Τελευταία συνέντευξη του αυτόχειρα:Για την οικονομική κρίση μιλούσε ο επιχειρηματίας που αυτοκτόνησε στο Ηράκλειο!

Κοινοποίηση:
pavlakis-autoktonia

Για την οικονομική κρίση είχε μιλήσει στην τελευταία του συνέντευξη ο επιχειρηματίας που αυτοκτόνησε το πρωί στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ως έναν άγιο άνθρωπο χαρακτήριζαν τον επιχειρηματία Τάκη Παυλάκη που έβαλε τέλος στη ζωή του το πρωί του Σαββάτου όσοι τον γνώριζαν. Ένας άνθρωπος με πάθος για τα γρήγορα αυτοκίνητα αλλά και όραμα για τον αθλητισμό.

Ο ίδιος μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη του στο grandsport.gr είχε αναφερθεί στην οικονομική κρίση τονίζοντας ότι οι Έλληνες αντιμετωπίζουν αδιέξοδα που δεν θα έπρεπε:

“Οι Έλληνες δεν πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι από τις ηγεσίες μας χωρίς να θέλω να χρωματίσω. Οι ηγεσίες είναι κατώτερες των περιστάσεων. Βέβαια η Ελλάδα δεν πεθαίνει ποτέ και εγώ είμαι αισιόδοξος ότι θα πάει μπροστά, αλλά ορισμένες γενιές ταλαιπωρούνται πολύ ενώ δεν θα έπρεπε. Χάνουμε επιστήμονες οι οποίοι φεύγουν στο εξωτερικό και πιστεύω ότι οι Ελλήνες στο εξωτερικό διαπρέπουν. Στην Ελλάδα δεν γίνεται το ίδιο διότι σε αυτή την χώρα αντιμετωπίζουν προβλήματα που δεν θα έπρεπε. Όμως επειδή έχω επισκοπτεί αρκετές χώρες στον κόσμο θεωρώ ότι η Ελλάδα είναι η ομορφότερη και πρέπει να μείνουμε όλοι οι Έλληνες ενωμένοι”.

Ο ίδιος μιλώντας για την αθλητισμό έχει αναφέρει:

“Ο αθλητισμός κατά την γνώμη μου είναι μία βαλβίδα ανακούφισης, λόγω του ότι υπάρχει μεγάλη πίεση στην κοινωνία μας. Αλλά αυτή η δραστηριότητα σε όλα τα αθλήματα πρέπει να γίνεται με τον σωστό τρόπο, όμως οι παράγοντες είναι κατώτεροι των περιστάσεων. Αυτό που πρέπει να καταλάβουν όλοι είναι ότι ο αθλητισμός είναι για να ψυχαγωγηθούμε και να αθληθούμε εξ’ου και από όπου προέρχεται η λέξη (άθλημα). Δεν είναι ούτε για να κάψουμε, ούτε για να φωνάξουμε ούτε για να βρίσουμε”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. μεσσηνιος ο προδοτης πιο σιχαμα πεθαινεις

    1. Και ο γυιός μου που κρεμάστηκε, 26 χρονών παληκάρι, την οικονομική κρίση σκεφτότανε και το ότι ο πατέρας του έπρεπε να ζήση τον αδερφότου σε αναπηρικό καροτσάκι και να σπουδάσει τον μικρότερο. Λυπάμαι που τον στήριξα για πολλά χρόνια. Τώρα; Σε αποιρίνες να φάει όσα έχει κερδίσει από την διστυχία των ελλήνων.

Comments are closed.