Τα’ πε επιτέλους κ’ ξεσπάθωσε ο Χίος για τη Χ.Α: “Να μπει μπροστά το αητόπουλο της Μάνης, ο Ηλίας Κασιδιάρης και ν’ αναλάβει την αρχηγία και ο Μιχαλολιάκος σαν ιστορική ηγεσία να τον στηρίξει. Μόνον τότε θα ανέβει η εθνικιστική παράταξη. Mεταφέρω όσα μου λέει ο κόσμος στα τηλέφωνα. Και αυτά μου λέει”

Κοινοποίηση:
ekriktiko27-9

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Δεν φτάνει να θέλει μόνο ο λαός αλλά να θέλει κι ο Κασιδιάρης να γίνει αρχηγός

  2. Η Παραδείση έχει αναλάβει συστηματικά εργολαβία να ροκανίζει τους ψήφους της τελευταίας ελπίδας για τη χώρα…

  3. Το αητόπουλο της μάνης με τη σβάστικά στο μπράτσο. Τέλειααααα.

  4. ΑΗΤΟΣ ΚΑΜΑΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΗΤΟΠΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΙΑΚΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ!! ΓΕΙΑΣΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΟΥ ΝΑΜΗΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ!!

  5. Δείτε όλοι σας ρε,τις ομιλίες του Λιάκου στο κοινοβούλιο,
    και μετά κοιταχτείτε στον καθρέφτη .
    Κάνετε σύγκριση τον Λιάκο με το άθλιο είδωλο σας κι απαντήστε ειλικρινά στο ερώτημα,
    αν είναι και πόσο Πατριώτης, γεννημένος Ηγέτης, σε σχέση μ εσάς.
    ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ

  6. Θα σταθώ σε ένα ολίγον άσχετο με το θέμα γεγονός,το οποίο όμως δείχνει πολλά για το ποιόν των “patrioten”.Σε κάποια στιγμή του δελτίου,συγκεκριμένα στο 25:35,ο Μυλωνάκης λέει ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον Μιχαλολιάκο και στην συνέχεια όλοι μαζί οι “patrioten” αναρωτήθηκαν γιατί δεν βγαίνει να μιλήσει κάποιος από την Χρυσή Αυγή για το θέμα,την στιγμή μάλιστα που οι της Χρυσής Αυγής παραπονιούνται ότι δεν τους δίνει κανείς βήμα για να μιλήσουν.Εδώ όμως τίθεται το ερώτημα,πότε κύριε συνταξιούχε στρατιωτικέ και νυν δημοσιογράφε δώσατε βήμα σε κάποιον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής για να μιλήσει π.χ. για ένα από τα τόσα προδοτικά νομοσχέδια που έχουν περάσει;Πότε κύριοι “patrioten” δώσατε βήμα στην Χρυσή Αυγή με αφορμή κάποιο πολιτικό θέμα;Τώρα όμως που υπάρχει ένα θέμα,το οποίο είναι ΚΑΘΑΡΑ κουτσομπολίστικο και το οποίο δύναται να εξυπηρετήσει τα μικροπολιτικά σας συμφέροντα,ζητάτε να βγει κάποιος από την Χρυσή Αυγή.Για να θυμίσω σε όσους δεν θυμούνται,η τελευταία φορά που οι “patrioten” έβγαλαν κάποιον από την Χρυσή Αυγή,τον Κασιδιάρη συγκεκριμένα,ήταν για ένα άλλο πάλι καθαρά κουτσομπολίστικο θέμα,που είχε να κάνει με ένα βίντεο σαν αυτά που κυκλοφορούσαν μετά τις στημένες διώξεις του 2013.Τώρα τι θα γινόταν σε περίπτωση που έβγαινε κάποιος από την Χρυσή Αυγή,το ζήσαμε στην προαναφερθείσα περίπτωση με τον Κασιδιάρη,όλοι θα μπουρδολογούσατε ατέρμονα πάνω στον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής,παπαγαλίζοντας αυτά που θα σας είχε γράψει ο καρατζατούμπας.
    Υ.Γ.1) Εάν θέλετε να έχετε τα μούτρα να μιλάτε για την Χρυσή Αυγή,θα πρέπει πρώτα να μάθετε να της δίνεται βήμα ΓΙΑ ΌΛΑ τα θέματα,πρωτίστως δε για τα πολιτικά και όχι μόνο για τα θέματα κουτσομπολίστικου χαρακτήρα.Αν μη τι άλλο,η επιλεκτική ευαισθησία δεν είναι ευαισθησία,είναι υποκρισία!!!
    Υ.Γ.2) Εάν πρέπει να μιλήσει κάποιος για το θέμα,αυτός είναι ο Μίχος,αφού η επιστολή που έγραψε έχει μόνο αοριστίες,γενικότητες και μια ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ!!!

  7. Η Παραδείση λέει απίστευτες μαλακίες για τη Χρυσή Αυγή.

  8. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΧΑΜΕΝΟΣ Ο ΜΙΧΟΣ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.ΠΟΣΕΣ ΟΜΗΛΙΕΣ ΕΚΑΝΕ;ΕΔΩ ΑΛΛΟΙ ΒΟΥΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕiΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΠΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΚΛΕΙΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ,ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ;Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ.ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟyΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ.

  9. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.

  10. Ο χοντρός όσο θα μπαίνει Βουλή κ θα καβαντζώνει το σόι του δε το κουνάει ρούπι.
    Αν δε σηκώσει επιτέλους
    κεφάλι ο Ηλίας με αλλα στελέχη κ να τον πετάξουν οξω,δυστυχώς η χα θα ειναι αυτο το απόκομμα που βλέπουμε σημερα.

  11. τον ροναλντο – αετοπουλο, απο αμυνα που ειναι τωρα, τον βλεπω να τον βαζει ο προπονητης του στο παγκο. Και θα τον βαζει στο 85′ για τα τελευταια 5 λεπτα.
    Κριμα παντως, ενω θα μπορουσε να προσφερει τοσα πολλα, καθεται και τσακωνεται με παππουδες στο μελιγαλα.
    Αξιος ο μισθος σου Κάσι

  12. oyte βγαζουν το κοσμο στο δρομο ουτε σισιτια για τους φτωχους ουτε ακτιβιστικες δρασεις οπως εκει που βγαζουν τα σπιτιτια στο σφυιρι του κοσμακι….ηρεμησε η χρυση αυγη υπο το φοβο των ισοβιων στο δηκαστηριο….
    οο μιχαλολιακος που στη μανη τις ελιες του τις μαζευουν αλβανοι κ νοικιαζει κ σπιτια σε αυτους…εγω τους ψυφηζω 15 χρονια αλλα να λεμε κ τις αληθειες
    που σε ρε παπαδοπουλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

  13. Είναι αητοπουλο όμως ο Κασιδιάρης ή είναι απλά στρατιώτης!!!

  14. Ο εθνάρχης Ηλίας Κασιδιάρης θα πάει την Χρυσή Αυγή πραγματικά αμέσως στο 20% αλλά πρέπει να στηριχτούμε στην προσωπική του κρίση, όσο δεν θέτει προσωπικά ο ίδιος θέμα ηγεσίας και δηλώνει πίστη στον Μιχαλολιάκο δεν έχουμε δικαίωμα εμείς που είμαστε στην απ’έξω να βάζουμε τέτοια ζητήματα.

  15. Σωστός ο Στέφανος Χίος… ο κόσμος θέλει το λιοντάρι της Μάνης.. μην ξεχνάμε ότι στην Αθήνα πήρε 16% ο Ηλίας… ‘όμως όσοι μιλάνε και λένε διάφορες παπαριές ξεχνάνε κάτι σημαντικό… ότι υπάρχει η δίκη, που κάποια στιγμή θα τελειώσει… και μπορεί να ρίξουνε 70 χρόνια ή και ισόβια στον μιχαλολιάκο και σε όλους τους άλλους…. να γιατί και ο Ηλίας κάθεται φρόνιμα και ο μιχαλολιάκος φέρεται όπως φέρεται

  16. Το αητόπουλο με τη σβάστικα στο μπράτσο; Μα γιατί επιμένετε να μην καταλαβαίνετε πως η Χ.Α. είναι ο φύρερ; Και καλά κάνει δηλαδή γιατί δημιούργημα του είναι, αν θέλεις το αητόπουλο αρχηγό Στέφανε πάρε τον από κει και φτιάξτε μαζί κόμμα.

    1. Καληνύχτα δεξιέ πατριώτη!
      Όταν φτάσουμε,θα σε ξυπνήσουμε.

      1. Όσο είναι αυτός δεξιός πατριώτης άλλο τόσο είμαι κι εγώ ελέφαντας. Αλλά έρχεται η ώρα που θα σπάζουν πέτρες στα ξερονήσια χωρίς ψωμί και νερό.

  17. Είναι ότι παίρνει τον πούλο. Έλεος με τον γκόμενό ρε Στεφ

  18. πουτανα παραδειση με αυτον τον τροπο που μιλας οχι μονο δεν περνεις ψηφους για το αφεντικο σου αλα χανει ψηφους. και να εισαι πιο σηγκεκριμενη ος προς τι θα μπορουσε να κανει στο κηνοβουλιο και που θα μπορουσε να βαλει φρενο. και τελος συμφονω με το χιο εχουμε το ροναλτο και τον βαζουμε να πεζει αμυνα. ο ηλιας ειναι λιονταρος

  19. Α ΡΕ ΣΤΕΦΑΝΕ… ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙΣ…;
    ΜΠΡΑΒΟ, ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΗ! ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΚΑΡΑΤΖΦΕΡΗΣ (ΧΑΧΑΧΑΧΑ), ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ!
    ΟΥΣΤ ΨΟΦΙΑ!

  20. ΣΤΕΦΑΝΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ , Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΑΥΤΟΣ Η ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ , ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΛΥΠΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ , ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ 20% , ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝΕ.

  21. Πειτε στον απλο στρατιωτη, πως αν δεν θελει να παλεψει, θα παλεψουμε εμεις. Ας κατσει να βαραει προσοχες μπροστα στο αφεντικο του.
    Η Ελλαδα θελει πατριωτες και οχι αφεντικα, το καταλαβες απλε στρατιωτη?

  22. Ο μιχαλολιακος θα φυγει οταν θα παει το κομμα 3% και θα απειληθει το μπαγιόκο

  23. ΜΠΑ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΥΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΑ ΚΛΩΣΣΑΕΙ ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥ Ο ΚΟΚΟΡΑΣ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟ ΜΙΚΡΟ…..

Comments are closed.