ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ βόμβα το αυτοκίνητο της ΠΟΛΛΑΤΟΥ που “ΕΣΚΑΣΕ” στα χέρια της! ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ το ρεπορτάζ του MAKELEIO το 2014! (βίντεο)

Κοινοποίηση:
pollatou-614x378

Ήταν βέβαιος ο θάνατος…με τέτοιο αμάξι: Κάτι τέτοιο βγαίνει ως συμπέρασμα δυο χρόνια σχεδόν μετά τον θάνατο της Ολυμπιονίκης. Στις 14 Μαΐου του 2014, η Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής Γυμναστικής, Άννα Πολλάτου έχασε τη ζωή της σε τροχαίο στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου. Σήμερα, ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννης Μαρακάκης έχει στα χέρια του τα πόρισμα για τα αίτια της τραγωδίας. Σύμφωνα με την έρευνα που έκανε όλο αυτό το διάστημα ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, διαπιστώθηκε πως το αυτοκίνητο ήταν μια ωρολογιακή βόμβα.

Όπως δήλωσε ο Γιάννης Μαρακάκης σε εκπομπή υπήρξε «Παντελής έλλειψη παθητικής ασφάλειας σε ένα αυτοκίνητο που είναι πάρα πολύ δημοφιλές στην ελληνική αγορά. Αποδείχτηκε ότι με μια απλή σύγκρουση με λίγα χιλιόμετρα, ήταν μια ωρολογιακή βόμβα που έσκασε στα χέρια της οδηγού. Αυτό που συνέβη ήταν να ξηλωθεί όλο το ταμπλό, να εισχωρήσει κατά μισό μέτρο μέσα στην καμπίνα. Συνεπώς θα αναζητήσουμε ευθύνες ποινικές και αστικές».

ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ MAKELEIO.GR ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2014

Διαβάστε περισσότερα : ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτός είναι ο Έλληνας που τα έβαλε με την Γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία MERCEDES-BENZ-DAIMLER – «ΟΙ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΙ Α.Πολλάτου και Τ.Πρωτόπαππας και το τραγικό δυστύχημα στη Ρόδο με smart δεν ήταν τυχαία”. Μήπως τελικά είχε δίκιο; ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ωχ να μην αρχίσουμε πάλι τις μαλακίες με τα smart. To smart είναι ένα μικρό αυτοκινητάκι πόλης και έτσι θα πρέπει να αντιμετωπίζεται όπως και μία μοτοσικλέτα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως μοτοσυκλέτα και όχι ως νταλίκα. Ο Μαρακάκης λέει μαλακίες λοιπόν. Το smart προσφέρει παθητική ασφάλεια ως ένα μικρό αυτοκινητάκι. Δηλαδή εάν η μακαρίτισσα σκοτωνόταν με μοτοσυκλέτα, θα μας έλεγε πως η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα δεν έχει παθητική ασφάλεια; Θα τρελαθούμε τελείως; Βγαίνει ο κάθε άσχετος και λέει ότι θέλει.;

  2. πάρτε ολοι οι ηλίθιοι smart …. κ ραντεβού μέ τόν θάνατο … αυτό μόνο γιά ψώνια μέσα σέ super market κάνει γιά οσους βαριούνται νά περπατάνε…. κ κυκλοφορείται μέ αυτήν τήν νεκροφόρα στούς δρόμους κ στίς εθνικές οδούς ?? αμ τά θέλει ο @ώλος σας ….

  3. Ναι όταν με ένα κουβαδάκι πόλης τρέχεις σαν δαιμονισμένος μετά σου φταίει ο κουβάς που αναποδογύρισε.
    Από την άλλη πας και παίρνεις από τις μάντρες τα σκάρτα ζμαρτ από Γερμανία , Βέλγιο,Ολανδία κ.λ.π. και σου φταίνε επειδή βγάζουν ζημιές.
    Α ρε Έλληνα αθάνατε που όλα τα άλλα σου φταίνε εκτός από σένα.

Comments are closed.