Την έκαναν «ΜΑΥΡΗ» στο ΞΥΛΟ οι Λαθρομετανάστες… και βρήκε και τον μπελά της από πάνω!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
λαθρο

Κυριολεκτικά το μπελά της βρήκε μια γυναίκα στη Γερμανία η οποία δέχτηκε άγρια επίθεση από λαθρο. Όλα άρχισαν όταν ένας μουσουλμάνος λαθρο χωρίς κανένα σεβασμό αποκαλούσε αυτή τη κυρία «πόρνη» όπως συνηθίζουν οι λαθρο να αποκαλούν τις μη μουσουλμάνες γυναίκες.

Η κυρία όμως αυτή, ονόματι Stefanie Kirchhoff ,αποφάσισε πως δεν πρόκειται να δεχτεί αυτήν την προσβλητική συμπεριφορά λέγοντάς του πως δεν είναι πόρνη καθώς και να σταματήσει να την αποκαλεί με αυτόν τον τρόπο.
Τι το ήθελε όμως, καθώς ο μουσουλμάνος λαθρο όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά εξαγριώθηκε ακόμη περισσότερο χτυπώντας την κυρία με μεγάλη βία, προκαλώντας σοβαρά τραύματα και μώλωπες σε όλο της το πρόσωπο ενώ δεν αποκλείεται και στο σώμα.

Η ίδια ευχαριστεί ειρωνικά τη Μέρκελ και την πολιτική ανοιχτών συνόρων της με τον «πολυπολιτισμικό εμπλουτισμό» για το κατάντημα της χώρας της και της Ευρώπης.

Αποφασισμένη να μην αφήσει αυτό το περιστατικό στην αφάνεια, δημοσιεύει την ιστορία της στα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, όχι μόνο να μην επιβραβευτεί για το θάρρος της, αλλά να τιμωρηθεί αυστηρότατα από το «χαλιφάτο» των Facebook και Twitter, λόγω επίδειξης ρατσιστικής συμπεριφοράς.
Διότι, σήμερα δεν τιμωρούνται τα πραγματικά εγκλήματα αλλά τα «πνευματικά» κακουργήματα πολιτών οι οποίοι «τολμούν» να αποκαλύψουν δημόσια την αλήθεια για τις συνέπειες όλης αυτής τη μεταναστευτικής πολιτικής.
Όσο για το πότε μια γυναίκα θεωρείται σεξουαλικά κακοποιημένη και πότε όχι, η παρακάτω ανάλυση μπορεί «βοηθήσει» ώστε να καταλάβουμε ορισμένα πράγματα. Ο μουσουλμάνος Αιγύπτιος Hany Elsadek, ακτιβιστής και επικεφαλής του οργανισμού Middle East for Rights and Freedoms, εξηγεί με λίγα λόγια σχετικά με το θέμα.

Όπως αναφέρει, όταν μια γυναίκα είναι σεμνά ντυμένη καλύπτοντας όλα τα ιδιωτικά μέρη του σώματός της, εννοώντας φυσικά και τα πόδια, τότε αν ένας άντρας σηκώσει το φόρεμά της, την κακοποιεί σεξουαλικά.

Αντίθετα, αν μια γυναίκα ντύνεται άσεμνα, τότε αν ο άντρας σηκώσει το φόρεμα της, εκείνη κακοποιεί σεξουαλικά τον άντρα, καθώς τον προκαλεί με την εμφάνιση της να διαπράξει έγκλημα.


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: