Τρόμος στα Χανιά – Τρία παιδιά με μηνιγγίτιδα στο νοσοκομείο μέσα σε 48 ώρες

Κοινοποίηση:
09111miniggitida-666x399

Τρία παιδιά μεταφέρθηκαν , σε 48 ώρες, στο νοσοκομείο Χανίων με ιογενή μηνιγγίτιδα. Το πρώτο παιδί , 2 ετών, που νοσηλεύτηκε πριν από δύο ημέρες είναι ήδη καλά στην υγεία του και λαμβάνοντας την κατάλληλη αγωγή πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με όσα είπε στο cretalive ο διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων κ. Βουλγαρίδης, δύο ακόμη παιδιά νοσηλεύτηκαν χθες , ηλικίας μικρότερης των 10 ετών.

Η κατάσταση της υγείας τους , σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, εξελίσσεται ομαλά καθώς πρόκειται για ιογενή μηνιγγίτιδα ,όχι μικροβιακή.

Όπως επεσήμανε ο κ. Βουλγαρίδης δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας ενώ αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως τα παιδιά δεν είχαν σχέση μεταξύ τους.

cretalive.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τα ΧΑΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΗ ΤΣΙΓΚΑΝΟΥς ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΤΗ ΠΕΡΗΜΑΙΝΕΤΑΙ?????ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΝΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΕΖΑ ΤΟΥ Ο ΑΜΕΡΗΚΑΝΟς ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗς ΣΟΥΔΑς ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ….. ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΝΟΜΟ ΤΗς ΚΡΗΤΗΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΕ ΤΟΥς ΑΘΙΓΓΑΝΟΥς ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΑΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΔΟΥΛΙΤΣΕς ΜΑΖΙ ΤΟΥς…..ΕΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑΝ ΜΗΝΙΓΓΙΤΗΔΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΗ Ο ΚΟΣΜΟς……………

Comments are closed.