ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ! Ο Γ. Τράγκας αποκάλεσε τον Τσίπρα….

Κοινοποίηση:
Tragas_Parapolitika01Front-600x275

Ολα όσα είπε ο Γιώργος Τράγκας στην εκπομπή του «Εν Αθήναις» στα Παραπολιτικά 90.1 FM:

«Αυτά που θα σας πω είναι οι πληροφορίες που συγκεντρώνουμε από όλες τις πηγές και από όσα γράφονται. Δεν μπορώ να βάλω το χέρι μου στη φωτιά και να σας πω ότι έτσι είναι τα πράγματα. Θα επιχειρήσω να σας αναλύσω τι συμβαίνει κρατώντας κάποιες επιφυλάξεις.

Θα πάει σύντομα σε εκλογές και δεν αποκλείεται με όσα κάνει κάποια στιγμή να βρεθεί μπροστά σε γουνάκια και στο εδώλιο ειδικού δικαστηρίου. Ο νάρκισσος, ο πλέον πιστός υπηρέτης του μνημονίου, που αναδίδει οσμή βρομερής νυφίτσας υπό την πλήρη καθοδήγηση της Μέρκελ και χωρίς να παίρνει τίποτα ως αντάλλαγμα, προχωρεί στην αναγνώριση των Σκοπίων ως Μακεδονία και ανοίγει δρόμο στο γειτονικό κρατίδιο να ξετυλίξει μελλοντικά τις αλυτρωτικές διαθέσεις του.

Η νυφίτσα του μνημονίου μετά τη συνάντηση με το Ζάεφ λέει ότι είμαστε πιο κοντά σε συμφωνία, ως συνήθως δεν λέει την αλήθεια στους Έλληνες και οι πληροφορίες επιμένουν ότι τα δίνει όλα χωρίς ανταλλάγματα στο Ζάεφ. Ο Τσίπρας πουλάει και το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ προχωρώντας στη διάλυση του κράτους.

Σύμφωνα με επίμονες πληροφορίες, υποχωρεί σε όλα τα βασικά μέτωπα που είναι κρίσιμα για τους Σκοπιανούς. Δέχεται στις διαπραγματεύσεις, στα πλαίσια μιας διεθνούς συμφωνίας να αναγνωρίσει ο άθλιος μακεδονική γλώσσα και μακεδονική ταυτότητα.

Στο κείμενο θα αναφέρονται ως ΜΑΚΕΝΤΟΝΣΚΙ. H νυφίτσα που ρήμαξε την Ελλάδα, προτιμά τον όρο νέα Μακεδονία, αντί του Βόρεια Μακεδονία και αφού κάνει όλες τις υποχωρήσεις που του ζήτησε το Βερολίνο, περιμένει από τους Σκοπιανούς να δεχτούν την αλλαγή της συνταγματικής ονομασίας τους και να απαλείψουν την αλυτρωτική ονομασία: Δημοκρατία της Μακεδονίας από το Σύνταγμά τους.

Ο άθλιος του Μαξίμου, εντός βουλγαρικού εδάφους στη Σόφια, χαρίζει το όνομα Μακεδονία, λέει ότι διανύσαμε μια μεγάλη απόσταση αλλά απομένουν κάποια μέτρα, έτσι για να δείξει ότι το παλεύει. Είπε ότι ξενύχτησε το προηγούμενο βράδυ με το Ζάεφ και ουσιαστικά όπως γράφει σήμερα η Εστία, με όρους ιστορικούς υπέστημεν πανωλεθρία.

Μόνο οι Αμερικανοί πιέζουν πίσω από τις κλειστές πόρτες τους γείτονες,να κάνουν και αυτοί μία υποχώρηση, όπως είναι η υιοθέτηση του erga omnes, για όλες τις χρήσεις.

Υποχώρηση που σημαίνει ότι η νέα σύνθετη ονομασία θα καταχωρηθεί στις αστυνομικές ταυτότητες και στα διαβατήριά τους.

Βέβαια για να είμαστε απολύτως σωστοί η κυβέρνηση έθεσε μια κόκκινη γραμμή. Επέμεινε δηλαδή στην αναθεώρηση των άρθρων 3 και 41 περί ονομασίας και αλύτρωτης μακεδονικής μειονότητας, στο Σύνταγμά τους.

Πονηροί οι Σκοπιανοί, αντί για αναθεώρηση των άρθρων πρότειναν να τεθεί ακροτελεύτιος διάταξη στο Σύνταγμά τους που να λέει ότι η ονομασία Δημοκρατία της Μακεδονίας, αντικαθίσταται με τη νέα σύνθετη ονομασία. Εμείς επιμείναμε στην αναθεώρηση των συγκεκριμένων άρθρων που ανέφερα προηγουμένως.


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ??? ΕΧΕΙ ΜΕΡΙΔΙΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΕΞΗ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ …..ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΙΕΖΕΙ , ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ 50% ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΞΗ ΜΟΥ ……….Ή ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ , ΑΦΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ………ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΦΕΡΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ , ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΚΟΥΡΤΙΝΑ………

  2. Κ. Τράγκα, κατ’ αρχάς σας συγχαίρουμε και εσάς και όλους τους δημοσιογράφους που αυτή τη στιγμή μάχονται για την αλήθεια. Αγαπάμε τη Πατρίδα μας και πιστεύουμε στην Ορθοδοξία. Με άλλα λόγια υπερασπιζόμαστε το τρίπτυχο, πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια. Φοβάμαι ότι αν ο κ. πρωθυπουργός προχωρήσει στην αναγνώριση του ονόματος Μακεδονία, θα υπάρξουν άσχημες εξελίξεις εδώ μέσα. Τα ακραία μέτρα λιτότητας, η αθρόα και ανεξέλεγκτη είσοδος μεταναστών, η υπογραφή του νέου μνημονίου είναι κάτι το οποίο πραγματικά δεν αντέχει ο ελληνικός λαός και έτσι το όνομα της Μακεδονίας θα είναι η σταγόνα που θα κάνει το ποτήρι να ξεχειλίσει, σε έναν εμφύλιο πόλεμο, πολύ φοβάμαι χωρίς επιστροφή. Φάνηκε καθαρά στην επίθεση εναντίον του κ. Μπουτάρη ενός ανθρώπου ηλικιωμένου όμως και προκλητικού που δεν παραλείπει να δηλώσει ότι δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα και είναι αυτό το τελευταίο που έκανε το κόσμο να αγνοήσει το ότι είναι μεγάλος και να του επιτεθεί. Αυτό το οποίο δήλωσε, δηλαδή ότι του είναι αδιάφορο εντελώς «χέστηκε», για αυτούς που σκότωσε ο Κεμάλ, σημαίνει την αδιαφορία όχι μόνο του ιδίου και ολόκληρης της κυβέρνησης για τη τύχη όχι μόνο της απόλυτα ελληνικής Μακεδονίας και των Ελλήνων-Μακεδόνων, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας. Αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι κρίσιμα στη Τουρκία. Τα σκοτεινά κέντρα φοβάμαι ότι την οδηγούν εκτός ΝΑΤΟ και στην αγκαλιά της Ρωσίας, για να υπάρξει πόλεμος με την Ελλάδα. Σε εμάς οι Γεροντάδες της Ορθοδοξίας, Ο Άγιος Παΐσιος, ο Άγιος Πορφύριος, ο Άγιος Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός έχουν μιλήσει για εμφύλιο πόλεμο, πολιτειακή ανωμαλία, ανάληψη της εξουσίας από το στρατό και πόλεμο με την Τουρκία. Πιστεύω ότι έρχεται ένα πολύ θερμό καλοκαίρι, σε πολιτικά γεγονότα και ανεξέλεγκτες πολιτικές καταστάσεις, που θα είναι όχι απλά όμοιο με το καλοκαίρι του 1974, αλλά πολύ χειρότερο, διότι είναι πολύ χειρότερο το γενικότερο κλίμα. Ο Θεός να μας ελεήσει. Καλή Δύναμη σε όλους

  3. Δυστηχως ειδη γραφετε στα διαβατηρια τους το Μακεδονια.
    Λογω της δουλειας μου εκανα προχτες ελεγχο σε καποια ατομα λογω που ζω στην Γερμανια και λογω της δουλειας μου και με μεγαλη λυπη μου αντικρυσα το Μακεδονια σε ταυτοτητα Του ελεχθεντος ατομου.
    Ολοι οι πολιτικοι που εχουμε ψηφισει οι Ελληνες μας κοροιδευουν και θα συνεχισουν να μας κοροιδευουν γιατι απλα μας εχουν για Ηλιθια ανθρωπακια.
    Καλα να παθουμε οτι παθουμε γιατι απλα οι ιδοι μας τους ψηφιζουμε ολους αυτους τους Χαζοχαρουμενους Ανυπαρκτους πολιτηκαντηδες.

  4. ΠΑΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΟΙΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΕΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΜΟΝΤΑΡΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟ ΔΟΣΕΙΛΟΓΟ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΗΘΕΝ ΤΟΞΟΥ…………………..ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Leave a Response