Τους πέρασαν για ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ και μπούκαραν να τους…. Συγνώμη Λάθος!(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
dc6a34cddcdc355994851dd7b6faf2ee_L

Ομάδα περίπου 50 νεαρών αντιφασιστών απέκλεισαν την είσοδο γνωστού εστιατορίου πριν από λίγη ώρα στην Καλλιθέα. Έστησαν μικροφωνική εγκατάσταση έξω από το κατάστημα και μπήκαν μέσα διανέμοντας τρικάκια στους πελάτες που παρακολουθούσαν… σαστισμένοι.

του Μάνου Μεϊμαράκη

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα μέλη της ΟΡΜΑ με αυτόν τρόπο ήθελαν να διαμαρτυρηθούν για το γεγονός ότι στο εστιατόριο πρόσφατα φιλοξενήθηκε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής.

Ο επιχειρηματίας συνομίλησε για αρκετή ώρα με τους νεαρούς αντιφασίστες χωρίς να σημειωθεί ένταση, εξηγώντας τους ότι στον χώρο του εστιατορίου φιλοξενούνται συχνά εκδηλώσεις πολιτικών κομμάτων, τοπικών συλλόγων αλλά και αντιπροσωπειών βουλευτών ξένων κρατών, τονίζοντας ότι «το κατάστημα ουδεμία σχέση έχει με όλο αυτό το πολιτικό παραεμποριο και ειδικότερα με την Χρυσή Αυγή».

Αξιζει να σημειωθεί ότι ο πρόσφατα ανακαινισμένος χώρος του εστιατορίου είναι μια απο τις καλύτερες αίθουσες εστιατορίων σε ακτίνα πολλών χιλιομέτρων με επίκεντρο την Καλλιθέα.

Η Αστυνομία έφτασε στο σημείο έπειτα απο αρκετή ώρα και αφού η πορεία των αντιφασιστών προσέγγιζε στην πλατεία Κύπρου…

Η απάντηση του επιχειρηματία
Ενώ, πριν από μερικά λεπτά ο επιχειρηματίας έδωσε στην δημοσιότητα την ακόλουθη ανακοίνωση:
««Μεγάλη κινητοποίηση έξω από το μαγαζί μας από ομάδα 50 ίσως και περισσότερων μελών του μαχητικού αντιφασισμού με ΅σημαιακια΅ και καλή διάθεση με αφορμη το γευμα του προεδρου της ΧΑ που πραγματοποιηθηκε προ μηνος .
Τα παλλικαρακια έκαναν αυτό που έπρεπε κόσμια πάντως χωρίς να παρεκτραπούν πλην ελαχίστων ηλιθίων…Μας τα ειπαν,τους τα ειπαμε και εμεις οπως επρεπε και αυτο ηταν!
Μοίρασαν έναν τόνο χαρτούρα δυσφημιστικόυ χαρακτήρα στη μισή Καλλιθέα αλλά και αφού εισέβαλλαν στο μαγαζί ,έψαλλαν στο ηχείο τους παρόμοια συνθήματα και κάπως έτσι όμορφα έκλεισε η πρωινή βάρδια..
Θέλω από την πλευρά μου να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν σε αυτήν την θεατρική παράσταση αλλά και στον ιθυνων νου που σκέφτηκε να μου κάνει διαφήμιση αφιλοκερδώς..
Να σημειωθεί άλλη μια φορά πως το κατάστημα μας ουδεμία σχέση έχει με όλο αυτό το πολιτικό παραεμποριο και ειδικότερα με την Χρυσή Αυγή…»

kallitheaonline.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. “πριν από λίγη ώρα” λες, σε ένα κείμενο χαμένο στην αιωνιότητα ανόητε. Δεν κατανοείς ότι ο χρόνος κυλά, ότι όλα πεθαίνουν, και όλα τα κόμματα του σήμερα μία μέρα θα πεθάνουν.

  2. Μπραβο Μανο Μειμαρακη λεβεντοπαιδο, Αξιος δημοσιογραφος μαχητης και πατριωτης, προπαντος πατριωτης πληρωσε καποτε ενα ….μαρμαρο χωρις να του αναλογει επειδη μιλησε την γλωσσα της αληθειας κατα του τοτε πρεδρου της δημοκρατιας και ο πρεδρος Χερι – χερι τον “εφαγε”….διοτι ο προεδρος….της δημοκρατιας ειναι θεσμος…στον θεσμο της σαπιλας. Να βλεπουμε περισσοτερα αρθρα του.

  3. Φυσικά ψήφο στη Χρυσή Αυγή και χέσιμο σε αυτούς τους αναρχοάπλυτους προδότες.

  4. Και πηγαν οι “δημοκρατες”με τα παλουκια στα χερια να πουνε του μαγαζατορα ποιον θα βαλει στο μαγαζι του και γιατι εκανε η χρυση αυγη μια εκδηλωση εκει.α ρε ανθελληνικα σκουπιδια πλησιαζει η ωρα σας

  5. Κάνε απολύμανση στο μαγαζί με μπόλικη χλωρίνη,να ξεβρωμίσει ο τόπος από τους τουρκοφασίστες αναρχογενίτσαρους..Παρακρατικά Ψοφίμια,όταν θα τελειω΄σει η ασυλία σας από τους σταλινοφασίστες τσυριζοταλιμπάν,κανένας υπόνομος δεν θα σας σώσει..Μπάσταρδοι προδότες και Εθνορατσιστές που μισείτε το Ελληνικό έθνοσ..Ουστττττττττττττττττττ

  6. πε δεν πανε στον αγυριστο και οι αντιφα και αντιμα και οτι αλλο μοστραρουν οι θρασυδειλοι μας τα πρηξανε πια τα αποβλητα αυτα

  7. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

  8. ΑΥΤΟΙ ΔΗΛΑΔΉ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΑΝΕΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ???????. ΑΡΕ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ

  9. Μου αρεσει που μιλανε για τα ταγματα εφοδου των ναζι , ο κοσμος βλεπει ομως…
    Βλεπει οτι κυβερνουν πλεον παρακρατικες ομαδες εγκληματων , ναρκωμανων , αποβρασματων της κοινωνιας , και τα ποσοστα της ΧΑ ανεβαινουν ….
    θα σας παρει και θα σας σηκωσει απλυτοι μουλοι συφιλιασμενων αραπαδων
    Καλα κανετε και φανερωνετε τις ανωμαλες φατσες σας…. θα κανουμε λιγοτερο κοπο να σας βρουμε τρυπιοι λεχριτες

  10. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ της αντιφα και ολων των αναρχικων αντιχριστων ανθελληνικων κατσαπλιαδων!ψοραορμα οξω πουστηδες!!

  11. ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ,,,,,,,,,,,,,
    ,,,,,

  12. ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ;
    ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΙΣΡΑΗΛ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ…
    ,,, ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ ………..
    ,,,ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ . Η ΜΟ-ΝΗ ΛΥΣΗ .
    ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ” ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ = ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ”,
    ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ,ΗΤΑΝ,,,, ΚΑΙ ΜΕ TON ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΧΤΟΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥΛΩΧΤΟ ΚΟΥΛΗ, ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ——-……..,,,,,,,,,, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ……
    ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ = ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ,,, ΚΑΙ ,,,ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ……………

Comments are closed.