ΤΡΟΜΟΣ στο Αιγάλεω: Πατέρας «παγίδευσε» τον επίδοξο βιαστή της 12χρονης κόρης του – ‘Έκλεισαν ραντεβού μέσω Facebook!!!

Κοινοποίηση:
αιγαλεω

Ένας πατέρας από το Αιγάλεω αποφάσισε να «παγιδεύσει» έναν 38χρονο, ο οποίος ήθελε να κλείσει ραντεβού με τη 12χρονη κόρη του…

Όλα ξεκίνησαν όταν στις αρχές Αυγούστου, ο 38χρονος άνδρας, αλβανικής υπηκοότητας, άρχισε να στέλνει μηνύματα μέσω Facebook στο ανήλικο κορίτσι. Μετά τις πρώτες συνομιλίες, ο 38χρονος άρχισε να πιέζει το κορίτσι να συναντηθούν αλλά και να του στείλει γυμνές φωτογραφίες της.

Αρχικά, η μικρή δεν απαντούσε στα μηνύματα αυτά. Όμως εκείνος επέμενε και γινόταν όλο και πιο πιεστικός. Μέχρι που έστειλε ένα μήνυμα απειλητικό.

Τότε, η 12χρονη αποφάσισε να μιλήσει στον πατέρα της. Και όχι μόνο του είπε τι γινόταν αλλά του έδειξε και το μήνυμα.

Ο πατέρας αποφάσισε να προσποιηθεί πως ήταν η κόρη του. Απάντησε στο μήνυμα του 38χρονου και του έκλεισε ραντεβού για να συναντηθούν.

Συμφώνησαν να γίνει το ραντεβού στο σταθμό του Μετρό «Αγία Μαρίνα» στο Αιγάλεω.

Ο πατέρας, φυσικά, συνόδευσε την κόρη του. Άφησε το παιδί στο προκαθορισμένο σημείο και εκείνος περίμενε λίγο πιο μακριά.

Όταν πλησίασε ο 38χρονος την κόρη του, τότε κινήθηκε προς το μέρος του ο πατέρας, τον χτύπησε, τον ακινητοποίησε και κάλεσε την αστυνομία.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής πέρασαν χειροπέδες στον 38χρονο. Σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου, μέσω διαδικτύου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Ανωνυμε αλητη ,
    αντι να αποκαλεις τα 12χρονα παιδακια “πουτανες” πηγαινε να κανεις παρεα με τους ομοιους σου τους ισλαμοπιθηκες , βλαμμενε …καθυστερημενε… σκουπιδι
    Τα παιδια ειναι παιδια , θα κανουν αυτο που θελουν κρυφα εαν τους το απαγορευσουν
    Μπραβο στον πατερα που ειχε καλη σχεση με το παιδι του και ετσι μπορεσε να δρασει…
    Επρεπε να του σπασει και τα μουτρα

  2. ΜΑΛΑΚΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΑΦΗΣΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΑ ΑΣΥΜΜΑΖΕΥΤΑ!

  3. ερχεται η ωρα σας ορφανα του Στάλιν ετοιμαστείτε και περιμένετε στα τέσσερα!!!!

  4. Μπράβο…..Πατέρας με “Π”…..τίποτ άλλο!Οι παιδεραστές δεν έχουν εθνικότητα “Ανώνυμε”.

    Είμαστε τόσο Υποκριτές σαν κοινωνία άλλωστε,που δεχόμαστε την “πολιτισμένη” Ολλανδία,η οποία κοινωνία της ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΚΟΜΜΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ.και επίσης ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ “ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ” ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΟΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΑΛΑ ΚΑΡΝΤ,ΤΟ ΙΣΛΑΜ,ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΑΡΘΕΝΕΣ,ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ…

  5. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΗΝΙΤΟΠΟΙΗΣΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟ ΠΟΥΣΤΗ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ

  6. Πλημμελειοδικών ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  7. ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ,ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ,ΒΡΕΦΟΒΙΑΣΤΕΣ,ΒΡΕΦΟΚΤΩΝΟΙ,ΠΑΙΔΟΦΑΓΟΙ,ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ,ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ/ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ/ΑΝΤΙΦΑ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΘΕΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΑ ΙΝΔΟΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΑ ΕΒΡΑΙΟΛΑΓΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥΣ!ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ/ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΝΔΚΚΕ/ΑΝΤΙΦΑ ΔΛΔ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΡΙΧΤΕ ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑ….Θ’ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΕΝΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ/ΑΘΕΟ/ΑΝΑΡΧΙΚΟ/ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΝΔΚΚΕ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ(ΤΑ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΝΟΥΣ)…ΗΡΘΕ Η ΜΕΡΑ…

  8. Μπραβο στον πατερα !
    Οι μπαμπαδες που εχουν παιδια σε αυτην την ηλικια θα πρεπει απαραιτητα να αρχισουν να γυμναζονται.Δυσκολοι καιροι. Εαν δεν καταφερνε να τον ακινητοποιησει θα ηταν δραμα.

    1. Αντί να γυμνάζονται να μάθουν στις κόρες τους να μην είναι πουτάνες που τη στήνουν στο φέισ σα ξέκωλα και οι γονείς καμαρώνουν

  9. -Μραβο- στον πατερα που επετρεπε στο 12χρονο παιδι να εχει facebook και να μιλαει με αγνωστους

  10. ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ Η ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΟΙ ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΤΗΓΑΝΙΑ.ΚΛΑΨΤΕ ΤΩΡΑ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙΟΥ.

Comments are closed.