Τηλεοπτική ΒΟΜΒΑ! ΤΕΛΟΣ η Ελένη Μενεγάκη…

Κοινοποίηση:
menegaki-620x330

Το έχουμε πει πολλές φορές και θα το ξαναπούμε πολλές φορές ακόμα ότι (και) τη φετινή σεζόν θα γίνει… της τρελής!

Διανύοντας και περίοδο προ-αδειοδότησης είναι λογικό στα επιτελεία των τηλεοπτικών σταθμών να επικρατεί πυρετός προετοιμασίας με τα βλέμματα όλων… και στους απέναντι.
Και ξαφνικά… μέσα στον οργασμό δουλειάς και με το άγχος να χτυπά κόκκινο εμφανίζεται η Ελένη Μενεγάκη… πικραμένη που κόπηκε… από τον ALPHA!
Τι εννοώ; Πριν από έναν περίπου μήνα πρώτα μέσα από το Newsit.gr ανέφερα ότι στο πλαίσιο της «λευκής επιταγής» που έχει πάρει η παρουσιάστρια από τη διοίκηση του σταθμού να ετοιμάσει την εκπομπή της όπως θέλει, τους ανακοίνωσε ότι την καινούργια σεζόν η «Ελένη» της θα βγαίνει στον αέρα δύο ώρες, από τρεις που ήταν.
Μετά από λίγο μάλιστα η ίδια η Ελένη επιβεβαίωσε μέσα από τα social media των γραπτών μου το αληθές, ευχαριστημένη μάλιστα αναφέροντας ότι «Λιγότερη “Ελένη” = καλύτερη “Ελένη”».

Την… ψαλίδισαν

Και ενώ λοιπόν τις τελευταίες ημέρες και στο πλαίσιο της «καλύτερης “Ελένης”» αποδέσμευσε από την εκπομπή της και τον Γιώργο Λιανό που είχε συμβόλαιο με την «Ελένη» ξαφνικά, από την ίδια μαθαίνουμε… ή τουλάχιστον συμπεραίνουμε ότι ο ALPHA ήταν αυτός που τελικά έκοψε… ψαλίδισε τη διάρκεια της εκπομπής!
Απίστευτο, αλλά δεν εξηγείται αλλιώς αυτό που έγραψε στο λογαριασμό της στα social media πως «δεν αντέχω να είμαι μαζί σας μόνο 2 ώρες! Τα λέμε κάθε μέρα όλη μέρα στη νέα μου σελίδα στο FB».
Λογικό από την ανακοίνωσή της είναι να συμπεράνουμε ότι οι… κακοί του σταθμού έκοψαν τη διάρκεια της «Ελένης», αλλά η Μενεγάκη… που δεν αντέχει να είναι μακριά από τους τηλεθεατές θα κάθεται την υπόλοιπη μέρα και θα συνομιλεί μαζί τους στα social media.
Αν όμως τελικά οι (έγκυρες) πληροφορίες μου είναι αληθείς και η ίδια –και μόνο η ίδια!- αποφάσισε το ψαλίδισμα στην «Ελένη» της είναι μάλλον… άκομψος ο τρόπος που «αδειάζει» τον ALPHA -γιατί αυτό στην ουσία γίνεται- για να προβάλλει τους λογαριασμούς της στα social media.
Ίσως λοιπόν θα ήταν πρέπον να… αποσαφηνίσει αν τελικά ο ALPHA έκοψε την «Ελένη», ή η Ελένη έκοψε την «Ελένη»…! Γιατί με κάτι τέτοιες δημόσιες αναρτήσεις ίσως είναι καλύτερα το «λιγότερα Ελένη, καλύτερα για σένα Ελένη»…!

Γρηγόρης Μελάς

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. H Ελένη το χαρτί το έχει πάρει, την σπιταρόνα της,την τζιπάρα της,την αντρούκλα της…..καθίστε εσείς τώρα και πείτε διάφορα.Μακράν απ όλες είναι…

  2. ΩΡΕ, ΚΑΤΙ ΜΟΥΤΡΑΑΑΑΑ! ΕΜ, ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑ Κ Η ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ. ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑ ΡΟΦΟ. ΑΣΕ ΤΟ ΜΑΛΛΙ, 5 ΤΡΙΧΕΣ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΤΡΕΣΕΣ. ΤΑ ΜΕΜΕ;; ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ. ΜΙΑ ΚΟΝΤΗ , ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ ΣΤΡΑΒΟΚΑΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΩΛΟ, ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΤΙΝΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΣΑΝ ΘΕΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΣΤΕΡΗΜΕΝΕΣ ΣΕ ΟΛΑ. ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΑΝΩ ΤΟΥ 80, ΑΠΛΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΑΝ.. ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΚΑΝΕ, ΑΚΟΜΑ Κ ΠΑΙΔΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ. ΤΣΟΥ ΜΩΡΗ ΧΑΡΧΑΛΩ!

  3. Ωχ τι έπαθε η ψωνάρα, πως θα μπαίνει τώρα με την τζιπάρα της πρώτη στο φέρυ μπόουτ προσπερνόντας όλους τους άλλους που περιμένουν στη σειρά για ώρες;

  4. ΜΕΝΕΓΩ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ !!
    Καθολου ελενη = η καλυτερη ελενη

  5. Ελενίτσα μου μη στενοχωριέσαι,τώρα που έφυγε ο Γάλλος,ο Αλέξης θα σε σώσει,δεν μου χαλάει χατήρι………

Comments are closed.