ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΣΙΓΚΕΛΙ! ΑΥΤΗ είναι η ΜΟΙΡΑ όλων των ΠΡΟΔΟΤΩΝ! Έτσι ψόφησε ο χασάπης του ελληνικού λαού Θανάσης Κλάρας ή Άρης Βελουχιώτης

Κοινοποίηση:
ERTRH

Σαν σήμερα, πριν από 70 χρόνια, ο πιο ειδεχθής εγκληματίας και προδότης που γέννησε η ελληνική γη στους αιώνες, πλήρωσε για τα αναρίθμητα εγκλήματα και τις προδοσίες του.

Κυνηγημένος από τις ερινύες, από ειδικό απόσπασμα του δοξασμένου Εθνικού Στρατού, αλλά και από τα ίδια του τα συντρόφια, ο χασάπης του ελληνικού λαού Θανάσης Κλάρας ή Άρης Βελουχιώτης, ψοφάει! Είτε από βόλι των ανδρών του αποσπάσματος, είτε από «συντροφικό» βόλι, είτε από δικό του, άγνωστο πως… Και εν συνεχεία μεταφέρεται στην Κεντρική Πλατεία των Τρικάλων, όπου το κεφάλι του κρέμεται σε τσιγκέλι, για να δουν όλοι ποια είναι η μοίρα των προδοτών και εγκληματιών!

Την ίδια μέρα, αυτοί που σήμερα τον τιμάνε υποκριτικά, δημοσίευαν στη φυλλάδα τους την αποκήρυξή του, μετά από απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος του εγκλήματος και της προδοσίας. Ακόμα κι αυτοί δεν τον άντεχαν! Ιδού:

«Το ΠΓ ενέκρινε τη δημοσίευση στο «Ριζοσπάστη», της απόφασης της 1ης Ολομέλειας της ΚΕ για τον Άρη Βελουχιώτη (Θανάση Κλάρα ή Μιζέρια). Ο Κλάρας, αφού μια φορά πρόδωσε και αποκήρυξε το ΚΚΕ γιατί λύγισε μπροστά στην τρομοκρατία του Μανιαδάκη, ξαναζήτησε στον καιρό του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα να ξαναστρώσει με το αίμα του την προδοσία του εκείνη που αναγνώρισε και καταδίκασε. Το ΚΚΕ του ’δωσε τη δυνατότητα αυτή. Σήμερα όμως σε μια δύσκολη και κρίσιμη στιγμή, από δειλία και φόβο, παρά τις υποσχέσεις και τη συμφωνία που στα λόγια έδειξε, απειθαρχεί πάλι, ξαναπροδίδει το ΚΚΕ με την τυχοδιωκτική και ύποπτη δράση του που μονάχα τον εχθρό ευνοεί. Ο Βελουχιώτης ύστερα από τη Συμφωνία της Βάρκιζας συνέχισε τη δράση του. Η δράση αυτή, που μονάχα την αντίδραση μπορούσε να εξυπηρετήσει γιατί της έδινε όπλα για να χτυπά το ΚΚΕ, να παραβιάζει τη Συμφωνία της Βάρκιζας και να δικαιολογεί τα εγκλήματά της, δεν επιτρέπει πια καμμιά καθυστέρηση για την ανοιχτή καταγγελία του Άρη Βελουχιώτη».

Και κατέληγε το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας, απευθυνόμενο προς τις οργανώσεις της περιοχής που εκινείτο το ανθρωπόμορφο κτήνος: «…Ούτε ψωμί ούτε νερό στον Μιζέρια (Βελουχιώτη)»!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

47 Σχόλια

  1. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΜΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΑΛΙΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΣΚΑΤΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΜΙΩΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΛΑΜΙΩΤΕΣ!!!!!!

  2. ΛΕΩΝΙΔΑΣ – ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ – ΑΡΗΣ
    ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

    1. Τι λες ρε ιεροσυλο σκουλικη που θα βαλεις τον ανωμαλο προδοτη διπλα στον ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ!!

  3. Σαν τον Λεονιδα όλοι οι πραγματικοί ήρωες με κομμένα κεφάλια καταλήγουν

    1. Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΗΤΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΗΡΩΑΣ.ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΩΜΑΛΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗ.ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ.

      1. Το Λεονιδας δεν σε πείραξε?το ποιος ήταν ποιο πολυ αντρας σε ενόχλησε ?

    2. το τσιγκελι για το κεφαλι του και πολυ του έπεφτε,κανονικά θα έπρεπε να το ρίξουνε στην χαβούζα!!

  4. Έχω κορνιζάρει τη κεφάλι του στο σπίτι μου έτσι ώστε κάθε πρωί που ξυπνάω να το βλέπω.

  5. ΤΟ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΑΝΤΙΦΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ

  6. Ενας σεσσημασμενος κλεφτης,ενα κτηνος που κατεσφαζε οτι εκινητο και ανεπνεε και αυτον τον κατα συρροη διεστραμενο εγκληματια καποιοι τον θαυμαζετε,τι να πη κανεις,αν εχετε διαβασει ιστορια και τα λετε αυτα ειστε εξισου διεστραμενα ατομα.

  7. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ

  8. ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΑΔΕΡΦΗ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΤΟΣ ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!ΤΟΝ ΞΕΚΩΛΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ..ΒΑΣΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ ΠΑΡΕΑ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΚΑΝΕΤΕ!ΤΟ ΛΟΥΚΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΜΙΣΗΣΑΝ,ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΙ ΟΥΔΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΩΤΟΣ!ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑΝ+ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΟΚΤΩΝΕ ΒΡΕΦΟΦΑΓΕ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑ ΕΒΡΑΙΟΝΑΖΙ!

  9. Ανάθεμα αν όλοι σας έχετε διαβάσει έστω ένα βιβλίο ιστορίας. Ο εχθρός σας είναι ο ίδιος σας ο εαυτός. Διαβάστε βάρβαροι!

    1. Εσύ βρωμιαρη μη μπαίνεις εδώ μέσα, αυτή η σελίδα ανήκει σε πατριώτες

  10. Τιμη και δοξα στον μεγαλο στον τεραστιο αρη βελουχιωτη.αρη γιγαντα θα ειμαστε παντα θαυμαστες της παλληκαροσυνης σου και του αδαμαστου πνευματος σου.ο παππους μου ειχε την τιμη να πολεμησει μαζι σου τα τομαρια τους δεξιους και τους συνεργατες τους τους προδοτες.

    1. Τι λές βρε απολιφάδι της απληστεράς και των κωλοφονέων. Ρε τομάρι που ξεκινήσατε να πολεμίσετε ενάντια στην ίδια σας την πατρίδα και στα αδέλφια σας, ΤΟΜΑΡΙ Έ ΤΟΜΑΡΙ.

  11. Σύντροφοι…δεν έχει νόημα να λέτε αθάνατος…αφού τα τίναξε τα πέταλα…άσε που το να λέτε “αθάνατος” για έναν γυναικωτό δεν στέκει…γράψτε ένα “ορθάνοιχτος” να είστε μέσα…όπως ήταν “μέσα” τόσοι και τόσοι που τον κανόνισαν…

  12. ΚΙΝΑΙΔΟΣ..ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ..ΛΑΜΟΓΙΟ..ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ..ΠΡΟΔΟΤΗΣ..ΦΙΛΑΡΓΥΡΟΣ….ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΤΣΙΓΚΕΛΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΥΤΟ ΤΟ ΜΙΑΣΜΑ

  13. ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!Ψόφο στους Γερμανοτσολιάδες.Η πηγάδα θα ξαναγεμίσει.Ραντεβού στα γουναράδικα φασιστάκια!

    1. Βρε κουτορνιθι, δεν καταφερατε να καμετε κουμουνα στην Ελλάδα όταν ο μισος πλανήτης ήταν κουμούνα , τωρα πώς !!!!!! Με σύμμαχο την Β.κορεα …. Για ρωτα στον περισσό , τα συντρόφια θέλουν ;;; Και με εκλογές δεν θα κυβερνήσουν , χάπατο , ο πολύς διαφωτισμός σας βάρεσε κατακούτελα. Και δεν μιλάμε για τα άλλα , τα εγκληματα των κομουνιστικών καθεστώτων , τις ελευθερίες κλ κλ κλ. Αν ήταν ο κομμουνισμός ορθό καθεστώς δεν θα είχε ψοφήσει . Πλέον σε πρωην ανατολικές χώρες ή έχει απαγορευτεί ή είναι αμελητέα ποσότητα ,και σε όλο τον κόσμο μαζι με τους ναζήδες τα φιλαρακια και συμμαζοι σας , είστε απαγορευμενοι και περιοθωριοποιημενοι. Αντε ρίξε μια μακακια θα σου περάσει !

    2. μαγκια κλανιά κ ο κολος φινιστρίνι , όπως τότε τωρα κ εσυ .

  14. Κάπου στη Ρούμελη λένε πως ζεις ακόμα
    με τον Κωστούλα, τον Μπελή και τον Τζαβέλλα,
    τ’ ακούς ακόμα σε ζητάει τούτο το χώμα,
    γι’ αυτό σου λέω ανέβα στ’ άλογο και έλα…

    1. Δεν πας εσυ καβάλα στ αλογο , μακακα μου , που ζείς ρεεεεεεε , ξυπνα

    2. θα κάνουν αλλαξωκολλιες στην κόλαση με αυτούς που ανέφερες!!!!

  15. Σαν τον Αετό περήφανος στέκει και καμαρώνει
    αναστενάζει και πονά βογκάει και πεισμώνει
    αναπολεί τι έγινε, δακρύζει και θυμώνει.

    1. αναστενάζει και πονά βογκάει… ναι τ αρεσαν αυτα ,

  16. Ας ειναι ευλογημενο το κονταρι του φανοστατη, που σηκωσε τη μοσχαροκεφαλη του σφαγεα….

  17. ΣΚΑΤΑ ΧΟΙΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ !!!!!!!!!!!! Ο ΑΘΛΙΟΣ ΣΦΑΓΕΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ…………..ΚΤΗΝΟΣ ΜΕ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ………….

      1. Τον πρόλαβε το παλούκι. Πρόσεχε μη σου έρθει κι εσένα τίποτα από πίσω καλή μου …

  18. Ποσο θελω να δω πολλα κεφάλια προδοτων να κρέμονται στα δέντρα. Και εχουμε προδοτες ουουουου, εκατοντάδες. Ειδικα των αριστερών, αλλα και των υπολοίπων, προδοτων. Εξ αλλου ολους αυτους τους ενώνει το μίσος τους για την Ελλαδα και η αγαπη τους για το χρήμα και την εξουσία.

  19. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΤΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΑΓΑΛΜΑ.”ΕΥΓΕ” ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ.

    1. E καλα στη Λαμία …, πατριωτάκι τους ήτανε … και κανα δυο ακόμα …Καπου αλλου πουθενα κ καλα κανουνε να βρωμάει ο τόπος , να μαγαρίζει

    2. ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΧΕΣΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ

  20. Πραγματικα Αθανατος.
    Τα εγκληματα που εκανε δεν θα ξεχαστουν ποτε.

  21. Ετσι θα κρεμονται και τα κεφαλια αναρχοπρακτορων προδοτων στον επομενο συμμοριτοπολεμο.ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ!

  22. τι λες ρε μαλακα που ειναι και αθανατος παλιο αρχιδι που βγηκες στον χιο να το παιξεις μαγκας και πηρες τα αρχιδια του γιατι σε γαμησε…περνα απο τα γραφεια του να φας καλα πουστοπαιδο…

  23. ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΗΡΩΑΣ
    ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ.

    1. Ο σφαγιάς κατσαπλιάς ήταν δημοκράτης , η αρούλα

    2. ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΟΥΝΙ..ΟΥΣΤΤΤΤΤ

    1. ναι αθανατος πάενε πιές κανα τσιπουρο !! θα σάξεις!! Βλάκα

      1. Τα κονσερβοκούτια δε σκούριασαν ακόμη- τα λέμε στον Ασπρόπυργο, ναζιστική κοτούλα.

        1. Ελατε ρε κοτες να σας ξεπατωσουμε οριστικα.

        2. εσυ παντως εβαζες πακιστανικο κρεας εκεινη την ωρα στον πατο σου αντιφα του κωλου!!

Comments are closed.