«Το πρωκτικό σεξ μου κατέστρεψε τη ζωή»! Η απίστευτη εξομολόγηση της 26χρονης καλλονής!

Κοινοποίηση:
proktiko-sex-570-2-780x512

Είναι παραμονή Πρωτοχρονιάς και βρίσκομαι στο W Hotel στο Manhattan, μαζί με το αγόρι μου, τον Λίαμ.

Είμαστε μαζί για πάνω από ένα χρόνο και πραγματικά πιστεύω πως έφτασε η στιγμή που περίμενα για μια ολόκληρη ζωή: Ο Λίαμ -θεωρούσα πως- θα μου έκανε πρόταση γάμου!

Μέχρι στιγμής η βραδιά είχε κυλήσει υπέροχα. Είχαμε επιστρέψει στο δωμάτιο μετά από ένα φανταστικό πάρτυ, είχαμε παραγγείλει σαμπάνια και γενικά ήμασταν σε μια φάση χαράς και χαλάρωσης. Ο Λίαμ μου βάζει ένα ποτήρι σαμπάνιας και με καλεί να καθίσω κοντά του στον καναπέ. «Θέλω να σου ζητήσω κάτι πολύ σημαντικό» μου λέει και ήδη η καρδιά μου έχει σφιχτεί από ανυπομονησία! Βάζω το χέρι μου κάτω από το μαξιλάρι, καθώς πίστεψα πως εκεί είχε κρύψει το δαχτυλίδι αλλά δεν πιάνω τίποτα. Θα το έχει βάλει στην τσέπη του, σκέφτομαι. «Απόψε θέλω να σε πάρω από τον κώλο»! Η ατάκα του Λίαμ τα διέλυσε όλα! Δεν περίμενα ποτέ ότι θα άκουγα κάτι τέτοιο, ειδικά από τη στιγμή που ήμουν προετοιμασμένη για κάτι διαφορετικό! Ο Λίαμ αντί για πρόταση γάμου, μου ζήτησε να κάνουμε για πρώτη φορά πρωκτικό σεξ!

Στο 26χρονο μυαλό μυο τριγύρισαν πολλά πράγματα. Σε μένα, που μέχρι τα 20 ήμουν παρθένα. Πάγωσα. Δεν ήξερα πως έπρεπε να αντιδράσω.

Eίχα πανικοβληθεί αλλά… «Οκ, ας το κάνουμε» του είπα. Μου έβγαλε το φόρεμα και μετακίνησε το μικροσκοπικό εσώρουχό μου. Χρησιμοποίησε λιπαντικό και μπήκε μέσα μου. Το ένιωθα σαν να μου έχωσαν ένα μεγάλο αντικείμενο, σαν έναν πλάστη ή ένα γουδοχέρι. «Ω θεέ μου» είπε τρομαγμένος ο Λίαμ και έτρεξε στο μπάνιο. Άκουσα το νερό του ντους να τρέχει. «Όλα καλά αγάπη μου;» ρώτησα για να πάρω την σοκαριστή απάντηση: «Όλα καλά αν εξαιρέσεις πως πρέπει να καθαρίσω κάτι… σκατά από το πουλί μου»!

Η υπόλοιπη νύχτα ήταν εντελώς αμήχανη, όπως και οι επόμενες ημέρες. Μετά από 2 εβδομάδες ο Λίαμ σταμάτησε να τηλεφωνεί. Εξαφανίστηκε. Και εγώ παρέμεινα ντροπιασμένη και δειλή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Δηλαδή τι ήθελα να βγαίνει από τον κώλο της; Πίτσες;

  2. Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από την ροδελοφαγια!!!!

  3. πάλι η ίδια κωλοιστορία? Ξεμείνατε από καριόλες και άρχισε η ανακύκλωση? hahaha

Comments are closed.