Όταν οι γελωτοποιοί της τηλεόρασης “ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ” κοροιδεύουν τον ΧΡΙΣΤΟ των Παθών. Πόσα τους δίνεις ρε ΚΥΡΙΑΚΟΥ για να χλευάζουν το ΘΕΟ μας; Στον μωάμεθ θα το έκαναν αυτά τα ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ή θα έβρισκαν το κεφάλι τους στον πάσσαλο; (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
radio-arvyla-570-1280x863-600x275

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

53 Σχόλια

  1. Χα χα χα σκουζουν οι χριστιανοταλιμπάν που δεν γνωρίζουν την λέξη σάτυρα!

  2. Είσαστε άντε να μην πω και εγώ τι… Και το κανάλι του ANT1 θα διαγράψω από την τηλεοραση.. ξέρω και εσάς στα τέτοια σας αλλά από την στιγμή που συμφωνούν και αφτοι για να παρουσιάσετε ένα τέτοιο εσχος είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω και θα το κάνω.. αν είχαμε κυβέρνηση θα το κλείνε αυτό που λέγεται καναλι.. αλλά ποιος θα το κλείσει?? Ο Αντίχριστος?? Ποιος αυτός που δεν έχει εμφανιστεί σε μία εκκλησία?? Από τηλεόραση μέχρι και βουλή δεν είσαστε ούτε για τα μπάζα και αυτά θα βρομισετε

  3. Κανακη τωρα που εγινες πατερας πρεπει να εισαι πιο προσεχτικος.Στην ζωη τιποτα δεν ειναι δεδομενο.Αν καποια στιγμη το παιδι σου αντιμετωπησει σοβαρο προβλημα υγεια που θα πας για παρηγορια? στον ΧΡΙΣΤΟ που κοροιδευεις κουδουνιστρα? 4 ρουλες νομιζουν οτι κανουν σατηρα.

  4. Μη ανησυχείτε συνέλληνες, συνελλήνισες, θα τους τιμωρήξει ο καλός χριστούλης και η παναΐτσα!

  5. Πλησιαζει Πασχα για αυτο εχουν λυσαξει ολα τα τηλεσκουπιδια οπως κανακηδες και υπολοιπη αθεοαριστερεροπαρεα.δυσωδια το στομα τους οπως και η καρδια τους.

  6. αν ειναι παλικαραδεσ ασ πουν και για τον μωαμεθ οι ξεφτιλεσ’

    1. Αν είναι παλικαράδες, ας πάνε στον μάγο των Ζουλού να του πουν για τον θεό της βροντής οι ξεφτίλες… Θα τους βράσει στο καζάνι με τα καρότα. Εμείς μπορεί να φρικάρουμε αν κάποιος γελάσει με τα δικά μας αόρατα υπερφυσικά όντα, αλλά δεν κάνουμε τέτοια….

  7. Δεν σέβεστε την θρησκεία μου γι αυτό και εγώ βρωμομπινέδες γαμώ το αίμα σας και ότι ιερό έχετε αν έχετε καριόλα δες.

  8. Όχι… Δεν θα ρίξω το επίπεδό μου, ούτε κι εσείς φίλοι μου το δικό σας! Ας μην υψώνουμε “τζιχάντ” και ας μην σταυροκοπιώμαστε! Ήδη το έχουν πάρει το μήνυμά τους από εμάς και ήδη πληρώνουν τις “απόψεις” τους! Εμείς, ας συνεχίσουμε να τους αγνοούμε, να αλλάζουμε το κανάλι, να μη τους βλέπουμε! Που είναι τώρα; Από κάθε μέρα “ράδιο αρβύλα”, δύο φορές την εβδομάδα, μετά μια, μετά κάθε δυο βδομάδες, κάθε μήνα, μία στη χάση, μία στη φέξη! Όσο πάνε τελειώνουν! Ας τους τελειώσουμε εμείς!

  9. Αλλη μια νεοταξικη σατιρα.Αλλη μια φθηνη μπουρδολογια στο ξεπουλημενο χαζοκουτι.Καντε ομως και καμια σατιρα για τους <> του isis να σας δω!!!

  10. Ντροπη και αισχος, δεν εχουν το δικαιωμα να χλεαζουν τον Παντοκρατωρα Χριστο, δεν υπαχει καποιος εισαγγελεας να τους…….. κανονισει.;;;;;; Ο Αντ1 δεν περνει θεσει, του αρεσε, το βιντεακι των αθεων και υβριστων, που τους εχει αφησει να αλωνιζουν χωρις να τους ελενχει και δεν ενδιαφερετε καθολου;;;;

  11. Σύμφωνα με το άρθρο 198 του Ποινικού κώδικα
    1. Με φυλάκιση μέχρι δύο ετών τιμωρείται όποιος δημόσια και κακόβουλα βρίζει με οποιονδήποτε τρόπο το Θεό.
    2. Όποιος, εκτός από την περίπτωση της παρ.1, εκδηλώνει δημόσια με βλασφημία έλλειψη σεβασμού προς τα θεία, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών μηνών.
    Σύμφωνα με το άρθρο 199 του Ποινικού κώδικα
    Όποιος δημόσια και κακόβουλα καθυβρίζει με οποιονδήποτε τρόπο την Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού ή άλλη θρησκεία ανεκτή στην Ελλάδα τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών.

  12. δεν βρισκουν θεματα και ασχολουνται με την θρησκεια μας τα πολυ χαμηλου επιπεδου , χαζοπαρεας ,υποτιθεται γελοτοπιων

  13. ΜΟΝΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ, ΤΡΒΕΣΤΙ, ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΟΥΣ ΚΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ. ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΗΜΩΣ (ΟΣΟΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ), ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. ΚΡΙΜΑ…

  14. Ξεφτιλισμένα υποκείμενα σας δώσανε αξία που δεν σας αξίζει, γελοία κατασκευάσματα οποίος σας βλέπει πρέπει να είναι μειωμένης νοημοσύνης. Αν είσαστε άθεοι μάγκες και έχετε νεφρό ξεφωνήστε τον μωαμεθ, και το μεγαλύτερο κομμάτι που θα σας αφήσουν θα είναι το αυτί σας.
    Λάρυ

  15. ΑΜΕΤΕ ΣΤΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΑΧΩΝΕΥΤΟΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΣΟΥΦΡΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!

  16. ΚΥΡΙΟΙ,ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΚΙΔΕΣ ΚΛΠ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ,ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟ Φ Ω Σ , ΨΑΧΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ!!!!. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΟΟΟΟΣΟ ΠΙΟ ΑΙΣΧΡΑ ΘΕΛΕΤΕ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,ΓΙΑΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΤΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ,ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ, ΟΥΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΟΥΤΕ ΤΙΜΩΡΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ !!!!!!!!! ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΤΕ,ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ.

  17. Τι πάθατε όλοι; Συμφωνώ για τα περί μη σάτιρας στο Ισλάμ αλλά όσο τραβηγμένο και αν είναι περισσότερο θέλουν να ξεφτυλίσουν τα reality παρά να φανούν ιερόσυλοι. Γιατί τόσο μένος και υπερβολή;

  18. ΝΤΡΟΠΉ!!! Τίποτα αλλο! Θα έπρεπε να ντρέπονται που ειρωνεύονται τον Χριστό μας!
    Σκουλήκια της βρωμοαριστεράς! Αναρχοκατσαπλιάδες του κερατά! Ούστ από δω..Να πάνε να γαμηθούνε και αυτοί και η κωλοεκπομπή τους! Και να θυμούνται ένα πράγμα… ότι ο Χριστός δεν ξεχνά ποτέ και θα το πληρώσουν ακριβά το τίμημα!

  19. ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΤΑΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΑΓΜΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΝΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ.

  20. Παιδιά αμφιλεγόμενου μπαμπά και τσαχπίνας μαμάς οι τέσσερις καραγκιόζηδες από τα βόρεια .
    Να τους κάνετε αγωγή ως μακελειό και εμείς δίπλα σας .

  21. Καραγκιόζηδες που ξεπουλάνε ιερά και όσια (επειδή τους παίρνει φυσικά) μπας και γράψουν κάνα νούμερο.

  22. Αι σιχτίρια βρε χλεχλεδες που χλευάζετε τον Κύριο. Εχετε καταντήσει αηδία….

  23. με το που τους βλεπεις και τους ακους, ντρεπεσαι για το ανθρωπινο ειδος. ΤΣΟΓΛΑΝΟΠΑΡΕΑ.

  24. Αν μπορείς και έχεις κότσια κάνε κάτι ανάλογο για τον μωάμεθ…….κότες λιράτες……….ντρέ[πμε πραγματικά ……κρίμα.

  25. Γελοιοποιηθηκαν μόνοι τους…
    Γελάμε με τα χαλιά τους!!!
    Κανάκη επειδή έχεις πενθήσει κ εσυ δεν είναι όλα πλάκα σεβασου άλλους ανθρώπους που πιστεύουν και βιώνουν αυτό πένθος σαν να ήταν σήμερα!!!

  26. Οι γελοιογράφοι της “πλάκας” έχοντας στέρηση ευφυΐας ασχολούνται πλέον με θέματα τα οποία ανάγονται σε ζητήματα πανανθρώπινης αξίας.
    Με νευρικό γέλιο ανθρώπου(;) με διαταραγμένη ψυχοσύνθεση, γελούν προκαταβολικά πριν ολοκληρώσουν την σκέψη τους προφανώς κάνοντας χρήση “γαργαλιέρας” για βοήθεια.
    Δηλαδή “Γελᾷ δ’ ὁ μωρός, κἄν τι μὴ γέλοιον ᾖ” (Γελά ο ανόητος και όταν ακόμα δεν υπάρχει κάτι το γελοίο) όπως έλεγε ο σοφός Πιττακός ο Μυτιληναίος.
    Απαντήστε τους με τον εξής απλό αλλά αποτελεσματικό τρόπο.
    Σταματήστε να αγοράζετε τα προϊόντα που διαφημίζονται κατά τη διάρκεια της εκπομπής για ένα μήνα και
    αλλάξτε κανάλι για είκοσι λεπτά. Όταν πέσουν οι πωλήσεις θα τους πέσει και το γέλιο.

  27. xα χα χα οι ναζιστοαπατεωνες το παιζουν χριστιανοι

  28. Κανάκη γαμιεσε ,,πόσο θα το χεις φέτος το νεράκι στο μπιτσομπαρο που έχεις..2 η 2,50 ευρώ ,,για το μικρό μπουκαλάκι μιλάω…Όσο για την τοποθέτηση σου περί του Χριστού ομολογώ ότι δεν έχεις παιδεία καθόλου ούτε τσίπα..Δεν βρίζεις ούτε διακομωδης καμία θρησκεία ,, λαμόγιο ε λαμόγιο..Δεν μου λες εσύ εγλυψες καθόλου από την Μαρι η όχι…

  29. Τσογλανοπαρέα που προωθείται από τα τα σουφροκάναλα.

  30. Καλα… το πραγματικο τρολαρισμα θα το λαβουν μεταθανατον…. Νεοταξιτικα ανυθικα σκουλικια

  31. Ευτυχώς αλλάξατε τον τίτλο,έπεσαν γκάζια φαντάζομαι.

  32. Αυτα τα σκουπιδια νομίζουν πως ειναι αστείοι;;;; Ποιοι γελάνε με τις κρυάδες τους;;;; Και δεν το λεω μονο για αυτο που εκαναν, αλλα γενικα. Ουτε τους έβλεπα, ουτε τους βλεπω, ουτε προκειται να τους δω στο μελλον. Δεν μου αρεσει η θρασύτητα τους και η αλαζονεία τους.

    1. Ειναι κατεξοχην Νεοταξιτες οι μλκες και… μεγαλομενοι αναλογα. ΓΤΠ γενικος και ηθικος τα τσογλανια. Επρεπε να υπαρχει νομος που να ειναι ακρος σεβαστος για να προφιλασει απο τετοιες εξεφτελιστικες ενεργειες. Δηλαδη αμα πας και τον πλακωσεις στις μπουνιες θα σε τραβαει στα δικαστιρια. Εγω πχ που δεν αισθανομαι “ανετα” με αυτα που θελει να προπαγανδισει τι μπορω να του κανω? Νεοταξιτικα κρυα σκουλικια…

  33. Εκεί που τουs παίρνει κάνουν πλάκα και χλευάζουν.Για να πουν κουβέντα για το κοράνι και το Μωάμεθ που υπόσχεται τιs 72 παρθένεs.όχι μόνο θα χάσει τη δουλειά του ο κανάκηs αλλά θα τρώει ξύλο μέχρι να βγάλει μαλλιά.

  34. ΕΛΑ ΡΕ ΑΛΑΝΙΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ,ΑΛΛΑΧ,ΒΟΥΔΑ ΚΤΛ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ! ΑΠΛΑ ΗΛΙΘΙΟΙ!!

  35. ΤΟΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΜΩΑΜΕΘ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΟΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΘΕΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΞΕΦΤΙΛΑ…ΚΤΑΝΕ ΟΙ ΛΟΥΓΚΡΕΣ?ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΧΑΡΙΤΟΣ!ΕΤΣΙ ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΦΑΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΤΩΡΑ..ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ..ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ ΘΑΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ…ΤΡΕΛΗ ΤΣΑΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΝΡΘΩΠΟΙ..ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΘΕΟΙ ΕΧΟΥΝ ΙΝΔΑΛΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΡΑΔΙΟ ΣΚΑΤΙΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ…ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΑΡΕΑ ΑΙΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΩΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥΣ!

  36. ου να μου χαθειτε αθεα μουνοπανα στο διαολο να πατε
    αν ειστε μαγκες καντε το ιδιο και για τον Μωάμεθ και θα δειτε την κολοτρυπιδα σας κοσκινο παλιομαλακισμενα και σας εβλεπα κιολας .

  37. Που είναι το τρελό γέλιο ρε ‘σεις πάτε καλά;;;

    Ας τρολάρουν τον Μωάμεθ άμα έχουν @@

    Δεν έχουν όμως και το δείχνουν χρόνια τώρα! Μόνο εκεί που τους παίρνει κάνουν ψευτομαγκιές οι ανθελληναράδες..

    Για ότι αφορά τον Χριστιανισμό, πρώτοι όλοι οι ξεφτιλισμένοι να χτυπήσουν! Για τους μουσουλμάνους και τα πιθήκια που πλημμύρισαν την πατρίδα μας, ξαφνικά όλοι ψευτο ανθρωπιστές και αλληλέγγυοι!!!

    ΟΥΣΤ ΡΕΕΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!!!!

  38. Δε πα να σατιρισουν τον Μωαμεθ οι προοδευτικοι??

  39. όπως πάντα ,πεοτραμπαλιστές-καραγκιόζηδες ,κλασσικοί νεοέλληνες της π@τσας.

  40. Να πάνε να τρολλάρουν το νιμου της πόρνης που τους γέννησε καλύτερα. Αληταράδες !

Comments are closed.