Τα ήθελε ο κ@@@ς του – Άνδρας χουφτώνει ημίγυμνη κοπέλα και “αρπάζει” της χρονιάς του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
χαχαχαχα

Μία Νεοζηλανδή αποφάσισε να εμφανιστεί τόπλες στο φεστιβάλ Rhythm & Vines στο Gisborne της Νέας Ζηλανδίας, καλύπτοντας το στήθος της μόνο με χρυσόσκονη.

Η Madeline Anello-Kitzmiller, 20 ετών, φαίνεται στο βίντεο να περπατά φορώντας… εκτός από τη χρυσόσκονη, μία μικροσκοπική φούστα, που καλύπτει τα απολύτως απαραίτητα.

Ένας άντρας βρίσκει ευκαιρία, την πλησιάζει, ενώ περπατά παρέα με μια φίλη της και τη χουφτώνει, προκαλώντας την οργισμένη αντίδρασή της. Το ζεύγος τον πλησιάζει, η φίλη του ρίχνει στο πρόσωπο το ποτό, ενώ η ημίγυμνη 20χρονη τον χτυπά.
Μετά το περιστατικό, η 20χρονη, ξεκίνησε μία εκστρατεία υπεράσπισης της αντίδρασής της αλλά και της εμφάνισής της, δηλώνοντας από τη μία πως είχε συσσωρευμένα νεύρα όλη τη μέρα, από το διαρκές πείραγμα, τα σχόλια και τις προσβολές, καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ και ξέσπασε μεν πάνω στον άντρα, αλλά ίσως πιο σκληρά απ’ ότι έπρεπε.

Από την άλλη υπερασπίστηκε το δικαίωμά της να κυκλοφορεί όπως θέλει, λέγοντας ότι η κάθε γυναίκα μπορεί να κυκλοφορεί τόπλες ελεύθερα, χωρίς κανείς να την ακουμπά και χωρίς κανείς να σχολιάζει την εμφάνισή της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Ηλιθια ορνιθα…
    Ηταν ευκαιρια με μια κλωτσια καλη οπως καθοταν , να του πεταγε ολα τα δοντια εξω, για παραδειγματισμο, κανεις δεν θα την εμποδιζε , δεδομενης της αντιφεμινιστικης κινησης που εκανε και μαλισταωμεσα στο περιβαλλον που ανηκει η γυμνοστηθη..
    Κριμα…

  2. ΟΙ “ΗΘΙΚΟΛΌΓΟΙ”ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ, ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΊΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΈ!!!! ΩΣ ΤΌΣΟ ΚΑΜΙΆ ΑΝΑΦΟΡΆ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗΜΈΝΗ ΕΝΈΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΆΝΔΡΑ!!!! Πέρα από ηθικολόγοι,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΊΚΑΙΟΙ!!!!

    1. Οι αρρωστημένες που βγήκαν γυμνές στον δυτικό κόσμο, σε αφήνουν παντελώς αδιάφορη. Τα έχεις χαμένα μου φαίνεται. Αυτός ο τύπος ο οποίος σηκώθηκε από το πληκτρολόγιο και τον καναπέ και ακούμπησε ελαφρά το χέρι του στις (κατά τα άλλα) απολύτως φυσιολογικές δεσποινίδες του δυτικού κόσμου, δεν σου αρέσει. Όσοι είναι του πληκτρολογίου και του καναπέ και δεν μιμούνται τον εν λόγο τύπο, πάλι δεν σου αρέσουν. Μήπως είσαι αγάμητη (ή και κακογαμημένη) και όλα σου φαίνονται στραβα;

  3. Τα ήθελε ο κ@@@ς του……………………δηλαδή φταιει αυτος,η η πορνη που τα πηγαινε βολτα

  4. Υπάρχει κατι που λέγεται προσβολή της δημοσίου αιδούς. Ακομα και να την βίαζε καποιος, δικιο θα είχε. Και οχι, καμια γυναικα δεν εχει το δικαιωμα να περπατάει γυμνή στον δρόμο. Τα σπιτια μας φι αυτο τα εχουμε, για να περπατάμε εκει μεσα οπως θελουμε. Οχι στον δρόμο.

  5. ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΞΙΣΤΗ

  6. “Από την άλλη υπερασπίστηκε το δικαίωμά της να κυκλοφορεί όπως θέλει, λέγοντας ότι η κάθε γυναίκα μπορεί να κυκλοφορεί τόπλες ελεύθερα, χωρίς κανείς να την ακουμπά και χωρίς κανείς να σχολιάζει την εμφάνισή της.”

    Τρολλάρει η κοπελιά έτσι???

Comments are closed.