Το Λύκειο μετατράπηκε σε ρινγκ! Μαθητής τα έκανε όλα ΑΜΠΑΛΑΕΑ πλακώνοντας στο ξύλο καθηγητή!

Κοινοποίηση:
exetasi

Το νέο αυτό περιστατικό έλαβε χώρα σε Λύκειο που έχει μετατραπεί σε εξεταστικό κέντρο – Μαθητής απομονώθηκε μετά από την άρνησή του να συμμορφωθεί με τις εντολές των ιατρών – Κατόπιν ο καθηγητής ανέφερε κάτι για τον μαθητή αυτόν στους υπόλοιπους, με αποτέλεσμα μόλις το έμαθε εκείνος να πάει και να του ορμήξει.
Το νέο ατυχές συμβάν στον χώρο της υγείας έλαβε χώρα ενώπιον των υπολοίπων εξεταζόμενων μαθητών.

Λύκειο που είχε μετατραπεί σε εξεταστικό κέντρο μετεβλήθη σε ρίνγκ σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», καθώς καθηγητής έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από εξαταζόμενο μαθητή.
Ο μαθητής αρνήθηκε να συμμοφωρθεί προς τους κανόνες της αλφαβητικής σειράς, καθώς θα έπρεπε και εκλήθη να καθίσει στο πρώτο θρανίο. Ο μαθητής αρνήθηκε να το πράξει, με αποτέλεσμα ο καθηγητής να τον μεταφέρει σε ξεχωριστή αίθουσα για να κάτσει μόνος του.

Βάσει της υποβληθείσας καταγγελίας, μετά την αποχώρηση του μαθητή από την αίθουσα ο καθηγητής απευθυνόμενος προς τους υπόλοιπους μαθητές ανέφερε κάτι για τον συγκεκριμένο μαθητή που απέβαλε από την αίθουσα, ωστόσο μετά από λίγο ένας μαθητής εντός της αίθουσας, άγνωστον πως, ενημέρωσε τον απομονωμένο μαθητή για το τι είχε αναφέρει γι αυτόν ο καθηγητής, με αποτέλεσμα αυτός να βγεί εκτός εαυτού και να επιτεθεί με αγριότητα στον καθηγητή, ο οποίος και υπέστη άγριο ξυλοδαρμό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ηθελε να αστειευτει -η- να προσβαλλει εκ του ασφαλες ο παλιοπουστας ε;
    ΡΕ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΤΟΥ ΕΡΙΞΕ! ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΞΑΝΑ ΑΣΤΕΙΕΥΤΕΙ!

  2. αγραμματα ζωα θα μεινουν τα αριστερα φασισταρια. καλα τα γαμουσαμε στο δικο μας σχολειο

  3. αριστερόστροφη η παιδεία από το 1973 και μετά,,,

  4. ΚΑΝΑ ΤΟΥΚΑΝΕ ΤΟΥ ΒΡΟΜΟΚΑΘΗΓΗΤΗ. ΤΟΧΟΥΝ ΠΑΡΑΧΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

  5. “ΕΝΑΣ ΜΑΘΗΤΗΣ,ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ,ΤΟΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ”.ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ Κ@@@ΚΙΝΗΤΑ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ?
    ΒΡ@@@ΠΑΙΔΑ ΑΠΟ ΒΡ@@@ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ?

  6. Αυτα είναι τα αποτελέσματα της γιαλατζι δημοκρατίας . Άγριο ξύλο στον αληταρα και πρόσημο στους γονείς που μεγάλωσαν ένα κτήνος. Όταν αυτος ο αλήτης δεν σεβετε τους ανθρώπους που τον έμαθαν γράμματα και του έδωσαν παιδεία θα σεβαστεί τους συμμαθητές του; Ο μεγαλύτερος όλων των Ελλήνων ο Μεγας Αλέξανδρος έλεγε ” στον πατέρα μου χρωστώ το ζειν στον διδάσκαλο μου το ευ ζειν”.

  7. α σιχτιρ ρε κωλοπαιδα που σηκωνετε και χερι στους δασκαλους σας λες και εχουν προηγουμενα μαζι σας! ολα ισωμα τα κανατε!
    αν τον βουταγε ο καθηγητης και τον εκανε μαυρο απο τις σφαλιαρες τι θα λεγανε οι “γονεις” του?
    αυτην την ανατροφη του εδωσαν?
    να δερνει καθηγητες?

Comments are closed.