺς πῆρε ὁ διάολος καὶ τοὺς σήκωσε…

  Ὁ λόγος γιὰ τὸ Κατάρ, ποὺ ἀπὸ κοινοῦ μὲ τὸ Ἰσραὴλ εἶπαν (κάτι χρόνια πρίν) νὰ ξαμολήσουν τὰ σουνιτικὰ οὔγκανα τοῦ ISIS, ὥστε νὰ διαλύσουν τὴν Συρία…
  Τὸ Κατὰρ ὑπελόγιζε ὅτι θὰ μποροῦσε νὰ περάσῃ ἀπὸ τὴν Συρία τὸν ἀγωγό του, γιὰ νὰ ταΐσῃ μὲ φυσικὸ ἀέριο τὴν Γερμανία – ἐνῶ τὸ Ἰσραὴλ θὰ προσαρτοῦσε τὰ (συριακά) πετρελαιοφόρα ὑψίπεδα τοῦ Γκολᾶν (γιὰ τὰ ὁποῖα ἤδη ἀπὸ τὸ 2011 εἶχε ἀρχίση νὰ μοιράζῃ ἄδειες ἐξορύξεως, σὲ κάτι Μέρντοχ καὶ Ῥοκφέλερ…)

  Τὸ «μεγαλόπνοο» σχέδιο τῶν δύο συνεταίρων πῆγε σκατά, λόγῳ Ποῦτιν, κατὰ τὰ γνωστά…
  Καὶ τὸ θέμα εἶναι ὅτι τὰ μετρητά, για τὸ Κατάρ, ἄρχισαν νὰ μειώνονται ἐπικίνδυνα λόγῳ καὶ τῆς πτώσεως τῆς τιμῆς τοῦ πετρελαίου.

  Νὰ θυμήσω ἐδῶ ὅτι Σιΐτες (ὅπως τὸ Ἰράν, γιὰ παράδειγμα) καὶ Σουνίτες (ὅπως τὸ Κατὰρ καὶ οἱ ὑπόλοιποι Ἄραβες) σφάζονται ἐδῶ καὶ 1500 χρόνια, μεταξύ τους.. (γιὰ τὸ ποιὸς δικαιοῦται νὰ θεωρεῖται διαδοχος τοῦ Μωάμεθ καὶ τὰ σχετικά…)

  Νὰ θυμήσω ἐπίσης ὅτι στὸν πόλεμο τῆς Συρίας τὸ Ἰρὰν εἶναι «σπόνσωρ» τῆς παλαιστηνιακῆς Χεζμπολᾶχ (τῆς Παλαιστηνιακῆς ὀργανώσεως τῆς Δυτικῆς Ὄχθης, ποὺ πολεμᾶ στὸ πλευρὸ τοῦ Ἀσαντ) ἐνῶ τὸ Κατὰρ φιλοξενοῦσε, μέχρι προσφάτως, τὴν ἡγεσία τῆς Χαμᾶς (τὰ «μοῦτρα» ποὺ δυναστεύουν τὸν λαὸ τῆς Γάζας καὶ δὲν τὰ πηγαίνουν «καὶ τόσο ἄσκημε μὲ τὸ Ἰσραήλ).

  Καὶ ξαφνικὰ προκύπτουν κάποια νέα δεδομένα:
  Τὸ Κατὰρ συνειδητοποιεῖ ὅτι, λόγῳ τῆς ἀναμίξεως τῶν Ῥώσσων, δὲν πρόκειται νὰ καταφέρῃ νὰ περάσῃ (σὲ συνεργασία μὲ τὸ Ἰσραὴλ ποὺ παρεῖχε στρατηγικὴ καὶ «νοσοκομειακή κάλυψη στὸν ISIS), ἀπὸ τὴν Συρία τὸν «κάθετο» ἀγωγό του.
  Ὅτι πολὺ πιὸ πιθανὸ εἶναι νὰ περάσῃ ἀπὸ τὴν Συρία ὁ «ὁριζόντιος» ἀγωγὸς ποὺ θὰ συνδέη (μὲ τὶς -δύσθυμες, λόγῳ ἀνταγωνισμοῦ- εὐλογίες τοῦ Ποῦτιν) τὸ Ἰρὰν μὲ τὴν Μεσόγειο.

  Ὅτι εἶναι μαλακία ὁλκῆς, νὰ ὑπάρχῃ ἀνάμεσα σὲ Ἰρὰν καὶ Κατὰρ ἕνα τεράστιο κοίτασμα φυσικοῦ ἀεριου μέσα στὸν Περσικὸ Κόλπο καὶ νὰ τὸ ἀφήνουν ἀνεκμετάλλευτο, ἐπειδὴ δὲν ἔχουν ἀποφασίσει ἂν καλῶς ἡ κακῶς βασανίσθηκε πρὶν τὸν θάνατό του κάποιος συγγενὴς τοῦ Μωάμεθ.

  Καὶ κάπου ἐκεῖ εἶπε τὸ Κατὰρ στὸ Ἰράν:
  «Ἄν κόψω τὶς μαλακίες μὲ τὴν Συρία, συμφωνεῖτε νά τό συνεκμεταλλευθοῦμε, γιά νά ξαναχεστοῦμε στό τάλληρο, καί νά τό στείλουμε στά πελατάκια μας μέσῳ τοῦ δικοῦ σας ἀγωγοῦ, πού θά σᾶς τόν φρουρῆ ὁ Ποῦτιν;»
  Καὶ κάπως ἔτσι, ἔγινε τῆς πουτάνας, καθὼς πολὺς κόσμος ἔμεινε στὴν ἀπ’ ἔξω.

  Πρὸς τὸ παρόν, κάποιος μαλακοπίτουρας Ἰσραηλινὸς ὑπουργὸς ἐδήλωσε ὅτι ἦρθε ἡ ὥρα νὰ πατηθῇ ἡ οὐρὰ τοῦ φιδιοῦ καὶ νὰ δολοφονηθῇ ὁ Ἄσαντ. Κι ὅτι μετὰ ἀπὸ αὐτό, θὰ πρέπη να πατηθῇ καὶ τὸ κεφάλι τοῦ φιδιοῦ, ὑπονοώντας τὸ Ἰράν.
  Κάποιοι ξεσκονίζουν πυρηνικά, ὅπως καταλάβατε…

  ***
  «Εν τέλει, δεν μου το βγάζετε από το μυαλό…
  Κάποια (ρωσική) Rosneft (που μεγαλομέτοχός της είναι το…Κατάρ!) θα είχαν στο μυαλό τους, από κοινού, Ιράν και Κατάρ για να εκμεταλλευτεί -για πάρτη τους- το γιγάντιο Κοινό Κοίτασμα φυσικού αερίου, στον Περσικό Κόλπο… Κι έμεναν ΟΛΟΙ οι άλλοι στην απέξω…»

  ΠΗΓΗ: http://filonoi.gr
  Χοϊδᾶς Διονύσης
  ἐπιμέλεια κειμένου Φιλονόη καὶ Φίλοι

  Αναρτήθηκε από socratesnios στις 5:38 π.

 8. Ως γνωστόν το Ερίκος Ντυνάν είναι Νοσοκομείο το οποίο συντηρεί το Δημόσιο (δηλαδή όλοι εμείς) δικαίωμα
  νοσηλείας όμως δεν έχουμε εμείς που θα πάμε στα ράντζα των υπολοίπων αλλά σε αυτό νοσηλεύονται
  δωρεάν πολιτικοί δημοσιογράφοι και όλοι όσοι έχουν γερό γλύψιμο.

  Τα υπόλοιπα είναι για κατανάλωση και ο Μαρτίνης μας δουλεύει.Σε λίγο θα βγει και αυτός σαν τον Άκη και
  θα ξεκοκαλίζει τις αποταμιεύσεις του.

 9. Όλοι εσείς οι πολιτικοί λερες και βρωμιάρηδες είστε, καμία εξαίρεση σε κανέναν Ηλία Κασιδιάρη να βγείτε να καταδικάσετε στα βιντεάκια του 2005 τις σημαίες των ΣΣ που τις ανεμιζατε και άντε και μπαλωσε το τατουάζ στο χέρι ποτέ δεν είναι αργά για να αλλάξεις κάτι και μετά μιλάμε ξανά!!!

  1. Σπάρτακε πάνε οργάνωσε καμιά εξέγερση λαθρομεταναστών και μετά έλα κλάσε μας τ αρχίδια

  2. το ελληνικο γαμμαδιον ειναι το τατου του Ηλια….αλβανος εισαι η κομμουνιστης? μαθε τα ελληνικα συμβολα πρωτα και μην γινεσαι ρεζιλι, οσο για τα βιντεο, ποια βιντεο? αυτα της εφημεριδας των..κοπτοραπτων που εβαζε πακιστανους με μπαζουκας και ελεγε οτι ειναι..χρυσαυγιτες? μην μιλησω και για τα ..οπλοστασια στα μοναστηρια!! γελανε και οι πετρες, αν θες να βρεις τους συνεργατες των ναζι το 1940-45, θα βρεις τα εγγονια τους στη νδ πασοκ συριζα κκε, κλπ του..δημοκρατικου τοξου.

 10. ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ… (δυστυχως) …ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΑΖΙ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΛΙ ΕΔΩ .. . ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΝΑΖΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.. ΟΥΤΕ Ο ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΥΤΟ.. ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΠΙΑΣΕ.. ΚΑΙ Ο ΜΗΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ 200ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.. ΕΦΕΡΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.. ΠΕΣ … ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ.. . ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΙΤΗ .. ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΑΤΗ . ΡΕ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΛΕΟΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΚΟΙ . ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΝΑΖΙ … ΕΛΛΗΝΕΣ.. ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΝΕ… . ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΑΖΙ.. ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .. ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΖΕΙ Η ΧΩΡΑ… . ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ .. ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΛΟΟΥΝ.. ΝΑΖΙ …ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ Η ΧΩΡΑ.. ΘΑ ΧΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ…. . ΝΑΖΙ ΘΕΛΑΝΕ 4 ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ? ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΟΠΩΣ Η ΚΑΜΕΝΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ.. Η ΕΛΛΑΔΑ…. ΜΙΑ ΜΕΡΑ.. . ΑΦΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.. ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ…

  1. Άσχετε ο Μιχαλολιάκος έκανε τζίρο 200 χιλιάρικα από την εφημερίδα Χρυσή Αυγή και πλήρωσε εφορία 160. Κλεμμένα δε τα έχει όπως οι άλλοι.
   Άσχετε η Χρυσή Αυγή δε παίρνει καμία επιχορήγηση από το κράτος και δε χρωστάει ούτε ένα ευρώ όταν όλοι οι άλλοι παίρνουν και χρωστάνε 500 εκατομμύρια βλέπε Ν.Δ – ΠΑΣΟΚ.
   Ναζί είναι όλοι τους που ψήφισαν και ψηφίζουν μνημόνια υποδουλώνοντας την Ελλάδα για 99 χρόνια.
   Η Χ.Α είναι απέναντι στους σύγχρονους Ναζί που ρουφάνε το αίμα του πολίτη.
   ΞΥΠΝΑ

 11. πρωτα οργανωσε το χρηματιστηριο με φιλουσ του ξενων συμφεροντων.αυτοι εριξαν αρκετα εκατομυρια αγοραζοντα οτι μπακατελα βρισκανε κι ετσι το χρηματιστηριο αρχισε μυστηριωδως να ανεβαινει.τσιμπισε ο κοσμος κι αρχισε σιγα σιγα ν αγοραζει μετοχες.ο Σημιτης με τον παπαντωνιου αβανταρανε την απατη συζητωντασ δηθεν στην τηλεοραση οτι κοιτα τι καλα παει το χρηματιστηριο.φουντοσε η αγορα οι ξενοι που ειχαν ξεκινησει το σχεδιο δεν χρειαζοταν πια να ριξουν αλλα λεφτα.μαζικη υστερια νοικοκυρες πουλαγανε τα σπιτια τους και τα ριχνανε σε μετοχες,οταν εφτασε η ωρα βγηκε το ντουετο στην τηλεοραση και μιλωντας χαμηλοφωνα οσημιτης ειπε του παπαντωνιου <> ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝΕ ΜΑΖΙΚΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ .35 ΤΡΙΣ ΔΡΧ δηλαδη 100 διςευρο το ενα τριτο της ιδιωτικης περιουσιας περασε στα χερια των απατεωνων,επρεπε τωρα οι κλεμενες δραχμες που ηταν στα χερια των ξενων να γινουν εβρο,ετσι πλαστογραφησαν τα λογιστικα βιβλια της ελλαδας για να πληροι τις προυποθεσεις ναμπει στο εβρο ωστε οι κλεμενες δρχ να γινουν εβρο ενω ΕΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΧΡΕΟΚΟΠΟΥΣΕ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ,Αυτα εκανε ο εβραιος προθυπουργοσ σημιτης και οταν ειδε την αγανακτηση του λαου την κοπανησε και ανελαβε οεπομενος εβραιοσ προθυπουργος γιωργακης παπανδρεου <> ΝΑΓΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΙΟς ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ οδηγοντας τον στο μνημονιο.πραξεις εσχατης προδοσιας που επισυρουν την ποινη του θανατου μεινανε ατιμωρητεςοταν οι δοσιλογοι σαμαροβενιζελος ανελα βαν την διαχειρηση της εξαθλιωσης του λαου κλεινοντας 200000 επιχειρησεις αφηνοντας 2000000 ανεργους δημιουργοντας χιλιαδες αστεγους και σκουπιδοφαγους και στελνοντας στην αυτοκτονια 10000 ανθρωπους ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟ ΟΡΙ ΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΙΑΣΕ Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΤΟΥΣ H,KISSINGER.

  1. τα εχεις μπερδεψει, ο πατερας του σημιτη ηταν συνεργατης των ναζι το 1940, οχι ο πατερας του μιχαλολιακου…

   1. Ναι Βασίλη ο πατέρας του Σημίτη συμφωνώ ήταν συνεργάτης των ναζι αλλά οι χρυσαυγητες σηκώνουν τις σημαίες των ναζι και δεν λέω για τον μαίανδρο και αφήστε τη καραμέλα ότι είναι μονταζ πάτα στο youtube χρυσή Αυγή 2005 και δες το βίντεο αργά σταθερά και κάτ επανάληψη συν ότι ο Κασιδιάρης το έχει χτυπήσει στο μπράτσο του το σήμα των ΣΣ!!!
    Οπότε οι χρυσαυγητες ας το βουλουσουν και να σταματησουν να μασάνε το ίδιο καρότο που τρώνε και οι συριζαιοι προδότες και ας ξεκινήσουν να το βάζουν και αυτοί στο πάτο τούς σιγά σιγά!!!

 12. ΓΕΙΑΣΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ!!ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ Η ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΙΑΤΙΣΣΑΣ ΜΑΝΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΕ!!

 13. ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΕΡΙ ΣΗΜΙΤΗ,ΔΕ ΞΕΡΩ ΚΑΤΙ ΠΑΘΑΙΝΩ ! ! ! ΜΑΚΡΑΝ Ο ………..ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,ΠΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ,Η ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ,Η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ,Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η ΙΣΧΥΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ! ! ! ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΘΥΜΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΟΝ ΑΚΗ ΜΑΣ,ΤΟ ΓΙΑΝΝΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ COLGATE,ΤΟ ΤΑΣΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ,ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗ SIEMENS ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΜΕ ΤΟ 1.000.000 ΜΑΡΚΑ ! ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ,ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ,ΣΦΥΡΙΖΑΝ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ,ΟΙ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΤΗΣ SIEMENS ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΛΟΓΩ ΥΨΟΥΣ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ! ! ! ΑΥΤΟΣ,Ο ΗΘΙΚΟΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΣ ,ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ,ΑΠΛΑ ΠΡΟΗΔΡΕΥΕ ΤΟΥ ΚΥΣΕΑ,ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ ! ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΤΑΠΕΡΜΑΝ,Ο ΛΑΔΕΜΠΟΡΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ! ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΡΑΣΟΣ ……Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ,Ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ ΣΒΑΡΤΣΕΝΕΓΚΕΡ ΣΗΜΙΤΗΣ,Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ …….ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΝΕ ΜΕ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟΥΣ ΔΕΙΚΤΕΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ GOLDMAN SACHS,ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ,ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗ SIEMENS Κ.Λ.Π ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ! Ο ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ,ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΡΙΖΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ! Α ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΠΑΓΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΟΤΣΑΛΑΝ ΣΤΟΤΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ! ! ! ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ! ! ! ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΑΚΟΣ ΘΑ ΚΡΑΤΕΙΤΟ,ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙ’ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΟΥΤΕ ΩΣ ……ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΙΚΕΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ! ! ! ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ; Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ,ΠΟΥ ΗΤΑΝ 2ος ΤΗ ΤΑΞΕΙ ΣΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ; ΠΙΟ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ! ! ! ΟΙ ΣΤΟΕΣ,ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ,ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ; ΣΙΓΑ ΠΟΥ Ο ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΣ ΛΑΔΕΜΠΟΡΑΣ ΘΑ ΚΟΛΛΑΓΕ ΣΤΑ ΝΟΣΗΛΙΑ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ κ. ΔΑΦΝΗΣ ΣΤΟ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ ! ! ! ΑΠΑΙΧΤΟΣ……ΑΠΑΙΧΤΟΣ ……ΑΠΑΙΧΤΟΣ Ο …..ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΚΡΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ! ! ! ΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ……ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ; ΓΙΓΑΝΤΑ ΜΟΥ,ΣΒΑΡΤΣΕΝΕΓΚΕΡ ΣΗΜΙΤΗ……….

 14. Σιμιτης εγινε εφοπληστης απο την κομπηνα τον Ελπε στο Λατση. 7 βαπορια ξηρου φωρτιου εχει ο ξεπληματιας ο ελιας.

 15. Ευτυχως που υπαρχει ο ΣΥΡΙΖΑ να στειλει μερικα λαμογια στην μπουζου.
  χαχαχαχααααααααααααααααααχαχαχαχ

 16. Ανωνυμος Κανεις τον βλακα,η ειναι κυριο χαρακτηριστικο σου η βλακεια?οσο για για τον ΞΥΡΙΖΑ και τα λαμογια,εαν βγη κατι απο αυτην την επιτροπη σου επιτρεπω να κραξης οχι τον Ηλια μονο αλλα ολους τους Χρυσαυγητες.Εισαι γεννημενο θυμα φιλε μου και δυστυχως δεν εισαι ο μονος.

 17. Είσαι εκτός τόπου και χρόνου.
  Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να μπει φυλακή για τα 120 εκατομμύρια που έφαγαν και ο σύριζα για εσχάτη προδοσία για αυτά που ψηφίζει εις βάρος του Έλληνα πολίτη και της πατρίδας.
  Η Χ.Α επιτελεί έργο στην εξεταστική επιτροπή, όταν όλοι οι άλλοι κάνουν τα στραβά μάτια και κουκουλώνουν τα εγκλήματα.
  Τελευταίο παράδειγμα η αφαίρεση του ονόματος του Στουρνάρα από την έκθεση της επιτροπής για οικονομικά εγκλήματα από την κυβέρνηση τελευταία στιγμή όταν ο ίδιος ο συριζα είχε στείλει ε-μαιλ με το όνομα του μέσα ως άμεσα εμπλεκόμενο.
  Με λίγα λόγια,
  ευτυχώς που υπάρχει ο συριζα να στήνει επιτροπές ελέγχο, για να ξεπλένει τους ενόχους αντί να τους χώνει μέσα.

 18. ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΤΑΓΕΤΕ ΣΑΝ ΠΟΡΔΗ Ο ΗΛΙΑΣ ΙΣΑ ΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΑ 8 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ.

  1. Οι Έλληνες δεν ξεχνάνε ότι ο Ηλίας είναι στην βουλή γιατί είναι η φωνή τους και οι ανθέλληνες δεν ξεχνάνε ότι ο Ηλίας είναι στην βουλή γιατί τους τσούζει και τους καίει…το κατάλαβες μπασταρδάκι;

    1. σημασία έχει ότι μόνο η Χ.Α ζήτησε να κοπεί η επιχορήγηση των κομμάτων από το κράτος και τα προνόμια των βουλευτών αλλά έκοψαν μόνο τη δική της.

     1. Εδω εισαι λαθος ,τα μισα και παραπανω ειναι αντιγραφη του ΛΑΟΣ…!

 19. Η ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΑΠΑΤΕΏΝΕΣ ΦΥΛΑΚΉ. ΠΟΥ ΚΑΤΈΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ. ΚΑΙ ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ. ΜΕ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌ. ΈΤΣΙ ΘΑ ΣΩΘΕΊ Η ΕΛΛΆΔΑ ΚΑΙ ΈΛΛΗΝΕΣ.

 20. πες μας τι πηνεις και δεν μας δεινεις ρε φιλε πιος Συριζα και πιος ξυριζα μας τσαμπουνας αφου ο ενας καλυπτει τον αλον

 21. Πολύ πλάκα έχουν.
  Από 29.700 πλήρωσε 650.Και ο κοσμάκης πεθαίνει γιατί δεν έχει 50 ευρώ να πάρει χάπια.

 22. οχι ρε φιλε ανωνυμε και καλα ενοχληθηκε γιατι αυτα που δεν πληρωσε ο εβραιος θα τα πληρωσει ο λαος αν εσυ θελεις να κανεις τον καλο στα λαμογια τους κατσαπλιαδεσς καντο μονος σου και πληρωσε απο την τσεπη σου ολο το ποσο και καμαρωνε στον καθε σημιτη οτι σου εδωσε την χαρα να πληρωσεις για παρτη του

  1. Αυτα τα λενε οι αριστεροι που προσκυνανε τους γερμανους…τα χεις μπερδεψει λιγο

 23. Εδώ ο κοσμος χανεται και ο Κασιδιάρης ενοχληθηκε μονο από τον Σημιτη.
  Ευτυχως που υπαρχει ο ΣΥΡΙΖΑ να στειλει μερικα λαμογια στην μπουζου.

  1. Χα,χα,χα, η πρωτη φορα αριστερα θυμηθηκε οτι πρεπει να στειλη λαμογια στη μπουζου.

  2. ΝΑΡΚΩ$ΥΡΙΖΑΙΟΣ ΕΙΣΑΙ???
   ΠΟΙΑ ΜΠΟΥΖΟΥ…ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!!!
   ΑΙ ΚΙΟΥ ΡΑΔΙΚΙΟΥ , ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΠΛΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ‘Η ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΑΣΟΚΟΣ!!!!!

   ΟΥΣΤ….

Leave a Response