Υποκλοπές με το Νόμο. Σσσστ, μας ακούνε. Ο Παύλος Σαράκης και ο Μ.Σφακιανάκης αναλύουν τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις(Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ)

Κοινοποίηση:
sarakis-pavlos

Συναντάμε τον πρώην επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κι έναν ποινικολόγο, και συζητάμε για τις νόμιμες παρακολουθήσεις, των οποίων ο αριθμός έχει εκτιναχθεί τα τελευταία χρόνια.

πηγή-έρευνα: Vice.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

 1. ΚΥΡΙΕ ΧΙΟ, ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤ/ΧΟΣ ΟΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΩ ΩΣ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ.
  ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΕΡΓΑΣΤΩ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΟΥ 60%
  ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

 2. 1. O Σφακιανάκης λέει ψέμματα. Δεν υπάρχει κανείς «εθελοντής» να ασχολείται με τους άλλους και να παίρνει τηλέφωνα τις αστυνομίες. Μονον ρουφιάνοι υπάρχουν, παρακρατικοί ή αστυνομικοί που γράφαν σχόλια παγίδες και όποιος από κάτω το συνέχιζε τον στοχοποιούσε η Δίωξη Ηλ. Εγκλ. Π.χ. ρητορική μίσους και ρατσισμός για συγκεκριμένη φυλετική ομάδα.
  Δέυτερον, με χρόνιαμέσα στα chat σας διαδεβαιώ ότ ουδείς κάνει εμπόριο ναρκωτικων εκεί. Χαζος ειναι; Τα δε παδάκια δεν μπαίνουν στο ιντερνετ, πόσο μάλλον στα τσατ. Οι εκφράσεις τύπου «το παιδακι» και «καναμε αγωνα δρόμου» είναι θεατρινίστικες και σκηνοθετικές για να συγκινήσει. Ενα άλλο ψεμμα που είπε είναι οτι ο αστυνομικός κοιτά μονο τα δημόσια chat. Εμενα προσωπικά μου κοίταζαν τα προσωπικά chat διότι φλέρταρα υπερβολικά χωρις ουδεμια παραβαση νόμων και τους ενόχλησε αυτή η υπερβολή το 2014. Η δε έκφραση του Σφακινακη ως επιχείρημα στην παρακολούθηση: «εγω δεν εχω τίποτα να κρύψω…δεν με νοιαζει» ειναι παροιμοιώδης της υποκρισίας τους και το συχνο επιχείρημα που χρησιμοποιούν στους Εισαγγελείς. Αλλωστε αυτο προυποθέτει άμεμπτη και ηθικη αστυνομική συμπεριφορα…οποία γελοιότητα. Αν τολμήσεις να βάλεις σε αυτους κάμερες και μικρόφωνα μπορεί και να σε σκοτώσουν. Πόσο μαλλον δε στην τουαλέτα.
  Άλλωστε είναι πασιφανές ότι δεν τους ενδιαφέρει το κοινό έγκλημα αλλά η πολιτική και εθνική ιδεολογία.

  2. Που βρήκε τα χρήματα ο κος. Σφακιανάκης για δικό του γραφείο με υπολογιστή 2000 ευρω APPLE?

  3. Ο κύριος Σαράκης έχασε τον αριστερό του οφθαλμό από Αστυνομική παρακρατική κίνηση. Αυτο δεν το ξέρει ο κόσμος.

  4. Εγω είδα ενα αλμπουμ με 80 cd τηλεφωνικών υποκλοπών και αναρωτιέται κανείς: Μα ποιος κάθεται να ακούσει τα προσωπικά ενος συνανθρώπου του μεγέθους 80 cd? Πρέπει να έχεις παντελλή έλλειψη αξιοπρέπειας και μηδενική προσωπικότητα/προσωπική ζωή.Τιποτα δημιουργκό κάνετε εκέι ψηλά στην εξουσία; Διοτι η Ελλάς πέννεται. Εσείς; Πένεστε;

Leave a Response