ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕ τα ΜΑΤΙΑ ΕΞΩ: ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ στην ΠΑΡΑΛΙΑ η ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΚΡΟΑΤΙΑΣ…

Κοινοποίηση:
ΞΑΝΘΙΑ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες οι καυτές φωτογραφίες της Κολίντα Γκράμπαρ – Κιτάροβιτς στην παραλία.

Η ξανθιά καλλονή δεν είναι μία… απλή πολιτικός, αλλά η πρόεδρος της Κροατίας και εθεάθη σε παραλία, προκειμένου να απολαύσει τα μπάνια της, αλλά η καυτή της εμφάνιση, προκάλεσαν όλα τα βλέμματα.

Η… δυναμική πρόεδρος της χώρας, όπως μπορείτε να δείτε διαθέτει… κορμάρα, αλλά και απίστευτα… προσόντα και ένα… μπλακ άουτ το πάθαμε. Κρίμα να μην έχουμε κι εμείς τέτοιες… προοδευτικές πολιτικούς. Εντάξει έχουμε μερικές, αλλά η κυρία Κολίντα τις… βάζει κάτω!

Δείτε…

ΞΑΝΘΙΑ1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. ΗRVATSKA φανατικός από εδώ και πέρα…Εγώ ο João André !

  2. τι κανονια ειναι αυτα? δεν ειναι βυζια! τα κανονια του ναβαρονε ειναι!

    1. ΑΠ’ΤΟ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΦΑΤΣΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΚΗ !!!!!!!!!!!! ΕΧΟΥΝ ΓΟΥΣΤΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Οι νεοραγιαδες δεν εχουν ξαναδει γυναικα και μολις δουν κανα πορνιδιο οπως η λεγαμενη τρελλενονται .
    Γι αυτο πεσαν ολες οι πληγες του Φαραω πανω μας . Μπας και ξεβρωμισει ο τοπος απο τους βρωμιαριδες που θελουν μεχρι και 10 μνημονια για να εχουν πολιτικο σαν την πορνη της φωτος .
    Ευτυχως που περιμενουμε ΜΕΓΑΛΟ σεισμο για να καθαρισει η ηρα απο το σιταρι σε τουτον τον βρωμοτοπο .

    1. ΤΙ ΛΕΣ ΩΡΕ ???? ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΚΑΝΕΛΑ !!!!!!!!!!!!

  4. ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΟΥΝΑΡΟ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΗΣ, ΠΑΡΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ!!!

    1. ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΚΟΥΤΕ??? ΜΗ ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΟΦΑΤΣΕΣ ΠΟΥ ΦΥΤΕΥΕΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ…ΠΟΡΔΗΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΤΟ ΝΑ ΧΑΖΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΗΣΥΧΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΤΑΙΗ ΧΩΡΑ!!!

  5. ΣΚΥΨΕ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ
    ΦΑΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΚΑΣΜΟ.

  6. Ρε μακελειό διασταυρωσε λίγο τις πληροφορίες σου… Περυσινες ψευδές ειδήσεις. Αυτή ΔΕΝ είναι η πρόεδρος της Κροατίας! Το είπε και ο φίλος πιο πάνω. Ένα απλό γκουγκλαρισμα σου λύνει τα χέρια!

  7. Απλά αυτή δεν είναι η Πρόεδρος αλλά η γυναίκα του Ice T , Coco.

  8. παναγιά μου αυτο ειναι γυναικα ..με μουνι ,.οχι το μπαγιατικο φασκιωμενο λειψανο του τουρκου δικτακτορα μιλαω πολιτικα

  9. Φέρτε την Ελλάδα και βάλτε μας άλλα 5 μνημόνια λέμε.

  10. Μετα κραζετε το σουρβαιβορ…υπαρχουν και χειροτερα
    Κι εκει κλοουν κυβερνανε

  11. Τι μουνάρα προεδράρα έχουν οι Κροάτες, ρε φίλε!!!
    Για την πάρτι της πληρώνουν και 10 μνημόνια άμα λάχει!!!

  12. Θα πάω να κάνω αίτηση για υπηκοότητα….τη γυναίκα είναι αυτή…….

Comments are closed.