Την είδε και ο Μαδούρο…Σουλτάνος – Φόρεσε τη στολή του ιδρυτή της οθωμανικής αυτοκρατορίας-Φρενίτιδα ενθουσιασμού από τους Τουρκαλάδες (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

 

Ο απομονωμένος διεθνώς Νικολάς Μαδούρο, που αναζητεί ερείσματα όπου βρει και διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Ταγίπ Ερντογάν, διακρίνεται στις επίμαχες φωτογραφίες να φορά ένα δακτυλίδι κι ένα καπέλο και να κραδαίνει τη σημαία της τουρκικής φυλής Καγί.

Η σειρά «Diriliş: Ertuğrul» [Ανάσταση: Ερτουγρούλ] που προβάλλεται εδώ και τέσσερα χρόνια από το κρατικό δίκτυο TRT 1 κι έχει εξαχθεί σε 60 χώρες, αφηγείται την ιστορία των Ογούζων Τούρκων (γνωστών και ως Τουρκομάνων) κατά τον 13ο μ.χ. αι. και επικεντρώνει στη ζωή του Ερτογρούλ, πατέρα του Οσμάν Α΄, ηγέτη των Οθωμανών και ιδρυτή της δυναστείας που κυβέρνησε την Οθωμανική αυτοκρατορία.

Τις φωτογραφίες ανήρτησε στο Twitter ο παραγωγός και σεναριογράφος της σειράς Μεχμέτ Μποζντάγ. «Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο, ο οποίος παρακολουθεί με θαυμασμό το “Diriliş: Ertuğrul” μας στέλνει χαιρετίσματα», έγραψε στη λεζάντα.

Παραμονές των εκλογών στη Βενεζουέλα ο Μαδούρο βρήκε στήριγμα στον Ερντογάν που του ευχήθηκε καλή επιτυχία. «Έχω την πεποίθηση ότι θα θριαμβεύσεις», δήλωσε ο Ερντογάν στον Μαδούρο. Και συμφώνησαν να εντείνουν τη συνεργασία στους τομείς του πετρελαίου, των ορυχείων, του φυσικού αερίου, της γεωργίας, της τεχνολογίας και της βιομηχανίας.

Οι επικριτές τους, ωστόσο, τονίζουν δηκτικά ότι οι δύο πρόεδροι με το αυταρχικό στυλ διακυβέρνησης και το πογκρόμ διώξεων κατά των αντιφρονούντων έχουν σακατέψει τις οικονομίες των χωρών τους

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: