ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΡΑ! ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ της Χ.Α.:« Ο Στρατός να συλλάβει τον υπουργό Αμυνας. Να συλληφθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός. Τα κεφάλια τους στις Πρέσπες!»

Κοινοποίηση:
barbarousis1-768x512

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, κάλεσε «τη στρατιωτική ηγεσία της χώρας» να συλλάβει τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και κυβερνητικό εταίρο, Πάνο Καμμένο και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Η αναφορά του αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση των βουλευτών που βρίσκονταν στην αίθουσα της Ολομέλειας, με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να σηκώνονται από τα έδρανα.

Ωστόσο ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης συνέχισε λέγοντας σε όσους αντέδρασαν:

«Τα κεφάλια σας στις Πρέσπες».

Στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής απάντησε ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

«Σήμερα», είπε, «έπεσαν οι μάσκες. Η Χρυσή Αυγή βεβαίως που έχει έρθει εδώ με την ψήφο του ελληνικού λαού κάλεσε σε πραξικόπημα εναντίον του Δημοκρατικού Πολιτεύματος και μάλιστα σε στρατιωτικό πραξικόπημα», είπε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Ρε μπαρμπαρουση τι περιμενεις απο τους καραβαναδες ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΗΛΟΥΣ

  2. οι συριζέοι πουλάνε τη Μακεδονία …
    ο Μπαρμπαρούσης φταίει !!!

  3. Εφτασε το σκατό στην κάλτσα.Πανικός και αντίδραση σε χρόνο dt,όπως και στην περίπτωση Μπουτάρη…
    Ευαισθησία κατά καραμπινάτη επιλογή.Για τα θεσμοθετημένα και προγραμματισμένα μπάχαλα των Εξαρχείων και του Ρουβίκωνα,όπως και για την απόλυτη ξευτίλα των ευρύπρωκτων στην Πλ.Συντάγματος,δεν κινείται φύλλο.Μάλλον οι ”θεματοφύλακες” φοβούνται μήπως χαρακτηριστούν φασίστες ή ”ομοφοβικοί”.Μετά από αυτά,άντε να τους πάρεις στα σοβαρά…Ομως,τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους και η λύση θα δοθεί από την ζωή και τα πράγματα….

  4. Παλικάρια,με το να λέμε αν έκανε καλα η όχι δεν γίνεται τίποτα ! Κάτι πρέπει να κάνουμε με αυτούς τους κερατάδες δεν έχουμε χρόνο την χάνουμε τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ πρέπει κάτι να ΚΑΝΟΥΜΕ! Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ

  5. αυτος ο βουτσης η μπαλα με μουστακι θα φαει κανα σουτ να ηρεμισουμε λιγο ???

  6. Ζητω το Εθνος Προδοτη Βουτση ……επεσαν οι μασκες ποιανου ?? των Δεξιων ?? τι μασκες φορανε οι αγανακτισμένοι Ελληνες ??? Εστω και είναι και δεξιοι ?? και μαζι τους και μεσαίοι και Αριστεροι ……Ελληνες είναι Πατριωτες και δεν κρυβονται όπως εσεις .. Εσεις φορατε μασκες οι Προδοτες του Ελληνικου Εθνους και τις Ιστοριας του.και ναι αν ειχα το τηλεφωνο σου μαλακομπουκωμα θα σε επαιρνα να στα πω και τηλεφωνικως !!Και όχι μονο εσενα αλλα οποιο καθικι από οποιοδήποτε Κομμα και Παραταξη. Αλλα εσεις οι Ευφυέστατοι θα την παθετε Ευφυεστατα από τον Λαο της Ελλαδας. Ξερετε τον ρολο σας απεξω και ανακατωτα ….διχαστε τον λαο να εχει ανασφαλεια για να πιαστει από καπου ……Η πρωτη και τελευταια φορα που κυβερνατε την Ελλαδα και τους Ελληνες,γουρούνια του κερατα.

  7. Βρε αντε και γ@μησου πολιομ@λακα Βουτση που μας το παιζεις και θεματοφυλακας της δημοκρατιας.Π@λιοκουμουνι του κερατα.
    Χιλια μπραβο στον Ελληνα βουλευτη Μπαρμπαρουση! Ειπε ακριβως αυτο που θα επρεπε να ειχε γινει, απο μονο του παρακαλω,, εδω και καιρο απο αυτα τα ΤΟΜΑΡΙΑ που θελουν να λεγονται και προασπιστες της Ελλαδος (Στρατος).Κριμα που η ΧΑ διεγραψε τον βουλευτη . Κακως πολυ κακως .

  8. Δεν πρέπει να του ασκηθεί καμία δίωξη και να αφεθεί λόγω βλακείας.

    Αν περιμένει από τους έλληνες καραβανάδες να κάνουν πραξικόπημα σώθηκε.Αυτοί δεν είναι άξιοι να σηκώσουν όπλο (μόνο για κανένα κοψίδι είναι και για επικύψεις όταν βλέπουν πολιτικό) θα ανατρέψουν την κυβέρνηση.
    Αυτό μοιάζει σαν ανέκδοτο.

  9. Ποιος στρατος ρε κακομοιρη????????ο στρατος του ΝΑΤΟ των σιωνιστων δηλαδη??σωθηκαμε πατριωτες ολοι οι εχθροι της Ελλαδος κανουν παρτι και αυτοι οι στρατιωτικοι μας απλα ξυνουν τα παπαρια τους μοναχα τα μοισθα και το βολεμα τους ενδιαφερη για την Ελλαδα θα ασχοληθουν τωρα?………………..δεν υπαρχη ελληνικος στρατος μαλλον του Ισδραηλ ειναι………

  10. Βούτση έρχεται η ώρα σας θα κρεμαστεί τα και εσείς και τα παιδιά σας στο Σύνταγμα από την οργή του λαού εσείς τα Κούκου θα ευθύνεστε για τις μεγαλύτερες τραγωδίες βρώμη άρει άπλυτε ανθέλληνα απάτριδες που σκοτώνατε παιδιά και τους Έλληνες με κονσερβοκούτια μέσα στα νοσοκομεία είστε οι βρωμιαριδες μεγαλύτεροι σε όλο το κόσμο απάτριδες βρωμιαριδες και αθεοι!!!!!μονο με αίμα θα καθαρίσει ο τόπος αυτός για τις εσείς όσα δεν κάνατε βρωμιαριδες Τόρες τα κάνατε τώρα με το μαλακα το Τσίπρα

  11. λεω ενα λεπτο ο μπαρμπαρουσης τρια ο προεδρος των προδοτων.παλλικαρια????τι κανετε????

    1. Παλικάρια,με το να λέμε αν έκανε καλα η όχι δεν γίνεται τίποτα ! Κάτι πρέπει να κάνουμε με αυτούς τους κερατάδες δεν έχουμε χρόνο την χάνουμε τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ πρέπει κάτι να ΚΑΝΟΥΜΕ! Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ

    2. Παλικάρια,με το να λέμε αν έκανε καλα η όχι δεν γίνεται τίποτα ! Κάτι πρέπει να κάνουμε με αυτούς τους κερατάδες δεν έχουμε χρόνο την χάνουμε τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ πρέπει κάτι να ΚΑΝΟΥΜΕ! Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ

Comments are closed.