ΤΩΡΑ! Νεκρός βουλευτής της Β Αθηνών!! ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ! Έκραξε τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ για τα μάτια του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Κοινοποίηση:
bouli-olomeleia

Ο πρώην βουλευτής της Β΄ Αθηνών,

Ιπποκράτης Σαβούρας, έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 86 ετών.
savouras2
Ο εκλιπών γεννήθηκε στην Μύρινα της Λήμνου το 1931, υπήρξε κτηνίατρος στο επάγγελμα και ασχολήθηκε ενεργά με την πολιτική και την τοπική αυτοδιοίκηση, ενώ είχε εκδώσει βιβλία και τοπικές εφημερίδες.

Κατά τη δικτατορία ανέπτυξε πλούσια αντιδικτατορική δράση και υπέστη σκληρά βασανιστήρια κατά την φυλάκισή του.


Το 1974, στις πρώτες εκλογές της Μεταπολίτευσης, εξελέγη βουλευτής με τη ΝΔ από την οποία διαγράφηκε το 1976. Επανήλθε σε αυτήν το 1989 και ήταν υποψήφιος βουλευτής του κόμματος στις εκλογές που ακολούθησαν μέχρι το 1996, ενώ το 2002 προσχώρησε τον ΛΑΟΣ.

Τα τελευταία χρόνια είχε ιδρύσει το Κόμμα «Κίνημα Εθνικής Αντίστασης», του οποίου ήταν πρόεδρος, ενώ στο παρελθόν ήταν επίσης υποψήφιος δήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος στο Παλαιό Φάληρο.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 12 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό της Παναγίτσας, στο Π. Φάληρο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. ena arthro tis protasis tou ķke gia tous ergazomenous pou afora tin kathisterisi pliromis ton ergodoton tin psifisan nd dimokratiki simparataksi siriza i enosi kentroon psifise paron kai oxi psifise xrisi avgi kai potami kai meta pestemas ragiades oti i xrisi avgi den proskinai to kefaleo kai oti skeftete to lao me tis igie sas na tous xereste kai perimenete afti na sas sosoun palio ragiades

    1. ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΩΛΟΚΟΜΜΑΤΑ.ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ…ΑΜΑ ΘΕΣ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΣΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΠΟΙΑ Κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΑΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΟΧΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΕΛΕΦΑΝΤΩΝ ΣΑΝ ΤΟ ΚΚΕ.

  2. Υπάρχουν και Έλληνες βουλευτές που είναι άνδρες; Αλλά αφού το γράφει το “Μακελειό”, έτσι θα ‘ναι. Πάντως εγώ γνωρίζω ότι οι Έλληνες βουλευτές ή προδοτες είναι η ψυχανωνοκαλοι.

  3. Οταν ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ οι ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ συνταγματαρχες , το 90% του πληθυσμου ευημερουσε και το 10% κακοπερνουσε . Απο το καταραμενο ’74 με τους κλανοδημοκρατες-κλεποκρατες ελληνοφωνους συμβαινει το αντιθετο .
    Να μην τα ξαναλεμε , τους εριξαν ξενες δυναμεις σε συνεργασια με κατι καραμανληδες και λοιπα καθηκια της σημερινης πολιτικης σαβουρας διοτι τολμησαν να βγαλουν τον ορυκτο μας πλουτο και το κυριοτερο ” εγκλημα ” τους οτι ηθελαν να πουλιεται ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ .
    Κατι παρταλια σαν τον εκδημουντα ομως ηθελαν να καταστρεψουν την βιομηχανοποιημενη Ελλαδα μας και να φερουν την κατασταση πισω στην δεκαετια του 30 . Οπως και εκαναν .
    Και ολα τα αλλα περι δεξιων αγωνιστων και τριχες κατσαρες ειναι για τους ηλιθιοποιημενους γραικυλους κ(Υ)νοβουλευτοραγιαδες ελληνοφωνους . Που νομιζουν οτι επειδη ψηφιζουν ζουν σε δημοκρατικο πολιτευμα !!!
    Αμορφωσια και λαμογια και οι παριστανοντες τους κυβερνητες της αποικιας και οι σκλαβοι υπο εξοντωση νεοελληνες γραικυλοι .

  4. Ανιστόρητοι όσοι εκφράζεστε χυδαία για τον αποθανόντα
    Την περίοδο της χούντας φυλακίστηκε έφαγε ξύλο
    όπως παρα πολλοί δεξιοί αξιωματικοί του ΠΝ που δεν κάθισαν στο σπιτάκι τους να ξύνονται και δεν είχαν όλα αυτά τα βρωμερά μπλογκ να γράφουν ότι μαλακια τους κατέβει ανώνυμα
    Και μια ερώτηση
    Αν τελικά ο νικολοπουλος δεν ειναι παιδεραστής πίπα θα αποκαταστήσει όλη αυτή τη σημερινή ξεφτίλα και ντροπή απο το πρωτοσέλιδο σας κύριε Χ ?

  5. Σαβουρας…. ονομα και πραμα
    Μονον νεκροι βγαινουν αυτοι οι γαιδαροι απο την βουλη…
    Σιχαμενα παλιοκουφαρια του κερατα

  6. Στο διαολο , στο πυρ το εξωτερον , ανωμαλιαρης με βαμμενα μαλλια ….. Ουστ!!!!

  7. Μπα…; τι ειδους βασανιστηρια υπεστει την περιοδο της Επαναστασης των Συνταγματαρχων…;
    δεν ηταν αρκετα δροσερη η κρεμα καραμελε που του σερβιραν…; οπως παραπονεθηκαν ο μητσοτακης και τα υπολοιπα καθαρματα..;

  8. Την είπες την μαλακια σου .Για πες μας τι δικό σου επίθετο.Ασε να το μαντέψω Μαλακοπουλος. Ένας πονεμένος άνθρωπος ήταν βλακαρε.Πριν 13χρονια χωρίς λόγο του σκότωσαν το παλικάρι του κάτι αλβαναρια δολοφόνοι. Καλό ταξίδι να έχει.

  9. Από τους ελαχιστους δεξιους δημοκράτες που αγωνιστηκαν κατά της χουντας.

    1. Όλοι οι άλλοι έδωσαν κώλο (κι ακόμα δίνουν δηλαδή)

Comments are closed.