ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ! Πυρηνική επίθεση του Στέφανου Χίου σε Τσίπρα-Χατζηνικολάου. Γιατί ζητάει να περάσουν χειροπέδες στον γνωστό εκδότη

Κοινοποίηση:
xios xatzinikolaou

Το διαβάζουμε από τους συνάδελφους του

kourdistoportocali.com

Εκκωφαντική επίθεση (πυρηνική θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε) του Στέφανου Χίου μέσα από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ στους Αλέξη Τσίπρα και Νίκο Χατζηνικολάου. Ο λόγος τα χρέη των 9,5 εκατ. ευρώ που έχει ο Χατζηνικολάου στο Δημόσιο:
xios9150
Χειροπέδες στον Χατζηνίκο για ΧΡΕΗ 9.5 εκατ. ευρώ. Μέχρι το λαιμό ο «Σάχης» του ασύδοτου τσαντιρομαχαλά του Ταύρου. Συνεχίζει τις αλητείες με το μεγάλο κεφάλαιο, το πολιτικό ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη. Aνίκανε, διαπλεκόμενε και πολιτικά τρισάθλιε πρωθυπουργέ, εσύ δεν είπες (στους τραπεζίτες): Σταματήστε να προστατεύετε τους μεγαλοοφειλέτες και τους μπαταχτσήδες;

exofilo20-12-853x1024

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Μπράβο makeleio που αναδεικνύετε το γεγονός ότι μεγαλοκαρχαρίες σαν αυτόν (επιπλέον προπαγανδιστή του συστήματος και αποκοιμιστή των περιορισμένης ευθύνης τηλεθεατών του) που χρωστάνε αστρονομικά ποσά, την “βγάζουν πάντα λάδι”, ενώ Έλληνες-θύματα της κυβερνητικής πολιτικής, καταστρέφεται η ζωή τους εξολοκλήρου, για χρέη μηδαμηνών ποσών και επίσης χάνουν τα σπίτια τους, κόποι μιας ζωής. Και πάλι μπράβο makeleio που τα βάζετε με αυτά τα θεριά. Είμαστε μαζί σας.

  2. ΦΙΛΕ ΤΟ 1967 ΠΟΛΕΜΙΣΑ ΤΙΝ ΧΟΥΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΟΤΕΡΙΚΟ ΕΧΙΣ ΔΙΚΙΟ
    ΚΑΙ ΕΓΟ ΕΙΧΑ ΛΑΘΟΣ ΣΙΝΧΑΡΙΤΙΡΙΑ
    ΚΟΣΤΑΣ APO TA ZAΓΟΡΙΑ ΙΟΑΝΝΙΝΟΝ

  3. ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΝΕΥ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΩΝ!! ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΤΑΝΚΣ! Ζ Η Τ Ω Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ ΤΗΣ 21 ΑΠΡΙΛΗ 1 9 6 7 !! Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ!! ΜΟΝΟ ΕΘΝΑΡΧΗ!! ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΠΕΖΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ!ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ! ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΒΡΟΝΤΑΚΗΣ Κ Ρ Η Τ Η .

    1. ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΨΗΦΙΖΕΣ ΜΕΧΡΙ ΕΨΕΣ ΓΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΤΗ ΚΡΗΤΙΚΑΡΕ? ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΡΟ Ή ΠΑΣΟΚΑΡΑ? ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΣΦΙΞΕ ΟΙ ΤΟΡΝΕΥΤΟΣ ΠΡΩΚΤΟΣ ΔΟΞΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΑΙΟΥΣ? ΕΚΕΙ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΧΡΙ Η ΜΟΥΣΤΑΚΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΜΑΝΑΝΤ.

Comments are closed.