Σύζυγοι και ερωμένες αποφάνθηκαν : Αυτό είναι το επιθυμητό μέγεθος

Κοινοποίηση:
peos-750x430

Τελικά, βρέθηκε το … καλούπι που αφήνει ικανοποιημένες τις γυναίκες σε ό,τι αφορά τη σεξουαλική συνεύρεση.

 

Έβαλαν κάτω τη μεζούρα, πρόσθεσαν λίγη απόλαυση, θυμήθηκαν και μερικές εμπειρίες και τελικά η συνταγή, βρέθηκε.

Το επιθυμητό μέγεθος όμως, είναι άλλο για τους συζύγους και άλλο για τους εραστές!

Πως και γίνεται αυτό; Υπάρχει εξήγηση: Όταν  πρόκειται για μία περιστασιακή συνεύρεση,οι γυναίκες υποκαθιστά την έλλειψη οικειότητας με… λίγα εκατοστά παραπάνω!

Τα ευρήματα της έρευνας που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 75  γυναικών, ηλικίας 18-65 ετών, για το ικανοποιητικό  μέγεθος του αντρικού μορίου έρχεται να ανατρέψει όλα όσα έχουν ειπωθεί μέχρι σήμερα.
Οι γυναίκες μίλησαν για το επιθυμητό πέος σε στύση για μελέτη που  διενήργησε το πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια σε συνεργασία με το αντίστοιχο εκπαιδευτικό ίδρυμα του Νέου Μεξικού.

Οι δεσποινίδες και οι κυρίες, αφού εξέτασαν 33 τρισδιάστατα ομοιώματα ανδρικών μορίων, διαφορετικών μεγεθών δήλωσαν χωρίς ντροπή, πως το ιδανικό μέγεθος πέους σε στύση εκτείνεται στα 16 εκατοστά με περιφέρεια που δεν ξεπερνά τα 12 εκατοστά, όταν πρόκειται για μόνιμο σύντροφο, και στα 16,25 μήκος και περιφέρεια 12,7 όταν ο «κάτοχος» του μορίου προορίζεται να συμπράξει μαζί τους σε one night stand.

Το συμπέρασμα από την έρευνα είναι ότι οι γυναίκες επιλέγουν λιγότερο «προικισμένους» άντρες ως μόνιμους συντρόφους, πολύ απλά γιατί η σεξουαλική συνεύρεση με τους άντρες αυτούς ήταν πιο εύκολη από ανατομικής άποψης.

Έναν χρόνο πριν σε αντίστοιχη έρευνα με πολύ μεγάλο δείγμα 15.000 γυναικών απ’ όλο τον κόσμο, βρέθηκε ότι το μέσο μέγεθος είχε «κλειδώσει» στα 15,7 εκατοστά μήκος και 11.6 εκατοστά περιφέρεια, που δεν είναι καθόλου μακριά από τα πρόσφατα ευρήματα.

Οι γυναίκες απεικόνισαν το ιδανικό πέος στο βίντεο που ακολουθεί, και δημοσιεύθηκε τον Απρίλιο του 2015 και μέχρι σήμερα το έχουν δει περισσότεροι από 14.992.777 άνθρωποι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΕΓΩ ΔΛΔ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ 18,5 ΠΟΝΤΟΥΣ Κ 15,3 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΩ;;;;;;;

Comments are closed.