Τσερτσέσοφ: «Θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει»

Κοινοποίηση:
2451716

Η ανανεωμένη Εθνική Ρωσίας θα βρεθεί στην κατάλληλη φόρμα από το πρώτο ματς του Μουντιάλ με την Σαουδική Αραβία, σύμφωνα με την άποψη που κατέθεσε στους εκπροσώπους του Τύπου ο προπονητής της «οικοδέσποινας» του τουρνουά, Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ.

Η πορεία της Ρωσίας εδώ κι αρκετό καιρό, στα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε, δεν ήταν καθόλου καλή, μετρώντας μόλις μία νίκη από το περασμένο Οκτώβριο επί της Νότιας Κορέας, ενώ στα τελευταία ματς ηττήθηκε από Γαλλία, Αυστρία και αναδείχθηκε ισόπαλη με την Τουρκία.

Ως εκ τούτου η Ρωσία έφτασε να γίνει η ομάδα με τη χαμηλότερη βαθμολογία στην παγκόσμια κατάταξη μεταξύ των «32» που συμμετέχουν στο παγκόσμιο κύπελλο (70ή θέση), παρόλα αυτά ο Τσερτσέσοφ θεωρεί ότι μπορεί να σταθεί όρθια στην πρόκληση που ακολουθεί.

«Η διάθεσή μας είναι καλή και εκτιμώ ότι θα φτάσουμε στο επίπεδο που έχουμε σχεδιάσει. Έχουμε γίνει πιο φρέσκιοι», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός στη σημερινή συνέντευξη Τύπου και συνέχισε:

«Έχουμε μελετήσει τους αντιπάλους μας από την πρώτη μέρα. Δεν υπάρχουν αδύναμες ομάδες σε κανέναν όμιλο. Το πρώτο παιχνίδι είναι σημαντικό καθώς θα δείξει τι μπορούμε να περιμένουμε, έστω σε κάποιο βαθμό». Ο Τσερτσέσοφ, του οποίου το συμβόλαιο με την ομοσπονδία τελειώνει μετά το Μουντιάλ, τόνισε ότι θα ήθελε να παραμείνει στο «τιμόνι» της Εθνικής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: