Το απίστευτο ποσό που συμφώνησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για το Survivor 2!

Κοινοποίηση:
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από την πρεμιέρα του Survivor 2, με το φανατικό κοινό του παιχνιδιού επιβίωσης να έχει ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα.
Αναμφίβολα, η μεγάλη έκπληξη λίγο πριν την έναρξη της δεύτερης σεζόν ήταν η είδηση πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα ταξιδέψει κι αυτή στον Άγιο Δομήνικο ως μία από τους φιναλίστ της ομάδας των Διασήμων.

Όπως όλα δείχνουν, η συμμετοχή της πρώην παρουσιάστριας του ALPHA όχι μόνο ισχύει μα… θα κοστίσει στον ΣΚΑΪ και τον Acun Ilicali λίγο παραπάνω, αφού όπως υποστήριξε ο Φίλιππος Καμπούρης στην εκπομπή του, το ποσό που ζήτησε (και πήρε) η Σπυροπούλου μοιάζει πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του, η Κωνσταντίνα θα κερδίζει 10.000 ευρώ για κάθε εβδομάδα (!) παραμονής της στην Καραϊβική, ποσό που δύσκολα θα πίστευε κανείς πως ανταποκρίνεται στην τηλεοπτική πραγματικότητα του 2018.

Την ίδια ώρα, δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα τη δούμε στην παραλία του Αγίου Δομήνικου, γεγονός που δικαιολογείται απόλυτα αν σκεφτούμε πως η Ντορέττα Παπαδημητρίου προειδοποίησε τους τηλεθεατές πως το φετινό Survivor επιφυλάσσει ανατροπές κι εκπλήξεις. Υπομονή!

Ladylike.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. …ειλικρινά απορώ ποιός ασχολείται με αυτή τη βλακοειδέστατη βλαχόφατσα της συγκεκριμένης… μιλάμε για τελείως βλαχαδερή μουτσούνα!!!
    σημ: δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη βλαχιά και τους βλάχους… απλά σχολιάζω δεικτικά με τις φράσεις μου, το πόσο μη όμορφο πρόσωπο έχει, σε σχέση με την δημοσιότητα και την κονομισιά που κάνει και απορώ ποιοί και γιατί την παίζουν ακόμη μιντιακά (TV,internet,τύπος,κλπ), ώστε νε έχει τόσα κέρδη… υπάρχουν όντως πολύ όμορφες κοπέλες, που πουλάει τρελά η ομορφιά τους και μένουν στην επικαιρότητα των μίντια, αλλά αυτή εδώ είναι άσχημη (στο πρόσωπο)! Από την στιγμή που “τελείωσε” με τον sir Κοντομηνά, τι έννοια έχει η παραμονή της στη δημοσιότητα και τα τόσα άρθρα;;; Υπάρχει άραγε τόσος κόσμος που επιθυμεί να την βλέπει ξανά στην TV;;; Ακατανόητο, όπως και τόσα χρόνια με αυτόν τον Αρναούτογλου… θες δε θες, τσουπ, παντού την κακάσχημη του φάτσα βλέπεις και δως του, του δίνουν νέα πλούσια συμβόλαια και εκπομπές… απορώ! Και είναι και εντελώς γελοίος! Για την άλλη δεν ξέρω, δεν έτυχε ποτέ να παρακολουθήσω εκπομπή της… από φάτσα και μόνο άλλαζα κανάλι! Με το ζόρι…εκεί επιμονή να μας δείχνουν δαύτους… ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω! Όχι ότι είναι οι μόνοι…απλά έτυχαν τα παραδείγματα…

Comments are closed.