Χαμός στο Star Academy: Έδιωξαν κακήν κακώς παίχτη που τα έχωσε στην παραγωγή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ

Έξαλλη έγινε η Κατερίνα Γκαγκάκη μετά από ξέσπασμα παίκτη του «Star Academy». Ο Ζαφείρης, όπως είναι το όνομα του διαγωνιζόμενου, έκανε υβριστικά σχόλια και αναφέρθηκε υποτιμητικά στον πρώην συμπαίκτη του Σταύρο Γιάννου. Τον αποκάλεσε «αλογομούρη» και «άλογο» ενώ έκανε και σεξιστικά σχόλια.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη εισέβαλε στο σπίτι και πρότεινε στον παίκτη να μαζέψει τα πράγματα του και να φύγει. «Δύο εναλλακτικές έχεις. Η μία εναλλακτική είναι να μαζέψεις τα πράγματα σου και να φύγεις. Η άλλη εναλλακτική είναι να είσαι εδώ και για μένα να είναι σαν να μην είσαι», είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Ο παίκτης προσπάθησε να δικαιλογηθεί λέγοντας ότι ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΓΚΑΓΚΑ ΠΟΛΥ ΓΕΡΑΣΜΕΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ; ΣΑ ΝΑ ΤΗΣ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΣΕΞ

  2. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ. ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ;
    ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ. ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΤΟ ΑΝ ΕΛΕΓΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΤΙΜΑ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΣΟΥ ΤΡΙΨΕ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑ «ΝΑΙ ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ» ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.

Leave a Response