Το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΡΑΜΑ του σεναριογράφου Δημήτρη Αποστόλου: «Από το Facebook έμαθα ότι χωρίζω από τη σύζυγό μου»!!!

Κοινοποίηση:
σεναριο
Με μία ανάρτηση στα social media, δημοσιοποιήσε τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Αποστόλου, η Μάγδα Πένσου, πριν από λίγες ημέρες. «Το ταξίδι με τον Δημήτρη, μετά απο 12 χρόνια τελείωσε. Θα είμαστε όμως πάντα δίπλα στα 2 υπέροχα παιδιά μας, που είναι ότι πιο πολύτιμο στη ζωή μας», έγραψε η ηθοποιός αναρτώντας μία κοινή τους φωτογραφία στην οποία ήταν πιασμένοι χέρι- χέρι.

Ο Δημήτρης Αποστόλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Down Town, αποκάλυψε ότι πληροφορήθηκε για τον χωρισμό τους από το Facebook της -εν διαστάσει- συζύγου του, όπως όλοι διαδικτυακοί της φίλοι.

«Κι εγώ μέσα από το facebook έμαθα ότι χωρίζουμε με τη Μάγδα. Εκείνη το έγραψε στον τοίχο της. Γι’ αυτό και δεν δίνω καμία σημασία σε αυτό που έγραψε. Όταν επικοινωνήσουμε, πιστεύω ότι θα μου εξηγήσει κι εμένα. Το είδα λίγο σαν spam. Από το FB δεν χωρίζεις. Έχει αξία μιας μέρας, όσο κρατάει ένα post. Ό,τι και να γίνει, όλα καλά θα πάνε στο τέλος. Στο λέει έγκυρη πηγή, εγώ που ξέρω πολύ περισσότερα», δήλωσε ο Δημήτρης Αποστόλου.
Ο Δημήτρης Αποστόλου και η Μάγδα Πένσου παντρεύτηκαν το 2007 στο Παρίσι. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν χωρίσει ξανά  και αποφάσισαν να δώσουν άλλη μία ευκαιρία στον γάμο τους. Η επανασύνδεση του ζευγαριού, όπως όλα δείχνουν διήρκεσε έξι μήνες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: