Το μαχαίρι του Τούρκου θα στάζει το πορφυρό αίμα των δούλων του Πάπα. Η Δύση θα πληρώσει ακριβά την αβάντα στην Τουρκιά. Πουλώντας εμάς, πουλάτε το κεφάλι σας

Κοινοποίηση:
tzixant

 

Έγκλημα κατά συρροήν εναντίον της Ελλάδος με φονιάδες τους Μασόνους της ΕΚΤ

Η μογγολοειδής ρήση του επίσης Μογγόλου Ερντογάν( παρά το γεγονός ότι κατά καιρούς έχουν γραφεί διάφορα για την ποντο-ισλαμική καταγωγή του με προσμίξεις στο ντόπιο σκλαβωμένο στοιχείο, τις φυλές όλων εκείνων των δολοφόνων που κατακερμάτισαν τον ρωμέικο Πόντο της αδούλωτης και ακηδεμόνευτης τυραγνισμένης ρίζας τους), το περιβόητο διαλαλάν “κάντε παιδιά για να κατακτήσουμε τη Δύση”, η αριστοκρατική Ε.Ε των απολίτιστων “μπαμπουίνων” της κουτοπόνηρης Φραγκιάς, θα το πληρώσει πολύ ακριβά και θα το μετανιώσει επίσης πολύ πικρά. Μια βόλτα ενός Ευρωπαίου ή καλύτερα ενός  “Ευρω-πέους” αξιωματούχου στους Ελληνικούς μαχαλάδες της Κωνσταντινούπολης, εκεί που όπου και να σκάψεις , όπου και να “γδάρεις” γη θα βρεις τάφους Βυζαντινών, θα τους έπειθε ότι πλησιάζει η ώρα τους, η ώρα του σπαθιού και του αίματος. Ακόμα κι αν αισθάνονται αβόλιατοι, άτρωτοι και αθάνατοι, επειδή φορούν το αλεξίσφαιρο γιλέκο της προστασίας τους από την μασονική Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. ” “Κάντε παιδιά για να κατακτήσουμε τη Δύση”, βρυχάται πετώντας δηλητηριασμένα σάλια παντού, ο Σουλτάνος Μογγόλος με τα γουρλωμένα μάτια και τα πεταχτά πηγούνια. Σε αντικυβερνητική διαδήλωση, σε πορεία χιλιάδων γυναικών στην Κωνσταντινούπολη με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, ο θρασύτατος και καθόλου παλαβός Ερντογάν, πρόλαβε να πετάξει το μήνυμα του κατακτητικού δόγματος του χάους:  Ο Σουλτάνος ζήτησε από τους συμπατριώτες του να κάνουν τουλάχιστον τρία παιδιά για να “γονατίσουν” την γερασμένη Ευρώπη. “Οι Ευρωπαίοι θα ψάχνουν λάκκο για να κρυφτούν όταν θα τους κατακλύσουμε, χάρη στην πληθυσμιακή μας υπεροχή”. Δεν έχουμε τη δυνατότητα να εξακριβώσουμε ποιοι πήραν το μήνυμα, πλην των Ευρωπέων( μα εντελώς πέων) Ελλήνων του Καμμένου και του Τσίπρα. Αργά ή γρήγορα, όσα λέει ο Ερντογάν, θα μετατραπούν σε έναν απόκοσμο εφιάλτη με το αίμα των πιστών τού μουσουλμανόφρονα Πάπα- που σπρώχνει τους Δυτικούς να συμπαθήσουν τους αυριανούς φονιάδες τους- να ρέει σαν ποτάμι. Ήδη η “Ελεύθερη Ευρώπη” έχει κολυμπήσει  στο πορφυρό ποτάμι των ταγμάτων του Μωάμεθ. Μυαλό όμως δεν έβαλε.

papa-francesco

Η ιστορία σημαδεύει και φθονεί τους επιλήσμονες

Η ιστορική αναδρομή από την μαύρη μνήμη των Σταυροφοριών, σημαδεύει μέχρι σήμερα τον Ελληνισμό.

Η Δ’ Σταυροφορία (1201-1204) είχε σκοπό και στόχο την κατάληψη της Ιερουσαλήμ μέσω μιας εισβολής στην Αίγυπτο, αλλά παρεξέκλινε από τον στόχο της και οι Σταυροφόροι κατέλαβαν τελικά την Κωνσταντινούπολη, καταλύοντας τη Βυζαντινή Αυτοκρατορία και ιδρύοντας τη Λατινική Αυτοκρατορία. Ως ιστορικό γεγονός, η Δ’ Σταυροφορία αποτέλεσε ένα εξαιρετικά πολύπλοκο ιστορικό φαινόμενο, το οποίο υπήρξε αποτέλεσμα διάφορων συμφερόντων και συναισθημάτων: θρησκευτικά αισθήματα, ελπίδες των Σταυροφόρων για ηθική ανταμοιβή και επιθυμία για κέρδη και περιπέτειες και υλικά κέρδη από την άλλη πλευρά. Όμως, η επικράτηση των υλικών συμφερόντων, η οποία ήταν αισθητή και στις προηγούμενες Σταυροφορίες, εκδηλώθηκε ξεκάθαρα κατά την Δ’ Σταυροφορία με την κατάληψη της Κωνσταντινούπολης το 1204. Φαινόταν πιθανό ότι η οχυρωμένη βυζαντινή πρωτεύουσα θα μπορούσε να αντισταθεί με επιτυχία στους Σταυροφόρους, των οποίων ο αριθμός δεν ήταν τόσο μεγάλος. Οι τελευταίοι, όμως, αποβιβάστηκαν στην ευρωπαϊκή ακτή και κατέλαβαν τον Γαλατά, έσπασαν την αλυσίδα που έκλεινε τον Κεράτιο κόλπο και εισχώρησαν σε αυτόν πυρπολώντας τα πλοία που βρίσκονταν εκεί. Ταυτόχρονα οι ιππότες επιτέθηκαν κατά της πόλης, που παρά την απεγνωσμένη αντίσταση, ιδιαίτερα από τους μισθοφόρους Βαράγγους, καταλήφθηκε τον Ιούλιο του 1203 από τους Σταυροφόρους. Ο Αλέξιος Γ΄ που δεν είχε ούτε τη θέληση, ούτε τη δύναμη να αντισταθεί, εγκατέλειψε την πόλη και διέφυγε παίρνοντας μαζί του το δημόσιο θησαυροφυλάκιο. Ο Ισαάκιος Β΄ απελευθερώθηκε από τη φυλακή και επανήλθε στον θρόνο, ενώ ο γιος του Αλέξιος που είχε φτάσει μαζί με τους Σταυροφόρους ανακηρύχθηκε συν-αυτοκράτορας (Αλέξιος Δ΄). Η πρώτη αυτή πολιορκία και κατάληψη της Κωνσταντινούπολης από τους Σταυροφόρους έγινε με σκοπό την αποκατάσταση του Ισαακίου Β΄ στον θρόνο. Ουσιαστικά, ενήργησε ως προπομπός ώστε να σπάσει η αλυσίδα συνοχής Δύσης-Ανατολικών συνόρων που προστάτευαν τους σημερινούς Ευρωπαίους από τα αγράμματα- εγκληματικά  ασκέρια των Σελτζούκων που λίγα χρόνια αργότερα, κατέπνιξαν την Αυτοκρατορία.

stavroforia

Το χτύπημα

Σε αυτή την αναδρομή, δε θα μπορούσε να λείψει, η μάχη του Μαντζικέρτ μεταξύ της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας και των Σελτζούκων που έλαβε χώρα στις 26 Αυγούστου του 1071( νωρίτερα από τις Σταυροφορίες), κοντά στο Μαντζικέρτ (σημερινό Μαλαζγκίρτ στην Τουρκία). Ο αυτοκράτορας Ρωμανός Δ’ Διογένης ηττήθηκε, αιχμαλωτίστηκε και απελευθερώθηκε μετά την καταβολή λύτρων( στο τέλος τον τύφλωσαν στην Πόλη), ενώ η Βυζαντινή αυτοκρατορία υποχρεώθηκε στην καταβολή ετήσιου φόρου και την παραχώρηση μερικών φρουρίων στους Σελτζούκους. Αυτή η πανωλεθρία των βυζαντινών στρατευμάτων και, κυρίως, η εσωτερική πολιτική παράλυση που ακολούθησε, επέτρεψε τη μόνιμη εγκατάσταση των Σελτζούκων στη Μικρά Ασία. Τα ιστορικά διδάγματα, δεν έγιναν μαθήματα ούτε για τη σημερινή κυβερνητική συμμορία που κυβερνάει σκιωδώς τη χώρα, υπό την καθοδήγηση(και εντός Πενταγώνου) των Αμερικανών αλλά ούτε και για τους εθελοτυφλούντες αρουραίους-Ευρωπέους.  Θα πληρώσουμε ακριβά, την ανοχή και την εγκληματική επικουρία στους Τούρκους. Το δυστύχημα είναι ότι τις πληγές θα κληθούμε πάλι να τις γιατρέψουμε μόνοι μας αφού οι κυρίως υπεύθυνοι, θα την έχουν κοπανήσει όταν το τουρκικό σπαθί θα σαρώνει τα κεφάλια μας. Αυτό είναι το κοινό χαρακτηριστικό αλητών, παλιανθρώπων και γουρουνοειδών που μια ζωή μόλευαν τούτη την έρημη πατρίδα.

Σ.Σ.Χ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: