ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ! 31χρονος ξόδεψε 12.000€ για να αλλάξει φύλο και τώρα θέλει να γίνει ξανά άντρας επειδή οι γυναίκες έχουν πολλά έξοδα και δεν βγαίνει

Κοινοποίηση:
798308

Ένας άντρας που ξόδεψε 12.000€ για να γίνει γυναίκα αποκάλυψε ότι αποφάσισε να ζήσει ξανά ως άνδρας επειδή θεωρεί πως είναι ακριβό να είσαι γυναίκα.

 

Ο 30χρονος Alexander Veach, από το Λος Άντζελες, αποφάσισε να επιστρέψει στο φύλο που γεννήθηκε αφού πέρασε τρία χρόνια σαν γυναίκα, με το όνομα Aria.

Ο Alexander έχει ξοδέψει χρόνο και χρήμα για να αλλάξει φύλο αλλά λέει ότι είναι πλέον πιο ευτυχισμένος που ζει ως άντρας επειδή το να είσαι τρανσέξουαλ είναι «απομονωτικό και αγχωτικό».

Ωστόσο, το περασμένο έτος, ενώ ήταν τρανσέξουαλ γυναίκα, συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε πλέον να ζει ως γυναίκα με το όνομα Aria και άρχισε να αλλάζει ξανά.

Τώρα, είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ, αλλά παλεύει με το μεγάλο στήθος του και προσπαθεί να απαλλαγεί από την κατάσταση, γνωστή ως γυναικομαστία.

“Πλέον είμαι και πάλι ο Alexander, ήμουν Aria για τρία χρόνια. Η Aria και ο Alex έχουν δύο πολύ διαφορετικές ζωές.”

“Δεν είμαι κάποιος που ζει σε ένα κουτί, δεν έχω κανόνες ούτε θα αφήσω να μου πει η κοινωνία τι θα κάνω.”

“Οι άνθρωποι σκέφτονται ότι είμαι ψεύτικος και όχι γνήσιος, αλλά πραγματικά πίστευα ότι ήμουν γυναίκα στο σώμα ενός άντρα.”

“Μετά τη δεύτερη αλλαγή, οι άνθρωποι σχολίαζαν τα μεγαλύτερα στήθη μου, αλλά έχω κάνει πολλά push-ups για να κρύψω το στήθος μου.”

Παρ’ όλα αυτά, είναι περήφανος για την απόφασή του και ευχαριστεί την οικογένειά του που ήταν πολύ υποστηρικτική σ’ αυτό.

“Το να είσαι γυναίκα είναι δύσκολο και ακριβό. Δεν έχω χρόνο για να ζω σ’ αυτό το ρυθμό.”

“Οι άνθρωποι μπορούν να είναι σκληροί, ο καθένας πρέπει να είναι αρκετά γενναίος για να αγκαλιάσει το πλήρες φάσμα των δυνατοτήτων της ζωής. Αν μπορούμε να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον όλα είναι εφικτά.”

“Είναι μια μοναχική και απομονωμένη ζωή, αλλά η μουσική με βοήθησε να μεταδώσω μερικές από τις απογοητεύσεις μου. Το να γράφω στίχους με βοήθησε να είμαι ξεκάθαρος με αυτό που ήθελα με τη ζωή.”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Αυτα στις ΗΠΑ…
    Στην Ελλαδα θα πληρωνουν οι φορολογουμενοι μαλακες , για αυτες τις αλλαγες..

  2. Η Φαιη η προοδευτικη ειχε συζυγο με ιδιαιτεροτητες κ ξαιρει απ αυτα κ απο εκεινα που κι αυτη κανει οπως κ ο δυστυχισμενος ξεχαρβαλωμενος κατα νου ψυχη κ σωμα

  3. Αυτό είναι για την Φαίη με το προοδευτικό μυαλό της ανωμαλίας

  4. Μπορεί να ξόδευε αρκετά χρήματα σε σερβιέτες χαχαχα

  5. Είναι φανερό ότι ανήκει στην δικαιοδοσία της ψυχιατρικής…

    1. Η σατανικη ΝΤΠ σε 5-10 χρονια θα καταστησει τετοια σχολια παρανομα….θα με θυμηθεις.

  6. Ξεχαρβαλώθηκε ο κώλος του και πρέπει να κάνει παρθενοραφή αλλά στοιχίζει?

    1. Αχαχαχαχαχαααααα τι ζούμε σε αυτό το γαμημενο Μάτριξ που έχουμε εγκλωβιστεί.Αν δεν είναι αυτό ο ορισμός της κολάσεως τότε ποιος είναι,να σε κυβερνούν συριζαιοι,και να συμβαίνουν και όλα αυτά γύρω μας,να παρατηρείς την τρέλλα και την παρακμή γύρω σου,παραμένοντας σιωπηλός συνεχώς,περιμένοντας απλά την ώρα που τίποτα ξανά δεν πρόκειται ποτέ να είναι το ίδιο.

Comments are closed.