ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ… αυτή η γυναίκα θα παντρευτεί ένα… Tetris, μετά από μία αποτυχημένη σχέση με κομπιουτεράκι!

Κοινοποίηση:
dgffdh

Η Noorul Mahjabeen Hassan λέει πως έχει σεξουαλικό φετίχ με τα αντικείμενα και σκοπεύει πια να δοκιμάσει την τύχη της με ένα Tetris, καθώς ο δεσμός της με τον πρώην σύντροφό της είναι πλέον παρελθόν.

Ο πρώην ήταν ένα κομπιουτεράκι τσέπης, ο Pierre, με τον οποίο αλληλεπιδρούσε η κοπέλα πατώντας τα κουμπάκια του. Μόνο που όλα αυτά πήραν τέλος και τώρα σκέφτεται να δοκιμάσει την ερωτική της τύχη με ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι που μας έρχεται από τα παλιά, το κλασικό και πολυαγαπημένο Tetris.

Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που ερωτεύεται έναν μηχανικό φίλο, καθώς παλιότερα το δοντάκι της πονούσε κάθε φορά που έβλεπε iPods ή συσκευές GPS!

Η διάνοια στα μαθηματικά Noorul είναι φοιτήτρια από το Ορλάντο της Φλόριντα και σκοπεύει να παντρευτεί το Tetris της μόλις πάρει πτυχίο. Απολαμβάνει εξάλλου να ζει σε ένα δωμάτιο γεμάτο με αναμνηστικά από το παιχνίδι της δεκαετίας του ’80, αν και η σχέση της με τον σύντροφό της δεν εξαντλείται εδώ, καθώς διατηρούν κανονικό -σεξουαλικά ολοκληρωμένο- όπως λέει δεσμό.

«Νομίζω πως ο Tetris είναι τόσο όμορφος, έχει να κάνει με την τελειότητα και διεγείρει το μυαλό μου. Σωματικά, παίρνω αυτό το αίσθημα που παίρνουν οι άνθρωποι που έχουν σχέση και ξέρουν πως είναι ο κατάλληλος», λέει χαρακτηριστικά.

fdgghd

 

Και λέει μάλιστα πως ο προηγούμενος δεσμός της με τον Pierre, το κομπιουτεράκι, ήταν περισσότερο πλατωνικός, ενώ εδώ μιλάμε για σωστή ερωτική παραζάλη. Τώρα έχει μάτια μόνο για το Tetris (ή τον Tetris, όπως τον αποκαλεί) και είναι απλώς θέμα χρόνου να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Σκοπεύει να αλλάξει ακόμα και το επίθετό της σε «κυρία Tetris», καθώς παρά την αντισυμβατική σχέση, η Noorul παραμένει παραδοσιακή…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Δεν πας καθολου καλα κυρα μου… Χαθηκαν τα gameboy?

  2. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!
    ΠΕΡΙ ΜΟΝΟΓΑΜΙΑΣ ΘΗΛΕΩΣ ΤΟΜΟΥ:
    ΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΘΗΛΥΚΟ ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΟ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ ΤΑ ΖΩΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KAI OI ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΑΧΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΙΤΕ ΔΙΟΤΙ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ Η ΠΟΡΝΕΙΑ ΕΙΤΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΘΗΛΥΚΟ ATOMO ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ-ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΡΤΕΝΕΡ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΖΩΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΤΟΝ ΒΙΟ ΤΟΥ
    ΤΟ ΘΗΛΥΚΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΑΡΚΙΚΗΣ ΕΠΑΦΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ MIA ΧΗΜΙΚΗ ΟΥΣΙΑ-ΟΡΜΟΝΗ ΤΗΝ ΩΚΙΤΟΚΙΝΗ H ΟΠΟΙΑ ΚΥΚΛΟΦΩΡΕΙ ΕΙΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΝΕΙ
    AYTON ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΦΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΗΜΙΚΟ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΘΗΛΥ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΤΕΚΤΟΝ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΗΛΑΖΕΙ ΣΕ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΑΡΤΕΝΕΡ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΩΚΙΤΟΚΙΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1. Άρα μας λες ότι πρέπει να κάνουμε σεξ μόνο με την γυναίκα που θα παντρευτούμε,γιατί αν πάμε με γυναίκα που δεν θα παντρευτούμε,μετά αυτή θα εκκρίνει λιγότερη ωκΥτοκίνη οπότε δεν θα δεθεί συναισθηματικά ούτε με τον άνδρα της ούτε με το παιδί της.Οπότε για πες μας τώρα και πως θα την βγάζουμε μέχρι να παντρευτούμε.Μήπως με το δεξί; Μην μας πεις εσύ πως την βγάζεις,αυτό το έχουμε καταλάβει από τα σχόλια που γράφεις…Α,ξέχασα…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.