Ώρα 12:38! Το πρώτο μεγάλο σαμποτάζ του Τσίπρα για το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης! Έδωσε εντολή να ….

Κοινοποίηση:
ektakto-1

Συμβαίνει τώρα!

Ποιος έδωσε την εντολή;
Αυτήν την ώρα στα διόδια των Μαλγάρων από τις 10 διαβάσεις λειτουργούν μονό οι 3. Την προηγουμένη Κυριακή, την ίδια ώρα λειτουργούσαν οι 8.
Αποτέλεσμα, δεκάδες λεωφορεία και οι επιβαίνοντες τους με προορισμό το μεσημεριανή συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης να ταλαιπωρούνται στις ουρές.
Μεθόδους Πασόκ επιστρατεύει ο Σύριζα

διοδια

Ο αναγνώστης είναι ο καλύτερος ρεπόρτερ!
Στείλτε μας φωτογραφίες από την Θεσσαλονίκη
email: info@makeleio.gr | makeleio.xios@gmail.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Όλο βλακείες διαβάζουμε στα σχόλια. Τα τάνκς λέει ο ένας, εκτέλεση λέει ο άλλος…. Είτε είναι βλαμμένοι, είτε είναι βαλτοί και απασχολούν τον κόσμο με αλτρουιστικά (και συνάμα απάνθρωπους ευσεβείς πόθους του κάθε πικραμένου) σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Και στις δύο περιπτώσεις παραπλανούν τον κόσμο. Ούτε τανκς ούτε εκτελέσεις ούτε τρολς, εξωγήινους κλπ. Βγάλτε κυβέρνηση την Χρυσή Αυγή και θα στρώσουν όλα “με το γάντι”. Χρειάζεται έξυπνους ψηφοφόρους και αποφασίσμένους-απροσκύνητους πολιτικούς στην εξουσία. Τίποτα άλλο.

  2. ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΕΒΡΑΙΟΣ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ. Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΤΑΧΑ ΑΠΟ ΠΟΝΤΟ ,ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΄ΑΛΛΑ ΟΡΝΕΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΤΟΤΕ ΩΣ ΠΟΝΤΙΟΙ (= ΠΟΣΟΙ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΘΛΙΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΡΙΟ , ΣΕ ΣΦΑΧΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ. ΣΤΗΝ Β. ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ ΟΙ ΣΦΑΧΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΝΤΙΟΙ π.χ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ) . ΑΛΛΑ΄ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑ΄Σ , ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ .
    Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΓΑΠΗ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ – Η ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗ – ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΙ ΕΒΡΑΙΟΣ – Η ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ, ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΑ , ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΟΠΩΣ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ,ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΟΒΡΙΟΙ ΚΑΘΕΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ . ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ , ΑΛΛΑ Η ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΜΑΣ .
    ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΙΟΝ ΑΦΟΡΑ ; ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .
    ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΛΑΘΡΟ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ !!!!! ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΟΡΝΕΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ; ΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ , ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΣΕ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΜΕ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΣΩΜΑΤΑ .ΜΟΝΟΝ Η ΑΡΧΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ .

  3. ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΓΚΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΩΤΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
    ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΩΣΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ. Η ΠΡΟΔΩΣΙΑ
    ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ DNA ΤΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ.,,,

  4. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΟΥΛΜΑΝ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΕΞΩ ΤΑ ΤΑΝΚΣ…ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΤΕ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ

  5. ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ Η ΕΝΔΟΞΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΟΥ Β ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΤΡΟΝΟΥ ΗΤΑΝ ΣΚΟΠΙΑΝΗ;ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ Κ ΝΙΜ ΙΤΣ;ΓΙΑΤΙ ΞΕΚΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ; ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Ε; ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ GERORGE SORROS ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

  6. Κανενας αλητης δεν μπορει να σταματησει την ορμη του ποταμου , και σημερα το ποταμι ξεχειλισε και θα πνιξει καθε αθεο και απατριδο ζωο που θα βρει στο περασμα του.

    1. Οταν ομως σου επιβαλουν τον ενφια και τα μνημονια τοτε στηνεις κολο καραγκιοζομαλακα φασιστα

  7. Καλα τόσοι άνδρες και ούτε ενας δεν έχει την δύναμη να σηκώσει μια μπαρα;
    Φωναξτε την Κωνσταντοπουλου …

  8. …Και το μισος μεγαλωνει προς το προσωπο σου αποτυχημένε ναρκομανή πρωθυπουργέ
    Που θα κρύψεις τους μουλους σου και για ποσο καιρο ρε παλιοπουστα;

  9. TΣΙΠΡΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ.Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΜΕ….ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΩ ΑΝΘΡΩΠΟ ΩΣΤΕ ΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΩ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ.ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΩΣ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛ΄ΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ.(ΣΤΕΦΑΝΕ ΕΠΡΕΠΕ ΧΤΕΣ ΝΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΗ )

  10. ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΣΤΙΣ 12/07/1935

    ΤΟ 1932 ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ 4Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ (6/3/1932) ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΑΡΙΖΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ ΣΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΟΥΣ.

    ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ.

    ΣΚΟΠΟΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ.
    ΣΤΟΧΟΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.

  11. Γραψτε τους εκει που δεν πιανει μελανι και περαστε!! Οταν σηκωσε τις μπαρες και περασε η Κωνσταντοπουλου, δεν κουνηθηκε φυλλο!!! Φτανει πια η ανοχη στους κατσαπλιαδες!!! Πεταξτε τις μπαρες και περαστε!!!

  12. ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ….ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙ…ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΣ..!!!!

  13. Σπαστε τα διοδια & περαστε.Αν το εκαναν οι απλυτοι δεν θα μιλαγε κανεις.

Comments are closed.