Το Βίντεο της Aλήθειας! Να πόσοι Eίμασταν στο Συλλαλητήριο !!!

Κοινοποίηση:
1234 (758)

Τα ΜΜΕ που έκρυβαν για μέρες το γεγονός του συλλαλητηρίου αναγκάστηκαν να ψελλίσουν μερικές κουβέντες για το μεγαλειώδες εθνικό
συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη λέγοντας ότι μαζεύτηκαν 35000 Έλληνες.

Τα ψέμματα βέβαια δεν κρατάνε πολύ!!

Αυτό το βίντεο ξεφτιλίζει όλα τα ανθελληνικά ΜΜΕ…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ – ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Ντάνα Ροραμπάχερ, βουλευτής του Τραμπ: Τα Σκόπια δεν είναι καν χώρα – να διαμελιστούν

  2. ΔΕΝ ΕΙΜΕ ΤΟΝ ΑΚΡΟΝ.
    ΑΛΑ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑΜΟΥ.
    ΚΑΠΟΤΕ Η 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΚΟΤΟΝΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΧΙΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΑΜΕ.
    ΑΝ ΘΗΜΑΣΤΕ.
    ΑΡΗΣΤΕΡΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΟΝΑΝ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΧΙΟΥΣ.
    ΤΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΧΙΟΥΣ ΝΑ ΣΚΟΤΟΣΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ?
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΘΝΕ 5 ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΟΣΟΥΝΕ 5 ΤΟΜΑΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΟΗΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΟ ΜΑΣ.
    ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝΕ ΝΑ ΔΟΣΟΥΝΕ ΤΟ ΟΜΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΣΛΑΒΟΥΣ.

  3. Ραχήλ Μακρή: «Τελικά ήταν ένα μικρό συλλαλητήριο ή τόσο μεγάλο που σας ανάγκασαν να σταματάτε τον κόσμο στα διόδια και 10 χιλ. μακριά; Θα μας απαντήσετε ενώπιον του εισαγγελέα»

  4. μεγιστοι εχθροι της ΕΛΛΑΣ τα καναλια….. υπαρχει πολεμος εδω και χρονια

  5. Τα κανάλια μα κυριως τα κρατικα που τα πληρώνουμε εμεις οι φορολογούμενοι πολίτες δεν δειξανε ούτε ενα πλανο! Ποσο εσωτερικο ΜΠΟΪΚΟΤΆΖ απο το Ελληνικό κρατος????

    Ντροπη σε ολους εκει που δίνουν αυτές τις εντολές! Ερτ1:

    Το αλάτι της Γης Ερτ2: Καλλιτεχνικό πατινάζ Ερτ3 ποδοσφαιρικος αγώνας Mega: καταλάθος μπαμπάς Αντ1: Θα βρεις το δάσκαλο σου Alpha: Μια κυρία στα μπουζούκια Star: Traction Σκάι: 9 μήνες

    Την ίδια ωρα που η Θεσσαλονίκη βουλιάζει με περισσότερο από 500.000 κόσμο στο μεγαλύτερο συλλαλητήριο μετά το 1992. Για την Μακεδονία μας!

    Για την Μακεδονία μας τη μία την ελληνική! Πόσο περισσότερος αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης? Πόσο φίμωτρο πια από τα “ελληνικά” κανάλια! Καθίκια ανώτατοι “δημοσιογράφοι”

    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! Τον λαό δεν θα τον φιμωσετε ποτέ! Βαλτε την monkeydonia στο πατο σας!

  6. Θα μαζευονταν 1,5 εκατομμυριο κοσμος αλλα

    1. Κλεισανε τα μοναδικα κρατικα διοδια στα Μαλγαρα με…
    εντολή απο το υπουργειο συγκοινωνιών για να εμποδισουν την διέλευση του κόσμου στο συλλαλητήριο.

    2. Σχεδον 200 λεωφορεία απο στερεά Ελλάδα και οχι μονο τους κρατησανε στο καλοχωρι (καλοχωρι εως λευκος πύργος 10χλμ !) και απο εκει τους επέτρεψαν να έρθουν με τα ποδια μεχρι στο συλλαλητήριο (μιλαμε για ανθρωπους καθε ηλικίας ηλικιωμένοι, νεοι, οικογενειάρχες, μικροι, μεγάλοι, ΑμΕΑ. )

    3. Διαπιστώσαμε με λυπη οσοι παρευρέθηκαμε σε αυτόν τον μεγαλο αγώνα οτι ριξανε τα δίκτυα της κινητής τηλεφωνιας. Δεν λειτουργούσε κανενα δικτυο.

    4. Δεν λειτουργούσε σχεδον καθολου καποιο πάροχο δεδομένων στα κινητα του κόσμου προφανως να μην γίνονται κοινοποίησης και αναρτήσεις!

  7. Ανεβαιναν στα καγκελα για το μαυρο του Σαμαρα στην ΕΡΤ!! Τωρα η ΕΡΤ της Πρωτης Φορας Αριστερα, το εκανε γαργαρα το συλλαλητηριο για το Σκοπιανο!!!! Να παραιτηθουν και να ξεκουμπισθουν ολη η διηκηση της ΕΡΤ, την εχουν κανει παραμαγαζο τους να προπαγανδιζουν τα σκατα που εχουν μεσα στα κεφαλια τους!! Γιατι πληρωνουμε ΕΡΤ; Για να υποτιμουν την νοημοσυνη μας; Και τ’ αλλα παλιοκαναλα στο ιδιο μοτιβο!!!

  8. Παιδιά διαδώστε το, στείλτε μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πάρτε τηλέφωνα, κινητοποιηθείτε και αναδείξτε το θέμα όσο γίνεται, για να εξασφαλιστεί και στο αντίστοιχο συλλαλητήριο της Αθήνας η ίδια και ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία.Τα μεγάλα κανάλια δεν θα πουν τίποτα, εμείς οι απλοί πολίτες πρέπει να τα κάνουμε όλα. Να βουλώσουν τα στόματα των Πολλάκηδων, που χαρακτηρίζουν γραφικούς και φασίστες όσους αγαπάνε την πατρίδα τους.

  9. ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΩΝ ΔΕΝ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΡΦΙΤΣΑ ΛΕΜΕ ΟΜΩΣ……!!! ΚΑΙ ΑΣ ΒΡΩΜΟΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500.000…… ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟ ΜΕΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΖΟΥΡΑΡΙ ΚΑΙ ΦΤΗΝΑ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΕ Ο ΧΛΕΧΛΕΣ……….

  10. Τσακώνονται για το πόσοι και ποιοί ήταν στο συλλαλητήριο . ‘Επρεπε να κάνουν οτι έκανε ο Κωνσταντάρας στη ”Κόρη μου τη σοσιαλίστρια”.

  11. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΟΤΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΜΜΕ ΚΑΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΝΟΥΝΕ ΜΑΖΙ!!ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

Comments are closed.